Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας αφηνω βρωμιτσες προς το παρον. Ισως ξαναμπω ισως με παρει ο Μορφεας που τοσο με επιθυμει. Φιλακια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι εινα ψηλος και αυτος αν και δεν γεννηθηκε ιδιαιτερα ψηλος...εξω απο τη καμπυλη βγηκε μετα απο τα 2.5 χρονια.

τι να τον κανω μαρη????Εναν εχω και δεν ξερω τι να τον κανω....να παρω και δευτερο??

goodnight :)

..ωχ σορυ...νομιζα εμενες εκτος. Ειμαι χαζη???

όχι βρε Αθήνα μένω τα τελευταία 6 χρονια ήρθα να σπουδάσω και με έφαγαν οι έρωτες και έμεινα εδώ ας ελπίσουμε να πείσω τον αντρα μου να την κανουμε από δω καποια στιγμή και να γύρισω Γιάννενα!!! Α κοριτσια στα καρφουρ παμπερς και το δευτερο στην μισή τιμή τρέξτε

97ehp2.pngUBTSp3.png

βγηκε ενα νεο τεστ εγκυμοσυνης που λεει ακομα κ ποσων εβδομαδων εισαι. αχρειαστο να μου ειναι...

αλλα μπορει καποιες να το θελουν.

ποιανής ο άντρας είναι που τα χρησιμοποιεί αυτα?

byXKp2.png

όχι βρε Αθήνα μένω τα τελευταία 6 χρονια ήρθα να σπουδάσω και με έφαγαν οι έρωτες και έμεινα εδώ ας ελπίσουμε να πείσω τον αντρα μου να την κανουμε από δω καποια στιγμή και να γύρισω Γιάννενα!!! Α κοριτσια στα καρφουρ παμπερς και το δευτερο στην μισή τιμή τρέξτε

κατσε εδω μαρη, που θα πας??? Οποτε και εσυ εισαι κοντα. Ρωταω για να δω ποτε θα βρεθουμε όλες μαζι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καληνυχτα ξελογιαστρες...

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλέκα το ποίημα όλα τα λεφτά-Πολύ με άρεσε (έτσι για να μην ξεχνώ τις ρίζες μου)!

Δαλιδούλα να σου ζήσει το καμάρι σου!

ΜΑριάνθη εγώ που ήπια κρασί 2 φορες την πρώτη είχε γκρίνια και τη δεύτερη κοιμόταν με τις ώρες. Τι συμπέρασμα βγάζεις τώρα από αυτό????

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ελα ελα με προλαβες...πρεπει να της ειπε της πιτσιρικας ότι ψοφησε η μανα της...

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας κοριτσια,

χαθηκα αλλά επανηλθα!

είτε το πιστευετε ειτε όχι όλη μερα το μωρο μας εμας δεν κλεινει ματι. Ζήτημα να κοιμαται 2ωρες σπαστα μες στη μερα. ευτυχως τα βραδια κοιμαται συνολο κανα 8-9 ώρες ξυπνώντας στα μισα μια φορα για φαγακι. έλα ομως που προχτες ξυπνησε 4 φορες μες στο βραδυ και ολη μερα ηταν στη γκρινια και στην τσιτα. ειχε κι ενα 36,9-37 στο τελος της μερας και μας τσιτωσε για καλα. ευτυχως την κυριακη το βραδυ έπεσε παρολλα τα νευρα του ξερος. κοιμηθηκε στις 10:00 και ξυπναω εγω καποια στιγμη με το βυζι τουμπανο στις 5:20 κι ο μικρουλης χαμπαρι.

σήμερα ήταν μια χαρουλα αλλα ως συνηθως απο υπνο μες στη μερα ελαχιστο...

οποτε οπως καταλαβαιετε ποτε να μπω η γυναικα να γραψω... καλα για να διαβασω τα προγουμενα ουτε λογος... καλα καλα να μαγειρεψω δεν προλαβαινω! ουφ!

τα δικα σας ποσες ωρες κοιμουνται μες στη μερα;

αυριο απογευμα παμε παιδιατρο οποτε θα του τα πω κι αυτα.

:eek:καφέ ιανουαρίου-96 σελίδες

καφέ φεβρουαρίου-2 σελίδες

καφε΄μαρτίου-25 σελίδες

καφέ απριλίου- 28 σελίδες

καφέ μαιου- 36 σελίδες

καφέ ιουνίου-1 σελίδα

καφέ ιουλιου-1 σελιδα

καφέ αυγούστου-229 σελίδες

καφέ σεπτεμβρίου-259 σελίδες

καφέ οκτωβρίου-121 σελίδες

καφέ δεκεμβρίου-187 σελίδες (παρόλο που γράφει κ η αλέκα μας!!!)

