Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πολύ!

το scratching λένε ότι αναζωογονή το ενδομήτριο και βοηθάει στην εμφύτευση. Βέβαια εσύ έχεις εμφύτευση. Τόσο νωρίς, συνήθως φταίει το έμβρυο και όχι κάτι σε σένα. Θα δεις για μικροβίωμα μήπως κάτι εμποδίζει την ανάπτυξη, κοίτα για ζάχαρο εάν δεν το έχεις κοιτάξει, που φαντάζομαι θα σε έχει βάλει ο αιματολόγος μαζί με τις ανοσολογικές. Τι κατηγορίας βλαστοκύστη βάλατε; Μήπως απλά περιμένετε και εσείς το ένα το τυχερό. Από τα 4 που έχω βάλει, το ένα τα κατάφερε. Όλες βιοχημικές. και 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη. 

Δεν ξέρω αν είχα κάνει για ζάχαρο πάντως ότι είχα κάνει τις έδειξα στον γιατρό και μου είπε από εδώ ήμαστε κομπλέ !! Εμφυτεύσεις είχα και έχω καλή εικόνα ενδομητρίου δηλαδή και σήμερα που μου έκανε έναν υπέρηχο είχα 3πλο ενδομήτριο με ένα τεράστιο ωάριο δηλαδή αύριο μεθαύριο θα σπάσει !! 
      Οι βλαστοκύστες ήταν 4BB,4BC,4BC,3BB

Να σου ζήσει το παιδάκι σου 🙏🏼

από φυσική σύλληψη δεν είχαμε καμία δυστυχώς διότι έχουμε κακό σπερμα ..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θεανω, σιγουρα περναει στο γάλα αλλα μημπως μειωνει την ποσοτητα???

Πρεπει να ειμαστε σιγουρες για οτι τρωμε εμεις που θηλαζουμε.

γιατι να μειωνει την παραγωγη?δεν ξερω κιολας!!!ελενη να σε ρωτησω κατι?το δεξι μου στηθος ειναι παντα πιο φουσκωμενο απο το αριστερο,φαινεται οτι εχει παραπανω γαλα απο το αλλο !!!το αριστερο εχει μεν αλλα οχι οσο το αλλο!!!τι να καν?νατην βαζω να θηλαζει πρωτα απο το αριστερο για να αυξησει την παραγωγη και μετα απο το δεξι για να περνει οσο γαλα δεν εφαγε?

Καλημέρα κορίτσια!! Κι εμάς τις τελευταίες 2 μέρες είναι πολύ ανήσυχη! Θεανώ εμείς την κάνουμε μασαζάκι με λαδάκι στην κοιλίτσα της. Εσύ είδες διαφορά με τη θερμοφόρα; Κάνει από τόσο μικρή να τη βάζουμε θερμοφόρα; Πολύ τα ταλαιπορούν αυτά τα πονάκια ρε γμτ!!!

ρε αλεκα γιατι να μην κανει?Ο παιδιατρος μου ειπε να της βαζω ζεστα πανακια!τι ζεστα πανακια τι θερμοφορα!!εγω παντως ειδα τεραστια διαφορα!!!!ηρεμει απιστευτα.

iMLpp3.png

Έχετε ακούσει μήπως αν κάνει να βάλουμε βαμβάκι με οινόπνευμα για να κρατάει ζεστή την κοιλίτσα του; Άρχισαν οι απορίες των νέων μαμάδων!!!!!

Παλια βάζανε οινοπνευμα και ουζο αλλά υπάρχει κινδυνος εγκαυματος γιαυτο ΠΡΟΣΟΧΗ στα γιατροσοφια.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ελενη να σε ρωτησω κατι?το δεξι μου στηθος ειναι παντα πιο φουσκωμενο απο το αριστερο,φαινεται οτι εχει παραπανω γαλα απο το αλλο !!!το αριστερο εχει μεν αλλα οχι οσο το αλλο!!!τι να καν?νατην βαζω να θηλαζει πρωτα απο το αριστερο για να αυξησει την παραγωγη και μετα απο το δεξι για να περνει οσο γαλα δεν εφαγε?.

Αυτο δεν συμαινει απαραιτητα πως εχει λιγοτερο γαλα απο αυτο το στηθος.Βαζε την να θηλαζει πρωτα απο εκει αλλα αν την παιρνει ο υπνος και δε πινει και απο το αλλο θηλαζε πάλι ενα στηθος την φορα.

Η γαλουχια κανει να εδραιωθει πανω απο 40 μερες .

μπες στο forum του θηλασμου και διαβασε τα ποστ της Αγλαιας για επαναγαλακτισμο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Γεία σας κ πάλι!Σας ευχαριστούμε κ εγω κ ο μπεμπάκος για τις ευχές σας κ να είναι καλά όλα τα μωράκια μας.Δεν ξέρω αν καμία έμεινε να ευχηθώ με το καλό! και στις νέες να μας ζήσουν!Θα πρέπει να σας περιγράψω κ εγώ μια κουραστική αλλά μαγική περιπέτεια αυτην της γέννας και την ακόμη πιο μαγική στιγμή που είδα τον μπεμπάκο μου αλλά αυτο θα το κάνω το βράδυ γιατι καταλαβαινετε θέλω τον χρόνο μου για να το αποτυπώσω αν μπορώ οσο πιο πολύ!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

καλημέρα κοριτσάκια!!!

