Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δαλιδακι, το θυμηθηκα χτες, οτι εχεις κ ενα παρτυ εσυ, αλλα επειδη δεν ηξερα αν το εκανες σαββατο ή κυριακη, δεν εγραψα τπτ, μη με πεις οτι ειμαι κ ασχετη, κ ξεχασιαρα κ απ'ολα!!!

να τον χαιρεσαι τον πανεμορφο σου!!! να ειναι παντα καλα, ευτυχισμενος, κ να εχει υπομονη με τα αδερφια του!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τα μεγαλα στον παιδικο, κ ο μπεμπακος με τον παυλο. ηρθε κατα τις 12 κ η αδερφη μου, για να παει να παρει τα μεγαλα ο παυλος απο το σχολειο. κ μαντεψε...παιρνει η μαμα μου τηλεφ. να της πει, να ερθει ο μπαμπας μου να τη παρει για το σπιτι, για να τον αφησει με 3 παιδια μονο, να δουμε τι θα κανει! τους εχει πιασει μια κακια απιστευτη!!! ετσι...ξαφνικα! με ολους μας, κ με τα αδερφια μου! θα φανε κανα Χ μου φαινεται κ θα στρωσουν.

Ασε ,μην με φουντωνεις βραδιατικα....εμεις μενουμε πανω κατω και περνανε μερες για να δουν το μωρο και η αδερφη μου αν δεν φερει την κορη τησς μια μέρα ,πανε το απογευμα να δουνε το ''καημενο'' το παιδακι.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Δεν σας εχω διαβασει.Να σας ρωτησω θελω απο ποτε ανεβαζουμε το καροτσι μια κλιση ψηλοτερα?Γιατι η δικια μου θελει να καθεται.Καταλαβατε οχι γωνια 90 μοιρων αλλα να ειναι λιγο ορθια

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Ε,Δαλιδά!!!!Είδες?Είδες?Είσαι περήφανη για μένα,μαστερ???????Αφού το έλεγα στο φωτογράφο σήμερα!Σε δυο εβδομάδες έμαθα για τον υπολογιστή όσα δεν ήξερα 15 χρόνια!ΙΕΚ ΔΑΛΙΔΑ!!!!

Τα δίδακτρα που είναι οεο;;; Και έχω κ κάτι στενέματα τώρα;;;

εεετοιμμεεες...

στο φεις...

μπας κ φανε οι αθρωποι σημερα!

Θα κάνουμε κ φεις τώρα για την πάρτη σου;;;; τόσα ιδιαίτερα σε σένα στράφι πήγαν;;;

τωρα ξεμπερδεψα κ εγω,δηλαδη 23.40 αλλα μεχρι να σας διαβασω...

τελος παντων

ΑΛΕΚΑ εμενα η κοιλια επεσε τελειως!!!!εβγαλα δυστυχως 4-5 ραγαδες,ηταν ροζ εγιναν στο χρωμα του δερματος,δεν φαινονται καθολου.ειμαι πολυ ευχαριστημενη.thanks που μου την εμαθες..λεει οτι ειναι για ολα..απο 1/2 παω γυμναστηριο θα τη βαζω και ποπο και ποδια.γενικως σε ολο το σωμα.

Παιδια κ εγω τελειωνω με θηλασμο.δεν αντεχω αλλο.σημερα ηταν το αποκορυφωμα.την θυλαζα 40 λεπτα!!!!!!!!!! μολις την εβγαλα αρχισε να ουρλιαζει....ηπιε πρωτη φορα ξενο 90 γραμμαρια.εε λεω δεν παει αλλο.πιεζα εντωμεταξυ μασταρι\,το μασταρι no milk..

Από βάρος πως πάει η μικρή βρε Κίμι;;; Γιατί αν παίρνει σημαίνει πως το γάλα που έχεις την φτάνει...

Αχ...σε νιώθω....γίνομαι και εγω χελωνονιτζάκι και εκτος που βαριέμαι τρώω και ξύλο...(χά χού καρατε)...

Και έχουν μεγαλώσει τώρα κ πονάει το ξύλο που τρώμε :mad::-x:x

Αυτό το άτιμο το copz paste πώς στην ευχή γίνεται????Εκεί κολλάω πάντα!!

Με απογοητευεις κ θα μου βγει κακό όνομα στην πιάτσα!!!:lol::lol:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ασε ,μην με φουντωνεις βραδιατικα....εμεις μενουμε πανω κατω και περνανε μερες για να δουν το μωρο και η αδερφη μου αν δεν φερει την κορη τησς μια μέρα ,πανε το απογευμα να δουνε το ''καημενο'' το παιδακι.....

τους εχει καβαλησει τελειως ομως... υποτιθεται οτι πηραμε σπιτι στο Βυρωνα, για να ειμαστε κοντα κ να βοηθανε, κ κατ'επεκταση στα γεραματα εγω θα τους κοιταξω, γιατι δεν βλεπω κ φως απο τα αδερφια μου αλλωστε.., κ μου κανουν ελεγχο συνεχεια, συνεχεια οδηγιες, παρατηρησεις, σχολια...δεν φανταζεσαι!!! εχουν παιξει τα νευρα μου πια:mad:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Δεν σας εχω διαβασει.Να σας ρωτησω θελω απο ποτε ανεβαζουμε το καροτσι μια κλιση ψηλοτερα?Γιατι η δικια μου θελει να καθεται.Καταλαβατε οχι γωνια 90 μοιρων αλλα να ειναι λιγο ορθια

Αν δεν στηριζετε στην μεση του δεν πειραζει να το εχεις λιγο πιο ορθιο.;)