καφε νοεμβριου-292 σελίδες!!!!!

αν μαζέψουν υπογραφες να μας διώξουν εγώ δε θα φταίω!!! σας είχα προειδοποιήσει πολλάκις!!!

ναι ρε κοριτσια χαλαλι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μεφη δεν μπορουσα να το πιστεψω!!!!

ενα πραγμα θα σας πω εβαλα μεχρι και τον αντρα μου να κανει τεστ εγκυμοσυνης(τα ειχα παρει απο το ιντερνετ) για να δω μηπως ειναι χαλασμενα,γιατι ειχε βγει αχνη ροζ γραμμη:lol::lol::lol::lol:

τέλος καλά όλα καλά!!! όσο για τον άντρα σου δεν παίζεται!!!!:P:p:p

ομορφάκια καλή επιστροφή στη δουλειά και καλό κουράγιο!!!!

:-):-):-)Τον Μίκυ τον παραμυθά???

μίσκα μούσκα μίκυ μαους!!!!!!

μας τον έφερε μια νονά τα χριστούγεννα κ έχω ρίξει τρελό γέλιο!!!! τον ακούω περισσότερο ε΄γώ παρά οι μικρές!!! η φωνή του στο μεταξύ είναι απαιχτη!!! όταν λέει θέλετε να πάιξουμε μαζί;;;;;; γελώ σαν τη χαζή!!!!

Κανα παλιο της γκομενο θα λεει που την φλομωσε στο παραμυθι....:lol:

:lol::lol::lol:

Προς το παρόν δεν έχει.. Μπορεί και να μην κάνει το ξέρω..

Τρεις μέρες μου είπε να την παρακολουθώ..

το βραδυ ρε κόρίτσια αν της βάλω θερμόμετρο θα ξυπνήσει και αντε μετα να ξανακοιμηθεί.. Να την ελέγχω με το χέρι κι αν ειναι ζεστή να της βάλω? Εσεις τι κάνατε?

"την παρακολουθείς 2 24ωρα για πυρετο. άν κάνει της δίνεις αντιπυρετικά.

αν δεις πρήξιμο της κάνεις χλιαρες κομπρέσες με οινόπνευμα!!!!"

το ποιηματάκι του γιατρού που ακούω 3 1/2 χρόνια τώρα!!!! μην αγχώνεσαι γωγω!!! πρέπει να είναι τυπικοί κ τα λένε, αλλά σε μένα τουλάχιστον συνέβη κανα 2 φορές κ απότι ιυμάμαι δεν της έδωσα κ τίποτα!!!

Καλησπέρα τσουπίτσες!!!!

Και ευχόμουν να μην έχετε ξεπεράσει τις 280 σελ. πριν το ανοίξω κ εσείς φτάσατε στην 290!!!!!!!!!!:(:( Τώρα;;;;;

τί τώρα παιδί μου;;; πάλι ξενύχτι!!! η ιδέα σου για αποκλεισμό μια χαρά μου ακούστηκε!!! γιατί δεν το εφαρμόζπυμε;;:rolleyes:

να σου ζήσει ο μικρός!!!!!

Α, και το σημαντικότερο: κάναμε πρόταση για κουμπαριά σε ένα ζευγάρι κολλητούς μας κ απάντησαν θετικά! Μάλιστα μας είπαν πως σκέφτονταν να μας το προτείνουν αλλά ντρεπόντουσαν γιατί μας είχαν ζητήσει κ τον πρωτότοκο αλλά το έιχαμε κανονίσει με τους κουμπάρους που μας πάντρεψαν τότε κ τους είχαμε αρνηθεί.

Το μόνο "κακό" είναι πως η κουμπάρα είναι στέκα κ αθλείται κιόλας!!! Πρέπει να μαζευτώ γιατί στις φωτό θα λένε η μαριδούλα(αυτή) κ δίπλα της η όρκα(εγώ)......:mad::-x

πες μου τώρα ότι κανονίζεις κ σύ βάπτιση να κάψω εγκέφαλο!!!!:-(

Ο άντρας φωνάζει, θα μπω αργότερα για homework! Εχω μείνει στην 270, μην ξεφτιλιστείτε πάλι ε;;;;

στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!!!!!!!

:lol::lol::lol:

ΜΑριάνθη εγώ που ήπια κρασί 2 φορες την πρώτη είχε γκρίνια και τη δεύτερη κοιμόταν με τις ώρες. Τι συμπέρασμα βγάζεις τώρα από αυτό????

πάντως εγώ κορίτσια έχω πιει κάτι μαυροδάφνες άλλο πράμα!!!

μισό φλυτζανάκι του καφέ με το φαγητό μου!!! :eek:

μ΄αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...