Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα αυτο με το ματι και το αυτι το κανει καθε μερα, εκει που τρωει και κατεβαινει το γάλα με φορα ...τσακ το βγαζει απο το στωμα και κατευθειαν η στο ματι η στο αυτι...:confused::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

τι λες μωρη?γιαπλακα το πα.ποση θερμοκρασια εχει το δωματιο που κοιμουνται?

πλακα ξεπλακα δινεις λυσεις:lol::lol::lol::lol:

ρε συ εχει κρυο αυτες τις μερες,το δωματιο ειχε 21 που ειδα εχθες,αλλα οταν κοιμομαστε δεν πεφτει η θερμοκρασια του σωματος και κρυωνουμε????

δεν γινεται να τον αφηνω ξεσκεπαστο.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

τα μωρα δυσκολα αρρωσταινουν γιατι δεν ακουμπουν με τα χερια τους πουθενα αρα, μπορεις να το ελεγχεις λιγο. Επισης να τους βαζετε πιπιλα όταν τα βγαζετε εξω, βοηθαει. Αν τα πατε καπου που φοβοσαστε οτι κατι κολλησαν όταν γυρισετε να τους βαλετε ορο.

ΟΚ θα κολλησουν καποια στιγμη, ό,τι και να κανουμε δεν θα το αποφυγουμε. Απλα να ειναι όσο πιο μεγαλο γινεται...αν καταφερουμε και ξεχειμωνιασουμε καλα θα ειναι.Και απο τον επομενο Σεπτεμβρη θα ειμαστε όλες μας μες την ιωση...μην τρομαζετε, θα το συνηθισετε!!

Ο παιδίατρος μου είπε αν και όταν τη βγάλω έξω να της βάλω αλατόνερο στη μύτη και γύρω από τα χείλια και δε θα κολλήσει τπτ.

αχ δεν προλαβαινω να σας διαβασω τι να κανω?μην μου θυμωνετε καλα?μαλλον γεννησα τον διαδοχο του χιτλερ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμείς παιδί μου να σου θυμώσουμε;;;;

που δρν κστσλσβσίνουν τίποτσ κ σε 2 μέρες γεμίζουν 40 σελίδες;;;

που δε μου φτάνουν τα 3, τα πλυντήρια, τα...., τα...., έχω να διαβα΄σω κατεβατα ολόκληρα!!! όλο το σκ δεν κάναν τίποτα άλλο κι ας τους προειδοποίησα!!!!

καλέ το σπορ δεν το εξασκήσατε;;;:mad:

170301c7zifsub1b.gif

εμείς παιδί μου να σου θυμώσουμε;;;;

που δρν κστσλσβσίνουν τίποτσ κ σε 2 μέρες γεμίζουν 40 σελίδες;;;

που δε μου φτάνουν τα 3, τα πλυντήρια, τα...., τα...., έχω να διαβα΄σω κατεβατα ολόκληρα!!! όλο το σκ δεν κάναν τίποτα άλλο κι ας τους προειδοποίησα!!!!

καλέ το σπορ δεν το εξασκήσατε;;;:mad:

Το σπορ λέει... Χα χααααα. Τσάμπα το βραζιλιάνικο marleeeeeen! Χαμένο πάει...;)

...

Αγγελική μου σε είδα και σε καμάρωσα!Μ'αρέσει που φοράς φόρεμα ασορτί με τον καναπέ,τις καρέκλες της τραπεζαρίας και της καρέκλες του μπαλκονιού!!Είσαι και συ της ομοιοχρωμίας?...

Όχι, μου αρέσει το πράσινο xi xiiiii. Δλδ η σαύρα που την κουβαλούσα από τη Μαδαγασκάρη δε σου άρεσε;;;;; Κρίμα το κουβάλημα...

Επεξεργάστηκαν by aggeliki76

Διαφημίσεις

Το σπορ λέει... Χα χααααα. Τσάμπα το βραζιλιάνικο marleeeeeen! Χαμένο πάει...;)

γιατί παιδί μου, τί έγινε;;;

είπα να βάλω μια σειρά!!! μάταια όμως, έφτασα μέχρι 252 κέχω πολύ εκόμη αλλά πάω να καθαρίσω τα μπάνια κ μπάινω μετά!!!!

σήμερα κάναμε εμβόλια (κωλάκι κ πόσιμο) κ μας τρύπησαν πολύ το πατουσάκι για αίμα το οποίο δεν έβγαινε με τπτ για να στέιλουμε στο πάιδων για επανέλεγχο!!! το λυπήθηκα όσο δε λέγεται το δόλιο, το τρυπαγε ξανά κ ξανά!!! κ αυτό έκλαιγε πάρα πολύ!!! κ εγώ μαζί!!!

170301c7zifsub1b.gif

είπα να βάλω μια σειρά!!! μάταια όμως, έφτασα μέχρι 252 κέχω πολύ εκόμη αλλά πάω να καθαρίσω τα μπάνια κ μπάινω μετά!!!!

σήμερα κάναμε εμβόλια (κωλάκι κ πόσιμο) κ μας τρύπησαν πολύ το πατουσάκι για αίμα το οποίο δεν έβγαινε με τπτ για να στέιλουμε στο πάιδων για επανέλεγχο!!! το λυπήθηκα όσο δε λέγεται το δόλιο, το τρυπαγε ξανά κ ξανά!!! κ αυτό έκλαιγε πάρα πολύ!!! κ εγώ μαζί!!!

Ωωωωωωχ! Το καημενούλάκι... Πονάει αυτή η λαλακία..

Όχι, μου αρέσει το πράσινο xi xiiiii. Δλδ η σαύρα που την κουβαλούσα από τη Μαδαγασκάρη δε σου άρεσε;;;;; Κρίμα το κουβάλημα...

Πιά σαύρα καλέ??Κάτι στον τοίχο που φαίνεται???

Μαρλέν,μερσί για τα σχόλια!!!!!!

Αχ,το καημένο!!!Γιατί επανέλεγχο??Πόσο είναι τώρα η μπουμπού?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...