τους εχει καβαλησει τελειως ομως... υποτιθεται οτι πηραμε σπιτι στο Βυρωνα, για να ειμαστε κοντα κ να βοηθανε, κ κατ'επεκταση στα γεραματα εγω θα τους κοιταξω, γιατι δεν βλεπω κ φως απο τα αδερφια μου αλλωστε.., κ μου κανουν ελεγχο συνεχεια, συνεχεια οδηγιες, παρατηρησεις, σχολια...δεν φανταζεσαι!!! εχουν παιξει τα νευρα μου πια:mad:

Οσο μεγαλωνουν λαλάνε.......στον Γιαννη τους ειχα γκρρρρ...συχτιρισει,την μανα μου δλδ,τωρα κάνω πως δεν καταλαβαινω αλλα μεσα μου βράζωωωω......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Τα δίδακτρα που είναι οεο;;; Και έχω κ κάτι στενέματα τώρα;;;

Στείλε πμ διεύθυνση να στείλω ταχυδρομική επιταγή!!!Αφου δεν σου φτάνει το όσκαρ που σου έδωσε η Ελένη1!!!!

Με απογοητευεις κ θα μου βγει κακό όνομα στην πιάτσα!!!:lol::lol:

Το αποτέλεσμα το είδες???Τα κατάφερα τελικά με την βοήθεια της Αγγελικής76 και των κοριτσιών αφού εσύ "απεργούσες"!!!

Ριάννα εγώ ξέρω μετά τον 4ο.

Διαφημίσεις

0002039E.gif

δεν βρήκα και εβαλα την γατα μου να......χορεψει!!!!

sig.asp?img=ad1

Είσαι απίστευτη!!!

00020265.gifστην Δαλιδά.....

sig.asp?img=ad1

Ευχαριστώ, από χρυσό είναι;;;; Για τα στενέματα που λέγαμε!!!

θα το πω αλλα ντρεπομαι...μετα απο 1,5 χρονο εδω δεν ξερω πως να απανταω ταυτοχρονα σε πολλα που θελω να σχολιασω οπως κανει η Αλεκα και η Ευανθια :(

Δίδακτρα πρώτα κ μετά σου λέμε!!!!

Επισης επειδη τον Σεπτεμβρη θα μπορει ο Παυλος να βγαλει δανειο απο το ΤΤ για σπιτι αποφασισαμε να μην κανουμε τραπεζι ανοιχτο για την βαφτιση παρα μονο καμμια 20αρια ατομα σοι...καλυτερα ετσι γιατι αλλιως θελαμε μονο για τραπεζομα γυρω στα 5000...με αυτα βγαζουμε τα εξοδα του δανειου...στεναχωριεμαι αλλα δεν εχω αλλη επιλογη...ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.

Κάνεις φασαρία στο 2ο μην αγχώνεσαι!!!!

Ευη, Μέφη, Ομορφάκια, Ελένη, Ευανθία ευχαριστώ για τις ευχές, να είναι καλά τα μαναράκια μας να τα γιορτάζουμε κάθε χρόνο!!!!

Μέφη μαγείρεψα: Χοιρινό λεμονάτο με ρυζότο, γκιούλμπασι, κεφτεδάκια, τυροψωμάκια, πατατόπιτα, πρασόπιτα, κρύα σαλάτα με πένες, κρακεράκια με τυρί κ παστα ελιάς, καναπεδάκια (σαν κλαμπ), λουκανοπιτάκια (έτοιμα), μπουρεκάκια (handmade), δύο είδη σαλάτας!! Αυτά νομίζω.....

Λυσάχτε τώρα από την πείνα, χε χεχεχε

Ο άντρας φωνάζει, θα μπω αργότερα για homework! Εχω μείνει στην 270, μην ξεφτιλιστείτε πάλι ε;;;;

δαλιδακι μπραβο για τη κουμπαρια...κ ναι! να κανεις φεις. ουτε εγω ειχα, για αυτες εδω τις σκατουλες εκανα, ας παει κ το παλιαμπελο!

κ τωωωωωωρρρρρρραααααααααα!!!!!!!!!!!!! (μουσικη υποκρουση τυμπανα...)

ενα τραγουδακι για την αλεκα!

μεφη με διορθωνεις αν κανω λαθος στον στιχο...

μια κολυμβητρια κινεζα

κανει βουτια στη μαγιονεζα

και κολυμπαει σα δελφινι

με κοκκινο μαγιο μπικινι

κουνα τα ποδια σου κινεζα

για να μη κοψει η μαγιονεζα

κι η μαγιονεζα ξεχειλιζει

κ'ολο το κοσμο πλυμμηριζει....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ευη, Μέφη, Ομορφάκια, Ελένη, Ευανθία ευχαριστώ για τις ευχές, να είναι καλά τα μαναράκια μας να τα γιορτάζουμε κάθε χρόνο!!!!

Μέφη μαγείρεψα: Χοιρινό λεμονάτο με ρυζότο, γκιούλμπασι, κεφτεδάκια, τυροψωμάκια, πατατόπιτα, πρασόπιτα, κρύα σαλάτα με πένες, κρακεράκια με τυρί κ παστα ελιάς, καναπεδάκια (σαν κλαμπ), λουκανοπιτάκια (έτοιμα), μπουρεκάκια (handmade), δύο είδη σαλάτας!! Αυτά νομίζω.....

Λυσάχτε τώρα από την πείνα, χε χεχεχε

Ο άντρας φωνάζει, θα μπω αργότερα για homework! Εχω μείνει στην 270, μην ξεφτιλιστείτε πάλι ε;;;;

μη δει ανθρωπο να χαιρεται... αντρες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...