Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:?::?::?: ποιον?
Εμενα εφαγε και τωρα τρωει με μανια τον αντιχειρα του...του δινω πιπιλα και μπλιάχ..την φτυνει,του δίνω αυτο που μασανε για την οδοντοφυια ....τα ιδια...
Κανα παλιο της γκομενο θα λεει που την φλομωσε στο παραμυθι....:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:Εμένα οι πρώην μου δεν ήταν παραμυθάδες!!!!!!Άσχημοι ήταν όλοι και τους πουλούσα εγώ παραμύθι!!!Δεν ήθελα ωραίους γιατί θα ζήλευα!!!!!!

ο κωστης εκανε κακα και βρωμισε ο τοπος ολος!!παω να τον αλλαξω κι ερχομαι!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Μου ειχε πει ο παιδιατρος 6 ωρες μετα θα κανει αν ειναι,οποτε περασατε το εξαωρο αν δεν κανει μεχρι το βραδυ το πιο πιθανον ειναι να μην κανει!:wink:

Ευχαριστώ ελενίτσα μου..!! Νόμιζα οτι ήταν στο 12ωρο..!!!

Κακαριστά έχει ξεκινήσει και γελάει και η μπέμπα.. Τι γέλιο..!!

Το έκανε εδώ και καιρό μονο στον ύπνο της,τώρα το κάνει και στον ξύπνιο της.. :)

Πολύ γελάω.. Με τα κρεμαστά εμεις δε παίζουμε ακόμη..

α, ναι! μια φορα στον υπνο του εκανε κακαριστο!!! πολυ πλακα!!!

Είναι ένας Μίκυ που τραγουδάει και λέει παραμύθια.Εμείς έχουμε και τον Γουίνι>Οτι κυκλοφορεί αρκει να μη λέει η μανούλα όλη την μέρα τραγουδάκια και να μπορεί να κάνει τσατ!

α, υπαρχει κ τετοιο? ειδες αμα εισαι νηπιαγωγος...

εγω ενα μικρουλι, μαλακο με κουδουνιστρα του εχω παρει για να μπορει να τον παιρνει κ αγκαλιτσα, ειναι ο φιλος του στο ριλαξ!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Και απο 614,38 εδωσα 392,18 !!!!

εδω θελει πυροτεχνηματα.....

σου εκαναν εκπτωση??:tongue::confused:

Καλησπέρα τσουπίτσες!!!!

Και ευχόμουν να μην έχετε ξεπεράσει τις 280 σελ. πριν το ανοίξω κ εσείς φτάσατε στην 290!!!!!!!!!!:(:( Τώρα;;;;;

Θα σας γράψω τα νέα μου κ μετά πάω για μελέτη, αν και μια γρήγορη που έριξα έπεσαν εμβόλια κ ανησυχείτε ε;;;;;!!!!:-P:-P

Σήμερα έχει τα γενέθλια του ο πρωτότοκος!!! Έκλεισε τα 4!!!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!!!!! Το πάρτυ μας εχθές κ για τους δύο πήγε πολύ καλά, τα παιδάκια ήρθαν όλα, έπαιξαν με την ψυχή τους, ο μεγάλος το καταχάρηκε γιατί ήρθε κ ένας "συμμαθητής" του από τον σταθμό κ κόντεψαν να διαλύσουν το σπίτι!!!!

Οι μεγάλοι καταευχαριστήθηκαν το φαγητό το οποίο απόλαυσαν με την ησυχία τους γιατί αφού ταίσαμε τα μικρά τα ανεβάσαμε επάνω στο δωμάτια των παιδιών να παίξουν κ εμείς φάγαμε ήρεμοι!!!Όλοι γέμιζαν κ κουτσότρωγαν μέχρι το απόγευμα..... (ευτυχώς μου έμειναν κάτι ψιλά για να μην μαγειρευω σήμερα ;))

Α, και το σημαντικότερο: κάναμε πρόταση για κουμπαριά σε ένα ζευγάρι κολλητούς μας κ απάντησαν θετικά! Μάλιστα μας είπαν πως σκέφτονταν να μας το προτείνουν αλλά ντρεπόντουσαν γιατί μας είχαν ζητήσει κ τον πρωτότοκο αλλά το έιχαμε κανονίσει με τους κουμπάρους που μας πάντρεψαν τότε κ τους είχαμε αρνηθεί.

Το μόνο "κακό" είναι πως η κουμπάρα είναι στέκα κ αθλείται κιόλας!!! Πρέπει να μαζευτώ γιατί στις φωτό θα λένε η μαριδούλα(αυτή) κ δίπλα της η όρκα(εγώ)......:mad::-x

Πάω ότι μπορέσω να σχολιάσω.....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλησπέρα τσουπίτσες!!!!

