Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με πηρε ο υπνος, ξυπνησαμε, ταισαμε, παμε παλι!!!!!!

Μαρλεν??? Σου αρεσε?? χιχιχι. Μα καλα μαρη...καθισες και τσεκαρες τις σελιδες όλων των καφε?? Αντεγραψες το νουμερο σωστα η να σου βαλω κατω απο τη βαση? Εισαι ζουρλη και εσυ.

Μανουλιτα δεν κοιμαται ε?? Πωπω... ο εφιλατης μου ειναι αυτος. Θυμαμαι στον Αγγελο όταν αρχισε και προχωραγε και τιον εβαζα το μεσημερι για υπνο, μου ερχοταν να κλαψω απο συγκινηση.

Δαλιδα????? Ξανμπες!

Μαιρη συγνωμη...απλη και σκετη. Δεκτη?

Κιμι δεν θα σου πω τη γνωμη μου για θηλασμο, ειμαι κακη συνανστροφη. Θα δωσω συγχαρητηρια όμως στο αριστερο σου βυζι που το παλευει ακομη!!

Για την Ομορφακια μη ρωτας. Ουτε στον καθρεφτη της δεν καπνιζει...Σου αρεσε το τραγουδακι ε?? Ρουφιανιτσα και εσυ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

με πηρε ο υπνος, ξυπνησαμε, ταισαμε, παμε παλι!!!!!!

Μαρλεν??? Σου αρεσε?? χιχιχι. Μα καλα μαρη...καθισες και τσεκαρες τις σελιδες όλων των καφε?? Αντεγραψες το νουμερο σωστα η να σου βαλω κατω απο τη βαση? Εισαι ζουρλη και εσυ.

Μανουλιτα δεν κοιμαται ε?? Πωπω... ο εφιλατης μου ειναι αυτος. Θυμαμαι στον Αγγελο όταν αρχισε και προχωραγε και τιον εβαζα το μεσημερι για υπνο, μου ερχοταν να κλαψω απο συγκινηση.

Δαλιδα????? Ξανμπες!

Μαιρη συγνωμη...απλη και σκετη. Δεκτη?

Κιμι δεν θα σου πω τη γνωμη μου για θηλασμο, ειμαι κακη συνανστροφη. Θα δωσω συγχαρητηρια όμως στο αριστερο σου βυζι που το παλευει ακομη!!

Για την Ομορφακια μη ρωτας. Ουτε στον καθρεφτη της δεν καπνιζει...Σου αρεσε το τραγουδακι ε?? Ρουφιανιτσα και εσυ...

γιατι καλε?αιντε αιντε απο τον υπνο εισαι?:lol:

fCS8p3.png

το ξερω μου βγηκαν τα ματια να τα διαβασω ολα..η αδερφη μου απο το αγχος της χωρις εξψωσωματικη εκανε 4 τεστ χωρις να εχει καθυστερηση,ειμαστε ολα αστερια στην οικογενεια,αυτα που βλεπετε το βραδυ ψηλα δεν ειναι αστερια το σοι μου μεσα ειναι...

γιατι εγω τι εκανα νομιζεις...ειχα χαλασει όλα τα λευτα μου στα τεστ, και στο ενα παιδι και στο αλλο. Με εβλεπαν οι φαρμακοποιοι και χαιροντουσαν

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκα καλως κακως σταματησα,δεν προκειται να κατσω να πεθανω...κουραστηκα,ειμαι της αποψης αμα εχουμε καλως αμα τελος τελοςς.κ το αριστερο ψυχη εχει..

ασε που το δεξι σηκωθηκε ενω το αριστερο στον κοσμο του..πικρα..εσας ειναι συμμετρικα??θελετε να φτιαξουμε λιστα με τη διαφορα υψους δεξι-αριστερο??η μονο εγω το εχω αυτο??

Διαφημίσεις

το ξερω μου βγηκαν τα ματια να τα διαβασω ολα..η αδερφη μου απο το αγχος της χωρις εξψωσωματικη εκανε 4 τεστ χωρις να εχει καθυστερηση,ειμαστε ολα αστερια στην οικογενεια,αυτα που βλεπετε το βραδυ ψηλα δεν ειναι αστερια το σοι μου μεσα ειναι...

