Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
      οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
      για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα, Ελένη περαστικά στο μωράκι σου. Μην ανησυχεις με το γάλα, έτσι και η μπέμπα μας, εμεινε 13 μερες στη ΜΕΝΝ, στην αρχή είχε καθετηρα και μετά την ταιζαν με μπιμπερο. Δυο φορές την ημέρα πήγαινα το δικό μου γαλα και της το δίνανε. όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Μόλις το μωράκι έρθει στο σπιτι θα βρει τους ρυθμούς του ...κι εσεις θα χασετετον ύπνο σας...

:D:D:D:D

ετσι....ετσι....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

eleni26 ευχαριστα τα νεα απο τον μπεππη σου!!!!!οσο για το γαλα και την αποστειρωση θα συμφωνησω απολυτα με την μαρκελος γιατι και εγω τα ιδια περασα που εμεινε 9 μερες.

αννουλα,ευχαριστω,θα περιμενω οχι μονο απαντηση;)

αχ αλεκα μου,νευρικο ε?πικρα.....αλλα και η δικια μου ετσι ειναι,τα ξερεις.

αμα πει δε οτι πειναει,τελειωσε,τσιριδα λες και θα την αφησουμε νηστικη:P

fCS8p3.png

βρε κοριτσια μιας και το ανεφερε η ασπα και εμενα αρχισαν να ξυπνανε πιο συχνα και να θελουν παρατηρουν,αλλα μεσα στο πορτ μπεμπε,τι να δουνε τα καημενα.........στα ρηλαξ ποτε μπορουμε να τα βαλουμε?

fCS8p3.png

αχ αλεκα μου,νευρικο ε?πικρα.....αλλα και η δικια μου ετσι ειναι,τα ξερεις.

αμα πει δε οτι πειναει,τελειωσε,τσιριδα λες και θα την αφησουμε νηστικη:P

ναι ρε... άσε! καλά το ήξερα από την κοιλιά μου :D. Πάντως μπορώ να πω ότι σήμερα ήταν πολύ πιο ήσυχο απο τις δύο προηγούμενες ημέρες. Εχθές δε με άφηνε ούτε να τον αλλάξω. Τωρα τουλάχιστον μου δειχνει μια κάποια εμπιστοσύνη ;)... μαθαίνουμε τα χούγια μας σιγα σιγά, βλέπεις!

βρε κοριτσια μιας και το ανεφερε η ασπα και εμενα αρχισαν να ξυπνανε πιο συχνα και να θελουν παρατηρουν,αλλα μεσα στο πορτ μπεμπε,τι να δουνε τα καημενα.........στα ρηλαξ ποτε μπορουμε να τα βαλουμε?
στο ρηλάξ μετά το μηνα Μαιρούλα! Στο τρίμηνο να δεις... εγώ είχα πανικοβληθει θυμάμαι... δεν ήξερα τι να τον κάνω!

Γκαστρουλίτσες υπομονή!!!!!!! καηνυχτα , πάω να ανσκελωθώ τώρα που είναι ευκαιρία.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,

εχθες το βραδυ ειχαμε κλαμα απο τις 20.00 εως τις 11.00 και σαν να μην εφτανε αυτο ανεβασα και εγω πυρετο 38.2 και ποναει ολο μου το σωμα και το ενα μου στηθος......λετε να επαθα καμμια μαστιτιδα? :confused::confused::confused:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημερα,

εχθες το βραδυ ειχαμε κλαμα απο τις 20.00 εως τις 11.00 και σαν να μην εφτανε αυτο ανεβασα και εγω πυρετο 38.2 και ποναει ολο μου το σωμα και το ενα μου στηθος......λετε να επαθα καμμια μαστιτιδα? :confused::confused::confused:

καλημερα!

ρε συ ελενη για να επαθες μαστιτιδα?αφου θηλαζεις συνεχεια!μηπως αρωστησες?

fCS8p3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Ελένη περαστικά, τι να πω. Εγω από τότε που γεννησα έχω ανεβασει δυο φορες πυρετό. Οι γιατροί μου είπαν ότι πάνω από 37.5 δεν πρέπει να δίνω το γάλα. Πάντως πιστεύω ότι με όλη την κούραση και το ξενύχτι που τραβάμε έχει εξασθενήσει ο ργανισμός μας.

Γρήγορα περαστικά.

τα carrefour εχουν σημερα και αυριο -20%στις πανες,για οσες ενδιαφερονται.

Ναι το είδα κι εγω.Θα πάω αύριο να πάρω. Εγω έχω και το Μαρκελλο που κλείνει τα τρια και δε λέει να βγάλει την πάνα. 100 ευρω για pumpers θελουμε το μήνα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα,

αχ ρε Ελενίτσα περαστικά... μίλα με το γιατρό για καλό και για κακό.