Και ευχόμουν να μην έχετε ξεπεράσει τις 280 σελ. πριν το ανοίξω κ εσείς φτάσατε στην 290!!!!!!!!!!:(:( Τώρα;;;;;

Θα σας γράψω τα νέα μου κ μετά πάω για μελέτη, αν και μια γρήγορη που έριξα έπεσαν εμβόλια κ ανησυχείτε ε;;;;;!!!!:-P:-P

Σήμερα έχει τα γενέθλια του ο πρωτότοκος!!! Έκλεισε τα 4!!!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!!!!! Το πάρτυ μας εχθές κ για τους δύο πήγε πολύ καλά, τα παιδάκια ήρθαν όλα, έπαιξαν με την ψυχή τους, ο μεγάλος το καταχάρηκε γιατί ήρθε κ ένας "συμμαθητής" του από τον σταθμό κ κόντεψαν να διαλύσουν το σπίτι!!!!

Οι μεγάλοι καταευχαριστήθηκαν το φαγητό το οποίο απόλαυσαν με την ησυχία τους γιατί αφού ταίσαμε τα μικρά τα ανεβάσαμε επάνω στο δωμάτια των παιδιών να παίξουν κ εμείς φάγαμε ήρεμοι!!!Όλοι γέμιζαν κ κουτσότρωγαν μέχρι το απόγευμα..... (ευτυχώς μου έμειναν κάτι ψιλά για να μην μαγειρευω σήμερα ;))

Α, και το σημαντικότερο: κάναμε πρόταση για κουμπαριά σε ένα ζευγάρι κολλητούς μας κ απάντησαν θετικά! Μάλιστα μας είπαν πως σκέφτονταν να μας το προτείνουν αλλά ντρεπόντουσαν γιατί μας είχαν ζητήσει κ τον πρωτότοκο αλλά το έιχαμε κανονίσει με τους κουμπάρους που μας πάντρεψαν τότε κ τους είχαμε αρνηθεί.

Το μόνο "κακό" είναι πως η κουμπάρα είναι στέκα κ αθλείται κιόλας!!! Πρέπει να μαζευτώ γιατί στις φωτό θα λένε η μαριδούλα(αυτή) κ δίπλα της η όρκα(εγώ)......:mad::-x

να το χαιρεσαι το αγορι σου κοπελα μου και να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!ναναι παντα γερο και τυχερο!!

Διαφημίσεις

κοριτσια αποχωρω για λιγο κι επανερχομαι μολις μπορεσω...;)

Καλησπέρα τσουπίτσες!!!!

Να τον χαίρεσαι Δαλιδά μου!!!Γερός και ευτυχισμένος να είναι πάντα!!!

Μπράβο και για την κουμπαριά!!Τί καλο μαγείρεψες?

δεν σας εχω πει τα νεα κατορθωματα του μπεμπη...

οταν του βγαινει η πιπιλα τη σπρωχνει με το χερι του!!!

κ προχθες που ηρθε η καθαριστρια της εκανε κ ντροπουλες!!!!!

αχου το.. κ ειδικα οταν βλεπεις αγορακια να κανουν ντροπες... αχ! θα το φαω! δεν θα γλυτωσει!!!!

κ τα δικα μου πιπιλανε τα δαχτυλα!!

ειδικα ο μπεμπης αρχισε να προσπαθει να παισει τα κρεμαστα απο το γυμναστηριο!η αλλη σημασια δεν το δινει:P

ετσι ειναι οι κυριες... μονο τα αγορακια τα πιανει η χαζομαριαση, αρκει να πιανουν κατι, σε ολες τις ηλικιες...

Τα ομορφακια ποιος τα κραταγε ολη μερα?

τα μεγαλα στον παιδικο, κ ο μπεμπακος με τον παυλο. ηρθε κατα τις 12 κ η αδερφη μου, για να παει να παρει τα μεγαλα ο παυλος απο το σχολειο. κ μαντεψε...παιρνει η μαμα μου τηλεφ. να της πει, να ερθει ο μπαμπας μου να τη παρει για το σπιτι, για να τον αφησει με 3 παιδια μονο, να δουμε τι θα κανει! τους εχει πιασει μια κακια απιστευτη!!! ετσι...ξαφνικα! με ολους μας, κ με τα αδερφια μου! θα φανε κανα Χ μου φαινεται κ θα στρωσουν.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...