Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μεφη δεν απαντας ομως,και σε περιμενει δευτερος κυκλος ερωτησεων

μωρη καπνιζεις στη δουλεια??ααα ομορφακια μηπως με ξερεις??με ειπες γκαντεμοσκυλο κ ετσι με φωναζουν ο αντρας μου η μανα μου κ ολοι οι καλοι μου φιλοι

στη δουλεια ΔΕΝ καπνιζω. ουτε εκει το ξερουν! ικανοποιηθηκες τωρα?

χαχαχαχαχα καλο Μαιρη,βαζε τον πανω πανω τη κεφαλα στην παντα,που θα σηκωθει να παει??στο τελος μου ρθε αλλη ιδεα,πιασε το φορμακι του και τη κουβερτα με παραμανεςςς χαχαχα,

μαιρη, για πιο σιγουρα ακομα, καντου ενα βουντου κ θα κοιμηθει στα σιγουρα... καλε, μην την ακους! ειναι επικινδυνο ατομο!

γιατί παιδί μου, τί έγινε;;;

είπα να βάλω μια σειρά!!! μάταια όμως, έφτασα μέχρι 252 κέχω πολύ εκόμη αλλά πάω να καθαρίσω τα μπάνια κ μπάινω μετά!!!!

σήμερα κάναμε εμβόλια (κωλάκι κ πόσιμο) κ μας τρύπησαν πολύ το πατουσάκι για αίμα το οποίο δεν έβγαινε με τπτ για να στέιλουμε στο πάιδων για επανέλεγχο!!! το λυπήθηκα όσο δε λέγεται το δόλιο, το τρυπαγε ξανά κ ξανά!!! κ αυτό έκλαιγε πάρα πολύ!!! κ εγώ μαζί!!!

δικαιολογεισαι μαρλεν? να κλαις κ εσυ??? ξερω θα μου πεις, για τη καρδια της μανας, κτλ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κοριτσια ναμαι κι εγω ανανεωμενη!!!!

καταρχην wonderland περαστικα σου κοπελα μου,αν και δεν ξερω τι ακριβως εκανες,να σου πω οτι εχω κανει κι εγω επεμβαση στο στηθος στα 17 μου..ολα καλα θα πανε και να μη σε παιρνει απο κατω!!!

λοιπον κοριτσια χθες περασα πολυ ωραια αν και κουραστηκα γιατι συχνα πυκνα ο συνοδος μου ζητουσε αγκαλιτσα!!!

αλλα ηταν κυριος!!!στην εκκλησια εκοβε βολτες για να δει αν τον κοιτα ο κοσμος και να κερδισει εντυπωσεις!!εγω φυσικα τον μαζευα!!λιγο τον κοιτουσα αγρια και συμαζευοταν!!μετα στο τραπεζι μοιλς κατσαμε τοριξε στο φαι γιατι τον ειχε κοψει η λορδα!!!!!!!!σιγα σιγα αρχισε να κουραζεται και αφου χορεψαμε χτυπησαμε παλαμακια και ειδαμε και το ζευγαρι φυγαμε κ 10 παρα ειμασταν σπιτι!

φυσικα ουτε λογος για γαλα με τοσα που εφαγε!!!!!!!10 κ μιση ηδη κοιμοταν στο κρεβατι του!

εγω ενιωσα ομορφα γιατι επιτελους βγηκα κ λιγο..ειδα και πολλους φιλους μας!

αυτα!

-μαιρη για θυμησε μου τι συμφωνια εκλεισες με φωτο?

-ρε κοριτσια ο μπεμπης στο κρεβατι του δεν κοιμαται πολυ παρα στο ρηλαξ!!!εκει την βρισκει για ωρες...τι να τον κανω?επισης ακυρες οι νυχτες με τα κιντερτε!αυτο το παιδι θα με ξεκανει!ΠΕΙΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!:P:p

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εβαλα κι εγω χθεσινη!

αγγελικη καλα λεν ολες!!τα προ...αστα!!!:rolleyes::rolleyes::tongue:

κοριτσια ναμαι κι εγω ανανεωμενη!!!!

καταρχην wonderland περαστικα σου κοπελα μου,αν και δεν ξερω τι ακριβως εκανες,να σου πω οτι εχω κανει κι εγω επεμβαση στο στηθος στα 17 μου..ολα καλα θα πανε και να μη σε παιρνει απο κατω!!!

λοιπον κοριτσια χθες περασα πολυ ωραια αν και κουραστηκα γιατι συχνα πυκνα ο συνοδος μου ζητουσε αγκαλιτσα!!!

αλλα ηταν κυριος!!!στην εκκλησια εκοβε βολτες για να δει αν τον κοιτα ο κοσμος και να κερδισει εντυπωσεις!!εγω φυσικα τον μαζευα!!λιγο τον κοιτουσα αγρια και συμαζευοταν!!μετα στο τραπεζι μοιλς κατσαμε τοριξε στο φαι γιατι τον ειχε κοψει η λορδα!!!!!!!!σιγα σιγα αρχισε να κουραζεται και αφου χορεψαμε χτυπησαμε παλαμακια και ειδαμε και το ζευγαρι φυγαμε κ 10 παρα ειμασταν σπιτι!

φυσικα ουτε λογος για γαλα με τοσα που εφαγε!!!!!!!10 κ μιση ηδη κοιμοταν στο κρεβατι του!

εγω ενιωσα ομορφα γιατι επιτελους βγηκα κ λιγο..ειδα και πολλους φιλους μας!

αυτα!

-μαιρη για θυμησε μου τι συμφωνια εκλεισες με φωτο?

-ρε κοριτσια ο μπεμπης στο κρεβατι του δεν κοιμαται πολυ παρα στο ρηλαξ!!!εκει την βρισκει για ωρες...τι να τον κανω?επισης ακυρες οι νυχτες με τα κιντερτε!αυτο το παιδι θα με ξεκανει!ΠΕΙΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!:P:p

Και δεν χαίρεσαι???Ρώτα και μένα που με το ζόρι πίνει 700μλ την μέρα!Αλλά κατά περίεργο τρόπο βάζει!

Διαφημίσεις

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα!!απλα κλεφτα ειδα τι ρωτησςε η αλεκα!ναι ειμαι αθηνα και θα μεινω 10 μερες..παω σουπερ μαρκετ και αν προλαβω θα σας διαβασω οταν γυρισω!

Και δεν χαίρεσαι???Ρώτα και μένα που με το ζόρι πίνει 700μλ την μέρα!Αλλά κατά περίεργο τρόπο βάζει!

ναι αλλα θα γινει τετραπαχος!!!ετσι οπως παει..και το αλλο με το ρηλαξ?λενε δεν κανει πολυ ωρα..

τι τυχερες εσεις εκει κατω!!εμεις ειμαστε μοναχουλια εδω εγω και η μαιρη!!α και η ειρηνη την ξεχασα..αλλα ειναι λιγο μακρια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...