Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια,,

Ομορφομανα δε κοιτας τα χαλια σου με 3 νηπιαα,μου θελεις κ τρελιτσες βρωμοκοριτσο...τι ναπω?

καλημερα, αθωα μου παιδουλα...

αντε θα σου πω το μυστικο που διατηρουμε... οοοχιι δεν ειναι το μουσκιο.

ειναι το σεξ. το βρηκες...

γιαυτο ειμαι αιωνοβια, κ μοιαζω στη Μονικα Μπελουτσι!

δεν πας να κανεις κ εσυ λιγο, να ισιωσει ο εγκεφαλος? κανει πολυ καλο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ομορφομανα το αφεντικο σου ξερει οτι αντι να δουλευεις καθεσαι κ μας εξιστορεις τις αμαρτωλες σου νυχτες??

δεν εχει ερθει ακομα...

τωρα ειναι coffee time, κ κουλουρακι, αντε κ μηλοπιτακι.

σου αφιερωνω τον λιγο χρονο που εχω..

κ ανατριχιαστικες λεπτομερειες!

το εκοψες το γαλα??? θες να σε μισησει η μαριανθη???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερα βρωμες.... αρχισατε ε??? Εχω αργησει και τρεχω...σημερα στον υπνο μου εβλεπα όλη την ωρα τον πατερα μου να βριζει τον αντρα μου....χαχα!!! Απωθημενα ειναι αυτα, για να μην το βρισω εγω.....

Τρεεεεχωωωωωωωωω

Καλημέεεεραααααα!

Καλέ είναι στρατηγική η στάση του σώματος. Δε φαίνεται κοιλιά και μπούτια. Κάτσε να βρω μια από την ίδια μέρα όρθια να καταλάβεις πως ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ Η ΑΛΕΚΑ!!!!!

μαρη...ζηλεψα και εβαλα και εγω με μαγιο....και πριν τον Αγγελο και πριν το μπεμπη. Αν και 47 κιλα στον Αγγελο, το καλοκαιρι ξαναβγηκα στην παραλια και ας μου ειχαν μειναι καμια 8αρια τοτε...(ηταν 10μηνων ο Αγγελος)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα βρωμες.... αρχισατε ε??? Εχω αργησει και τρεχω...σημερα στον υπνο μου εβλεπα όλη την ωρα τον πατερα μου να βριζει τον αντρα μου....χαχα!!! Απωθημενα ειναι αυτα, για να μην το βρισω εγω.....

Τρεεεεχωωωωωωωωω

μαρη...ζηλεψα και εβαλα και εγω με μαγιο....και πριν τον Αγγελο και πριν το μπεμπη. Αν και 47 κιλα στον Αγγελο, το καλοκαιρι ξαναβγηκα στην παραλια και ας μου ειχαν μειναι καμια 8αρια τοτε...(ηταν 10μηνων ο Αγγελος)

Aλέκα, είσαι μια κούκλα καρδιά μου! Και θα ξαναγίνουμεέτσι, ναι;;;;

καλημερα!

γεια σας κοριτσια,

χαθηκα αλλά επανηλθα!

είτε το πιστευετε ειτε όχι όλη μερα το μωρο μας εμας δεν κλεινει ματι. ....

τα δικα σας ποσες ωρες κοιμουνται μες στη μερα;

μην ανησυχεις κ μενα ετσι ειναι , το πολυ πολυ να κοιμηθει 2 μισαωρα μεσα στη μερα αλλα το βραδυ ταβλιαζεται. χθες κοιμηθηκε απο τις 8:30 στις 23 του εδωσα το τελευταιο γαλα κοιμησμενος κ ξυπνησε στις 7! τωρα παλι κοιμαται απο τις 8:30. καλυτερα να ειναι ξυπνια ολη μερα κ να πεφτουν τεζα το βραδυ νωρις.

Αλεκα καλως κακως σταματησα,δεν προκειται να κατσω να πεθανω...κουραστηκα,ειμαι της αποψης αμα εχουμε καλως αμα τελος τελοςς.κ το αριστερο ψυχη εχει..