χαχαχαχχαχα

φαντασου εγω μετα απο 4 χαστουκια!!!! ενα πραγμα θα σου πω 10 τεστ ειχα......τωρα κανενα....μωρε αμα υπηρχε κι'αλλος στο σπιτι και αυτος θα εκανε τεστ με το ζορι!!!

fCS8p3.png

Αλεκα καλως κακως σταματησα,δεν προκειται να κατσω να πεθανω...κουραστηκα,ειμαι της αποψης αμα εχουμε καλως αμα τελος τελοςς.κ το αριστερο ψυχη εχει..

ασε που το δεξι σηκωθηκε ενω το αριστερο στον κοσμο του..πικρα..εσας ειναι συμμετρικα??θελετε να φτιαξουμε λιστα με τη διαφορα υψους δεξι-αριστερο??η μονο εγω το εχω αυτο??

δεν το εχω παρατηρησει...τωρα που θα ανεβω θα το δω:D

fCS8p3.png

γιατι καλε?αιντε αιντε απο τον υπνο εισαι?:lol:

ναι ναι απο τον υπνο ...ξεπαγιασα κι όλας με το βρωμοκρυο...δε θελω να στεναχωριεσαι μαρη και συ....και εχει δυο παιδια να νταντεψεις βραδυατικα...:tongue:! Εγω περιμενω και τον Αγγελακο κατα τις 5 να σηκωθει όπως καθε πρωινο τον τελευταιο καιρο...δεν ειναι εδω και ο πατερας μου να τον παρει μαζι του για κυνηγι...

221882cb0gkyh7q4.gif

καλο ουφο εισαι κ συ,τωρα βγηκαν κατι νεα,κανεις τεστ μολις το εκανες κ σου λεει ναι ή οχι..παει η αγωνια της καθυστερησης..η κοινωνια μας οδηγει στο να τα; κανουμε ολα βιαστικα..παλια για να βγουν τα αποτελεσμαστις εκλογες ξημερωνοσουνα...τωωωρρραααα 6.30 κλεινουν οι καλπες 6-31 πετιεται η πορδη ο Χτζηνικολαου κ σε ξενερωνει

Μονο η eurovision μας εμεινε πια...

Αυτη ηταν μια καταθεση ψυχης

Διαφορα υψους στο βυζι μου?? αυτη η λεξη καλη μου δεν εχει καμια σχεση με το βυζι μου, ακομη και αρνητικη...

Στα πατωματα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλο ουφο εισαι κ συ,τωρα βγηκαν κατι νεα,κανεις τεστ μολις το εκανες κ σου λεει ναι ή οχι..παει η αγωνια της καθυστερησης..η κοινωνια μας οδηγει στο να τα; κανουμε ολα βιαστικα..παλια για να βγουν τα αποτελεσμαστις εκλογες ξημερωνοσουνα...τωωωρρραααα 6.30 κλεινουν οι καλπες 6-31 πετιεται η πορδη ο Χτζηνικολαου κ σε ξενερωνει

Μονο η eurovision μας εμεινε πια...

Αυτη ηταν μια καταθεση ψυχης

ναι ναι...και να δεις τωρα που εχει φυγει η Μποκοτα θα το αλλαξουν και αυτο

221882cb0gkyh7q4.gif

θα τον δειρω σημερα.....δεν σταματησε να γκρνιαζει,εχει ξυπνησει την μπεμπα 6 φορες......

φευγω παω να τον ταισω,ελπιζω να κοιμηθει....

καληνυχτα κοριτσια!!!

αλεκα thanks!!

καληνυχτα Μαιρουλα....talk to you in the morning ..τσ τσ :rolleyes:
γιατι ξυπνει απο τις 5??το μεσημερι κοιμαται?το βραδυ τι ωρα πεφτει?
Κοιμαται 10 με 11 και κανονικα ξυπναει κατα τις 8.30. Εδω και μια εβδομαδα περιπου ξυπναει κατα τις 5, θυμαται ό,τι θελει να κανει ( να φανταστεις προχθες ηρθε στο κρεβατι μου 5.30 με ενα ψαλιδακι και ηθελε να του κοψω τα νυχια :shock:), ξανακοιμαται με γκρινιες κατα τις 7 και ξυπναει 10.:-(:cry:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...