Πάντως πιστεύω ότι με όλη την κούραση και το ξενύχτι που τραβάμε έχει εξασθενήσει ο ργανισμός μας. Γρήγορα περαστικά.
Όντως, αυτό πρεπει να συμβαίνει.
τα carrefour εχουν σημερα και αυριο -20%στις πανες,για οσες ενδιαφερονται.
είναι μακρυά ρε γμτ... θα ρωτήσω αν πάει κανενας γνωστός. thank u anyway.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ναι το είδα κι εγω.Θα πάω αύριο να πάρω. Εγω έχω και το Μαρκελλο που κλείνει τα τρια και δε λέει να βγάλει την πάνα. 100 ευρω για pumpers θελουμε το μήνα!!

προσπαθουσα πριν να υπολισω ποσα ξοδεψαμε απο τοτε που ηρθαμε σπιτι,μεσα σε 10 μερες που τις μισες τους εχω και τους 2 μαζι,110 παμπερς:P:p:p

fCS8p3.png

Κορίτσια πως τα πάτε από κολικούς και γκρίνια? Εμάς χθες το απόγευμα μας τσάκισε η μπέμπα. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι είναι του βραδυνού ρεπερτορίου. Είναι και λίγο δυσκοίλια και σίγουρα την ενοχλεί το ότι δεν μπορεί να κάνει κακά και σφίγγεται η καημένη.

καλησπερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα!

κοιμαται τωρα λιγο ο μικρος και βρηκα ευκαιρια.

πηρα την παιδιατρο για τις μιξες κ τελικα μου ειπε για τον αναρροφητηρα κ ορο, κατι που το κανω ηδη, ε δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.

κ εμενα κοριτσια τωρα μενει ολο το πρωι κ ολο το απογευμα ξυπνιος κ θελει συνεχεια αγκαλιες κ θηλασμα τοσο που να μη μπορω ουτε για κατουρημα να παω! ε, δεν αντεξα κ το ειπα στη παιδιατρο κ μου ειπε να δοκιμασω κ πιπιλα αλλα δεν τη θελει με τιποτα, κανει λες κ θα ξερασει, να τον βαζω κ στο ριλαξ να με βλεπει πιο πολυ κ να παρατηρει το περιβαλλον για να ξεχνιεται και να του δινω λεει κ λιγο χαμομηλακι. το ριλαξ επιασε λιγο, χαμομηλι δεν του εχω δωσει ακομη.

οσο για τα διαφορα αψεφηματα, εγω πινω συνεχεια γλυκανισο κ πιστευω οτι βοηθησε παρα πολυ στους κολικους κ σε συνδυασμο με πολυ προσεγμενη διατροφη μπορω να πω οτι δεν εχει καθολου πονακια τωρα.

λενε οτι το γλυκανισο βοηθαει κ στο να κατεβαζεις γαλα, νομιζω οτι κανει δουλεια κ σε αυτο. κ δεν ειναι κ ασχημο σαν χαμομηλι ειναι, αφου δε πινω καφε ή τιποτα αλλο κατι ειναι κ αυτο.

χθες καναμε επιτελους μπανιο στο μπανιερακι του και του αρεσε γιατι τις προηγουμενες φορες ειχαμε δραματα! νομιζε οτι θα τον αφησω να πεσει μες στο νερο και κρατιοταν με μια δυναμη απο τα χερια μου κ ειχε πλανταξει στο κλαμα, αλλα χθες τον εβρεξα πρωτα στον νιπτηρα και μετα σιγα σιγα τον εβαλα κ στο μπανακι, εκλαψε λιγο αλλα μετα του περασε. τι αγχος κ αυτο!

τουλαχιστον κοιμαται το βραδυ...

μαρκελλακι και εμενα χθες ετρεχε η μυτη μου κ ειχα κ κατι πονακια στο λαιμο αλλα πηρα ντεπον κ μου περασε. αμ το αλλο? το κορμι δεν υπακουει πια! με πιανει μια κραμπα προχθες πισω στο μηρο (κατω απο τον ποπο) και πηγαινα μια κ μια! ευτυχως περασε κ αυτο. για τη μεση δε το συζητω, εχει ξεχαρβαλωθει!

ελενιτσα περαστικα κ σε σενα κοπελα μου!

οσο για τις πανες... μου εστειλε η λιμπερο κουπονια (2 των 2 ευρω κ 1 των 5) κ το σαββατο πηρε ο αντρας μου απο σκλαβενιτη που ειχαν 5 ευρω μειον 2 το κουπονι μειον 1 που ειχε προσφορα τελικα τα πηρε 2 ευρω!

α, μου στειλανε κ μια επιστολη απο το ινστιτουτο υγειας παιδιου, με μια βελονα μεσα ενα καρτελακι για να ξαναδωσουμε λεει αιμα (στο μαιευτηριο πηραν αιμα για να δουν αν εχει αλλεργια το παιδι στη ναφθαλινη κ στα κουκια) για να τσεκαρουν κ εαν το παιδι εχει συγγενη υποθυρεοειδισμο γιατι το αιμα που πηραν απο το μαιευτηριο δεν εφτασε λεει...πηρα τη παιδιατρο αλλα λειπει αμερικη κ ειπε να παμε οποτε αυριο παμε κ στο παιδων...

σε εσας εστειλαν τιποτα τετοιο?

σορυ για το μεγαλο ποστ, αλλα τωρα βρηκα ευκαιρια...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...