Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

διαβασα καμια 10αρια σελιδες και γραφω ότι θυμαμαι :

Δαλιδα να τον χαιρεσαι και βρηκες και κουμπαρους! ποιος στη χαρη σου!

γενικα απο οτι καταλαβα όλες εκτος απο μενα ετοιμαζεται τη βαφτιση;

εμεις ακομα τιποτα. λεμε για ιούνη-τελη- και έχουμε βρει και το όνομα.

Α! κι εχουμε και νονα απο χρονια καβατζωμενη. ομως απο ετοιμασιες, ουτε τα εχουμε σκεφτει. και να σκεφτειτε οτι τα βαφτισια τα περιμενουν πολλοι και πολυ γιατι στο γαμο μας-που εγω ημουν στο 7ο- τους λεγαμε "α! το καλο το γλεντι στα βαφτισια". παλι τελευταια ωρα μας βλεπω να τρεχουμε.

marlen γιατι στειλατε αιματακι για επανελεγχο στο παιδων .θυμαμαι κι εμενα μου τον ειχαν τρυπησει στο ποδαρακι 2 φορες οταν βγαιναμε απ το νοσοκομειο, γιατι κατι καναν λαθος στα πρωτα δειγματα. ειχε πονεσει η καρδια μου...

wonderland σιδερενια και ατρωτη!!! δυσκολια ηταν και περασε!

ευη εμενα στο ρηλαξ απο πισω-ενα chicco εχω- γραφει "δε συνισταται για παρατεταμενο υπνο". μηπως να το σηκωνεις όταν παρακοιμαται; βεβαια αν ζοριζοταν θα γκρινιαζε στανταρντ αλλα καλυτερα να τον πας στην κουνιτσα του!

Αλεκα φοβερο το ποιημα!!!

κοριτσια θελω να σας πω κατι ασχετο,εμεις ειχαμε ενα σκυλακο,τον οποιο λατρευα....λοιπον το σκυλακι μου(25 κιλα) πεθανε το καλοκαιρι του 2008 απο εσωτερικη αιμοραγια τη μερα που ταξιδευαμε για Ζακυνθο...ξερασε αιμα και ψοφησε..δεν το εψαξα γιατι κ πως γιατι ημουνα κομματια..προχθες στη πολυκατοικια ειχαμε μεγαλες φασαριες με διπλανο τελειωμενο-μπεκροκανατα..και τι ειπε ο τυπος??????????????????

ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΑΣΣΣΣΣ

Να του πείτε πως ο πόλεμος τελείωσε,χιχιχι....

θα φυγει μωρε ο τελειωμενος,βρηκε μια πατρινια κ θα παντρευτουν κ θα ξεκουμπιστει..ασε που δεν πληρωνει δοσεις κ τον περιμενουν τα κορακια της Αγροτικης εξω απο το σπιτι του.ρε παιδια μια γκαρσονιερα ειναι 27 τετρ. ποσο λετε να την αγορασε??Βυρωνας περιοχη

Πως την λένε να την ειδοποιήσω την κοπέλα, μην πάει στράφι...

Την βάζω στο ρηλάξ και ακούει τραγουδάκι,ή στο γυμναστήριο ή στο κρεββάτι της και μιλάει στα μόμπιλε!!!!

Τι είναι αυτό καλέ;;;;;

:lol::lol::lol:Εγώ θέλω να γίνει Πολιτικός Μηχανικός και αυτή θέλει να πάει στο Next top Model για να φιλήσει τον Φραγκολιά!!!5 χρονών σκ....το!!!!

Γιατί να γίνει μηχανικός το κοριτσάκι, δεν το λυπάσαι;;;;

πενήντα.....έξι

Όσες τα κιλά σας ξεκινούν από πενήντα, φτου σας βρώμες....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Κουράστηκα από το διάβασμα! Θα διαβάσω χωρίς σχολιασμό, αλλά αυριο τωρα πάω να ξεραθώ!

Μαιρούλα ποιος σε πείραξε;; νιώθω εκτός τόπου κ χρόνου ρε μαμωτη.ενα ΣΚ έλειψα

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλησπερα,ωραια ωρα μπηκα..Δαλιδα εσυ δε με ρωτησες για το γαλα??σκατα τα κανα.εχασε 100 γρ. η περδικουλα μου,δεν ειχα καθολου γαλα την τελευταια βδομαδα,πηγα γυναικολογο,το δεξι αδειο τελειως,το αριστερο το πιεζε κι εβγαλε 3 σταγονες ασπρογκρι..μου λεει αν θες πρεπει να κατσεις μα τη βαζεις καθε μισαωρο αλλα δεν μπορω βρε κοριτσια,κ το Χρηστακι μου ζηλευει οσο να ναι..

Μαιρουλα μη στεναχωριεσαι μωρε,κ εγω μπορει να εχω πει κατι που να μην ειναι αστειο,αν ναι,χιλια συγνωμη,ειμαι κ βλαμμενη..

βγηκε ενα νεο τεστ εγκυμοσυνης που λεει ακομα κ ποσων εβδομαδων εισαι. αχρειαστο να μου ειναι...

αλλα μπορει καποιες να το θελουν.

[/QUOT

η ελενιστα εβαλε αυτο

ποιανής ο άντρας είναι που τα χρησιμοποιεί αυτα?

και σχολιαστηκε ετσι...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε κοριτσια χαλαλι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μεφη δεν μπορουσα να το πιστεψω!!!!

ενα πραγμα θα σας πω εβαλα μεχρι και τον αντρα μου να κανει τεστ εγκυμοσυνης(τα ειχα παρει απο το ιντερνετ) για να δω μηπως ειναι χαλασμενα,γιατι ειχε βγει αχνη ροζ γραμμη:lol::lol::lol::lol:

επειδη εγω ειχα γραψει αυτο.....

fCS8p3.png

το ξερω μου βγηκαν τα ματια να τα διαβασω ολα..η αδερφη μου απο το αγχος της χωρις εξψωσωματικη εκανε 4 τεστ χωρις να εχει καθυστερηση,ειμαστε ολα αστερια στην οικογενεια,αυτα που βλεπετε το βραδυ ψηλα δεν ειναι αστερια το σοι μου μεσα ειναι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...