Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που εισαι μαρη?Κοιμηθηκες?? Παω να ξανακοιμηθω ...φιλαααακιααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια..........

τι τυχερες εσεις εκει κατω!!εμεις ειμαστε μοναχουλια εδω εγω και η μαιρη!!α και η ειρηνη την ξεχασα..αλλα ειναι λιγο μακρια..

Ε όχι και μακριά ρε Λίτσα 15 λεπτά δρόμος είναι 2 τσιγάρα.....

Δαλιδά να χαίρεσαι το καμάρι σου να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς

εχετ φυγει βρωμες???

Λοιπον, Σας το αφιερωνω!!!!!!

καποιο βραδακι του απριλη εγω ειχα σκυλοβαρεθει

εψαχνα να βρω μες το δειλι κατι να κανω η τρελη :rolleyes:

ειχα εναν αγγελο στο σπιτι και σττην κοιλια ενα μωρο

δεν ηταν ωρα πια για meeting ουτε για γκομενους θαρρω :cool:

βρηκα ενα φορουμ με μανουλες νομιζα ηταν λογικες

μα ηταν όλες παλαβουλες και απο αντρες νηστικες!! :tongue:

Μια Ελενη και μια Κιμι, η ομορφακια και η γωγω

η Ευανθια και η Ιρις και το μητσακι το γλυκο

Μια Αννουλα και η Μαιρη και το Ευακι και η Τζια

η Μαριανθη και η Τζοαννα βαλαν στις νυχτες μου φωτια!:-P

ητανε και αλλα κοριτσακια μα καπου χαθηκαν αυτες

μα δεν πειραζει γιατι ήρθαν μια ντουζινα απο τρελες:tongue:

Η Δαλιδα και η ασπουλα μια ριανα και η κοκο

Αγγελικουλα και η Μεφη, το Μαρκελακι, η Θεανω

Μια μαρλεν και η Ειρηνη και αλλα ονοματα θαρρω

ήμασταν όλες μας μανουλες μα η μακακια μας σωρο

Πολλα προβληματα μας βρηκαν, ζαχαρο αγχος και κιλα

μα η ουσια όλων ηταν, αυτα που εχουμε αγκαλια :!::!:

Γλυκα κοριτσια απο το παρεντς εισαστε όλες σας μουρλα

μα ενα χρονο καθε βραδυ το λαπτοπ εχω αγκαλια;)

Αλεκάκι έγραψες!!!!!!!!!! Και αν και οι ορμόνες μάλλον έχουν επανέρθει στα φυσιολογικά εγώ κατασυγκινήθηκα

Να σχολιάσω για τις αναλογίες και να σας πω ότι δεν μέτρησα πριν αλλά δεν θα μετρήσω και τώρα σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.........

Για τα παιδάκια και η δικιά μου άρχισε να παίζει με το γυμναστήριο στο ριλάξ δεν πολυκάθετε αλλά παίζει με τα χεράκια της στο κρεββάτι της και μιλάει σε ένα αρκουδάκι....

wonder περαστικά σου και καλώς μας ήρθες πάλι

................................. Τα υπόλοιπα τα ξέχασα ως συνήθως και τώρα σας καληνυχτώ γιατί μέχρι να σας διαβάσω πέρασε και η ώρα!!!!! Βρωμοπολυλογούδες γλώσσα δεν βάζετε μέσα!!!! Τα λέμε

Διαφημίσεις

παντως αγγελικουλα χωρις πλακα ειχες κορμαρα!!!!!

Καλημέεεεραααααα!

Καλέ είναι στρατηγική η στάση του σώματος. Δε φαίνεται κοιλιά και μπούτια. Κάτσε να βρω μια από την ίδια μέρα όρθια να καταλάβεις πως ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ Η ΑΛΕΚΑ!!!!!

Διαφημίσεις

κατσε εδω μαρη, που θα πας??? Οποτε και εσυ εισαι κοντα. Ρωταω για να δω ποτε θα βρεθουμε όλες μαζι....

πρεπει να το ξεκινησουμε κ αυτο, γιατι μεχρι να βρουμε ολες μαζι ποτε βολευομαστε, θα μας παρει το κατακαλοκαιρο! εχεις δικιο...παλι:mad:

Μωρη ομορφακια κανεις δεν ξερει επιτελους οτι καπνιζεις?εσυ το ξερεις η δε σου το λες?

παυλος κ η αδερφη μου. κ τα κοριτσια στη δουλεια... εσενα σου μυρισε τπτ, χαρμανα μου???

βγηκε ενα νεο τεστ εγκυμοσυνης που λεει ακομα κ ποσων εβδομαδων εισαι. αχρειαστο να μου ειναι...

αλλα μπορει καποιες να το θελουν.

[/QUOT

η ελενιστα εβαλε αυτο

και σχολιαστηκε ετσι...

λουλουδακι μου, κανεις δεν με εχει ξαναπει ελενιστα. αλλα τη συγκεκριμμενη ωρα ηθελα να με γραψεις ελενυστα! θα μου πηγαινε καλυτερα...

γιατι εγω τι εκανα νομιζεις...ειχα χαλασει όλα τα λευτα μου στα τεστ, και στο ενα παιδι και στο αλλο. Με εβλεπαν οι φαρμακοποιοι και χαιροντουσαν

ασε... μονο στο τελευταιο πηγα με μια σιγουρια στο ματι! στον νικηφ. ειχα παρει κ τεστ ωορηξιας... μαυρα χαλια...

καληνυχτα Μαιρουλα....talk to you in the morning ..τσ τσ :rolleyes:

Κοιμαται 10 με 11 και κανονικα ξυπναει κατα τις 8.30. Εδω και μια εβδομαδα περιπου ξυπναει κατα τις 5, θυμαται ό,τι θελει να κανει ( να φανταστεις προχθες ηρθε στο κρεβατι μου 5.30 με ενα ψαλιδακι και ηθελε να του κοψω τα νυχια :shock:), ξανακοιμαται με γκρινιες κατα τις 7 και ξυπναει 10.:-(:cry:

κ εμενα 5 η ωρα ο νικηφ. ξυπναει για γαλα. αλλα οοοχχχι να του το δωσει ο μπαμπας του. ΕΓΩ! φταιω μετα που μπινελικιαζω μες στη νυχτα. κατ'επεκταση ξυπναει μετα ο μπεμπακος, παρε κ ενα μισαωρακι ακομα, κ μοοολιιιςς ξαπλωσω ακουγεται η γκρινια(ΠΑΝΤΑ) της χριστιανας. τουτεστιν, χτες...μετα τις τρελλιτσες στι 3,45, ξανακοιμηθηκα στις 5! κ το πρωι σερνομουν...φυσικα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

κανει πολικο ψυχος...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οποια εχει κατι να πει, να το πει τωρα. μετα εχω υπερτεραστια εισαγωγη να περασω!

γεια σου αγγελικουλα-στρατηγε μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...