ασε που το δεξι σηκωθηκε ενω το αριστερο στον κοσμο του..πικρα..εσας ειναι συμμετρικα??θελετε να φτιαξουμε λιστα με τη διαφορα υψους δεξι-αριστερο??η μονο εγω το εχω αυτο??

αααα, δηλ να περιμενουμε να σηκωθει κιολας??? δεν το ξερα αυτο...

εισαι θησαυρος! εχεις ψωνισει ποτε απο εκει? ειναι αξιοπιστοι? πες αμα ειναι για να παραγγειλω τωρα!

Ευανθία για δες εδώ τη Λεονάρδου!!!!

ααααμααααανννννν, αμαααααααν , αμαααααααν....ετσι ειμαι? (πολυ αμανες!!!!)

ομορφομανα το αφεντικο σου ξερει οτι αντι να δουλευεις καθεσαι κ μας εξιστορεις τις αμαρτωλες σου νυχτες??

δε λετε παλι καλα που καποια κανει κ κατι? ασε γιατι στου κρεμασμενου το σπιτι δε μιλανε για σκοινι....

qC91p2.pngaQK1p2.png

αφου ρε ευανθια, περιμενετε ολες να γινετε μοντελες για να το κανετε... ε, στο τριτο, το εχεις παρει αποφαση! σε θελει για το μυαλο σου!

αμα μπορεσω θα βαλω κ εγω φωτο με μαγιο να κοπειτε ολες! γιατι εκτος απο κορμαρα ημουν κ μικρουλα...δεν ειναι ασπρομαυρη η φωτο κιμι μου!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Kαλή μου Ευανθία,

Εσύ είσαι πιο ωραία από τη Λεονάρδου γιατί όπως λέει και η Ελένη, είσαι πιο γλυκιά. Αλλά της μοιάζεις!!!

Ναι, είναι μια χαρά αυτό το μαγαζάκι, να ψωνίσετε.

Ξύπνησεεεεεεε. Τα λέμε αργότερα!

μωρε μακαρι να ηταν αυτο... εδω καλα καλα δε βλεπομαστε...ποτε να.......

τις ωρες που θα μπορουσαμε ξυπνα κ φευγει για δουλεια ...το απογευμα κοιμαται...το πρωι δουλευει...αστα...πως λεει κ το τραγουδι....το σαββατο μπορεις???

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

εμενα το καταλαβε η ρουφιανα γιατι δεν του καθομαι..κ αν του κατσω θα ειναι με ρουχα,

αα οσο για το γαλατακι,ναι το σταματησ απο χθες το βραδυ,θα δουμε,θελω ν δω ποτε θα με ενοχλησει βυζι,τι να κανα,μπεμπα απο 5150 επεσε 100 γρ.κ ηταν ολο γκρινια..

Καλημερα, Χαθηκα τις τελευταίες μέρες. Κάτι επισκέψεις, κάτι βολτίτσες. Χθες κατεβηκα και στη δουλειά να κανονίσω τις άδειες.

Θα προσπαθησω να σας διαβασω και θα επανελθω

:(πειραζει που εγω δεν το βρηκα αστειο?

καλο βραδυ!

Μαίρη συγνώμη αν σε έθιξε το σχόλιο μου, δεν είχα τέτοιο σκοπό.

Επίσης σε καμια περίπτωση δεν ήταν επι προσωπικού, δεν θυμόμουν καν ποια το είχε γράψει.

Απλά επειδή θεώρησα αστείο αυτό που είχες γράψει, το συνέχισα και εγώ....διαφορετική αίσθηση του χιουμορ, πάνω σε κάποιο δικό σου ζήτημα, στο οποίο εσύ έχεις δικαίωμα να σαρκάζεις, εγώ όμως όχι.

Εχεις απόλυτο δίκιο, συγνώμη και πάλι......

byXKp2.png

καλημερα!!!!!!!!ομορφακια για μενα ελεγες για το σεξ αλλα σε βλεπω το σπορ το τιμας συχνα σε αντιθεση με μενα που δεν....εχω περιοδο καθε 2τερη εβδομαδ καιεχω νευριασει ταμαλα!

Αλεκα φοβεροι στιχοι!!!!!!!!!!!!!!πρεπει να βαλουμε και τη μελωδια τωρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...