είδατε που δε σας ξεχνάω αν κ πρέπει να φύγω να πάω αλλού! αυτό το καφέ δε με χωρά πια!!!

τζια κ boymama λέω να ανοίξουμε άλλο καφέ με τίτλο "όσες δε γέννησαν το νοέμβριο του 09"!!!!

Αστα marlen και εγώ σήμερα που πήγα για νστ μου είπε μπορεί και Σάββατο-όλο και πιο πίσω το πάει...

Η boymama έχει εξαφανιστεί-λες να γέννησε?

Και η Ζωή που είχε ΠΗΤ στις 17 δεν είναι στον πίνακα με τα γεννητούρια.

Όπως βλέπεις ξεκινάω εγγραφές για το καινούριο μας καφέ!!!!

byXKp2.png

Αστα marlen και εγώ σήμερα που πήγα για νστ μου είπε μπορεί και Σάββατο-όλο και πιο πίσω το πάει...

Η boymama έχει εξαφανιστεί-λες να γέννησε?

Και η Ζωή που είχε ΠΗΤ στις 17 δεν είναι στον πίνακα με τα γεννητούρια.

Όπως βλέπεις ξεκινάω εγγραφές για το καινούριο μας καφέ!!!!

Α ρε τζια και εδω ξεχωριστη εισαι, εχεις μεινει μονη σου ωρε!!! εμενα προσωπικα με βολευει...καταλαβες!!! Αντε μια βδομαδουλα μασ εμεινε για τα γλεντια

Αλεκάκι καλωσόρισες!!!!

Mitsaki, Irida και Γωγώ να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!

Μαιρούλα σε ευχαριστώ για τις ευχές σου... τα μικρά σου είναι κουκλιά να τα χαίρεσαι!!!! μόλις διάβασα το e.mail σου και θα σου απαντήσω μόλις βρω λίγο χρόνο...

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!!εγω δεν προλαβαινω να πω το ονομα μου!!!ο μπεμπακος εχει περισσοτερες απαιτησεις πλεον!!!μενει και ξυπνιος και θελει παρεαουλα!!!μ αρεσει που μενει ξυπνιος αλλα δεν προλαβαινω να σας μιλησω!!

σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας για το ματακι!ειναι γεματο τσιμπλες το καθαριζουμε με ορο και χαμομιλακι και βαζουμε και tobrex.ειναι η δευτερη φορα που κανουμε θεραπεια με το κολλυριο και δεν βλεπω καλυτερευση..θα παρουμε και δευτερη γνωμη βεβαια γιατι δεν θελω να πιει αντιβιωση το μικρουλη!!

Κορίτσια γεια σας έχω λίγες μέρες να μπω έχω χάσει επεισόδια!! Ο μπέμπης πάει καλύτερα και μάλλον αύριο θα του κόψουν και τον ορό δέχεται το γαλατακι και του το αυξάνουν κάθε μέρα από λίγο. Από βδομάδα μπορεί να του δίνουν και το δικό μου γάλα το πηγαίνω στο νοσοκομείο. Βρε κορίτσια πολύ παλούκι αυτή η αποστείρωση να πλύνω στήθος να μην ακουμπήσω τίποτα δεν μου αρέσει!! Κάθε τρεις ώρες βγάζω το γάλα και το φυλαω!! Αυτά τα νέα μου.

Δεν έχω παρακολουθήσει αν γέννησε καμιά είχα μείνει στο Αλεκακι τι κοπέλα βρε παιδιά στο μαιευτήριο ήταν και δεν με ξέχασε με έπαιρνε να δει τι κάνει ο μπεμπης να την έχει καλά ο θεός αυτή και την οικογένεια της !!!! θα χαρώ πολύ όταν ηρεμίσουν τα πράγματα και μεγαλώσουν λίγο τα μπεμπακια μας να βρεθούμε ολες!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

ελενη μου χαιρομια που πανε ολα καλα!!!ευχομαι να πατε ολοι γρηγορα σπιτακι σας!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εδώ είμαι κοριτσάρεεεεες!!!!!! Μόλις μίλησα με την Ίριδα. Είναι ακόμη στο νοσοκομείο γιατί το μωράκι έχει λίγο ίκτερο αλλά μάλλον θα φύγει αύριο. Είναι μια χαρά. Τελικά μπήκε με πόνάκια στο νοσοκομείο.

Κοριτσάκια που δεν έχετε γεννησει υπομονή. Τί έμεινε μωρέ?? Τίποτα! Σε λίγο θα τα κρατάτε αγκαλίτσα.

λοιπόν ο μικρούλης μου γενικά είναι λίγο νευρικό μωράκι και βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα του σήμερα του έβαλα πιπίλα και την έπιασε, και ηρέμησα!!

Αυτά προς το παρόν... σας διαβάζω και με την πρώτη ευκαιρία γράφω όπως βλέπετε!!! Φιλούθκια! Πάω να ξεβρωμίσω τώρα που κοίμισα και τους δύο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπέρα, Ελένη περαστικά στο μωράκι σου. Μην ανησυχεις με το γάλα, έτσι και η μπέμπα μας, εμεινε 13 μερες στη ΜΕΝΝ, στην αρχή είχε καθετηρα και μετά την ταιζαν με μπιμπερο. Δυο φορές την ημέρα πήγαινα το δικό μου γαλα και της το δίνανε. όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Μόλις το μωράκι έρθει στο σπιτι θα βρει τους ρυθμούς του ...κι εσεις θα χασετετον ύπνο σας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...