Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα...

Ομορφακια δε μιλας???βκλεπεις αλλα δε μιλας ή ουτε αυτο σε αφηνουν??σημερα πηγα να κανω κατι αλλαγες alluete χαλασα αλλα 160...τελος δεν ξαναπαω για ψωνια..το ξεφτιλιζω καθε φορα,ηταν κ πατερας μου μαζι..κ μου λεει πολεμος θα ερθει κ ψωνιζεις τυοσα??

ελεος 23 χρονων ειμαι ας κανω οτι θελω..

Μεφη τα χες με γιατρο??πως τον ελεγαν?τι ειδικοτητα ειχε?σε κερατωσε?κ αν ναι με σαβουρα??σε ποια πολη δουλευε?σε νοσοκομειο ή σε κεντρο υγειας?οταν τα χατε ειχε κανει το αγροτικο του ή πανω στο αγροτικο βγαλατε τα ματια σας?πως τον γνωρισες?εισαι νοσηλευτρια?γιατρος μηπως?γραμματεας σε νοσοκομειο???

αυτααα

ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??????????????????

προσεξε! ξερω που μενεις!:cool:

κ ας με πανε φυλακη που εδειρα ανηλικο!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μεφη δεν απαντας ομως,και σε περιμενει δευτερος κυκλος ερωτησεων

μωρη καπνιζεις στη δουλεια??ααα ομορφακια μηπως με ξερεις??με ειπες γκαντεμοσκυλο κ ετσι με φωναζουν ο αντρας μου η μανα μου κ ολοι οι καλοι μου φιλοι

καλησπερα...

Ομορφακια δε μιλας???βκλεπεις αλλα δε μιλας ή ουτε αυτο σε αφηνουν??σημερα πηγα να κανω κατι αλλαγες alluete χαλασα αλλα 160...τελος δεν ξαναπαω για ψωνια..το ξεφτιλιζω καθε φορα,ηταν κ πατερας μου μαζι..κ μου λεει πολεμος θα ερθει κ ψωνιζεις τυοσα??

ελεος 23 χρονων ειμαι ας κανω οτι θελω..

Μεφη τα χες με γιατρο??πως τον ελεγαν?τι ειδικοτητα ειχε?σε κερατωσε?κ αν ναι με σαβουρα??σε ποια πολη δουλευε?σε νοσοκομειο ή σε κεντρο υγειας?οταν τα χατε ειχε κανει το αγροτικο του ή πανω στο αγροτικο βγαλατε τα ματια σας?πως τον γνωρισες?εισαι νοσηλευτρια?γιατρος μηπως?γραμματεας σε νοσοκομειο???

αυτααα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κιμι εχθες εκανα το πρωτο κολπο του αντρα σου με την κουβερτα και την σφηωνωσα στο στρωμα.δεν θα πιστεψεις τι εκανε το θηριο...

επειδη δεν μπορουσε να την σπρωξει προς τα κατω απο το σπρωξιμο ανεβηκε αυτος προς τα επανω και εφτασε το προσκεφαλο!!!!!και σηκωνομαι στις 5.30 να τον δω γαιτι γκρινιαζει και βλεπω την κουβερτα στην θεση της και ο μπεμπης επανω.....

fCS8p3.png

χαχαχαχαχα καλο Μαιρη,βαζε τον πανω πανω τη κεφαλα στην παντα,που θα σηκωθει να παει??στο τελος μου ρθε αλλη ιδεα,πιασε το φορμακι του και τη κουβερτα με παραμανεςςς χαχαχα,

χαχαχαχαχα καλο Μαιρη,βαζε τον πανω πανω τη κεφαλα στην παντα,που θα σηκωθει να παει??στο τελος μου ρθε αλλη ιδεα,πιασε το φορμακι του και τη κουβερτα με παραμανεςςς χαχαχα,

εξυπνο και αυτο θα τα δοκιαμζω ενα ενα,δεν μπορει θα την βρω την λυση!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Λυστε μου μια απορια.....γιατι οταν τρωει το μωρο πρεπει οπωσδηποτε να βαλει το βυζι στο ματι και στο αυτι του ,τουλαχιστον μια φορα...????

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...