Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα παιδακια μου θα τα κανω πλαστικους χειρουργους χαχα!!!!!!! Εναν για το προσωπο και τον αλλον για το σωμα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σταματα μαρη όλη την ωρα να ρωτας ον λαιν...:tongue::tongue:. Μια για το γκομενο του κοτοπουλο, μια για την δουλεια...καλα δεν ειμαστε στα κιλα και στον θυρεοειδη???;)

Χεσε τα σοβαρα ζητηματα...ελα να το παρουμε χαλαρα.;)

Εξάλλου,πρωτάρα έιμαι καλέ!!!Θα μάθω!!!

καλημερα κοριτσια!!!

εγω τωρα ξεμπερδεψα ειπαν να κανω παστιτσιο σημερα!!!

ομορφακια ελπιζω να εισαι καλα σημερα πρωτη μερα στην δουλεια!!!

εμενα ο μπεμπης κοιμαται στην κουνια,εχθες πηγε να γκρινιαξει και του εβαλα το φωτεινουλη-αλογακι και ακουσε τα τραγουδια και κοιμηθηκε.

η μπεμπα δεν ξερω τι θα κανει οταν ερθει η ωρα.

fCS8p3.png

τα παιδακια μου θα τα κανω πλαστικους χειρουργους χαχα!!!!!!! Εναν για το προσωπο και τον αλλον για το σωμα

:lol::lol::lol::lol::lol:Για να μπορει η μάνα να κάνει δωρεάν ρεκτιφιέ?????Εγώ τα κορίτσια μου δεν τα δίνω σε γιατρούς!!!Οι περισσότεροι είναι γκομενάκιδες και σαβουρογ.....ς!!!Κομπλεξάρες!!!Τώρα τί μου θύμισες!!!!!!!!!!!!!!

ναυτιλια...μικρα δεξαμενοπλια, ναυλωσεις, μεταφορες πετρελαιοειδων, ναυτικο δικαιο κλπ....

να σαι πω την αληθεια και εγω παντα την ειχα την απορια αλλα περασαν οι μηνες κια ειπα να μην ρωτησω:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

εγω τωρα ξεμπερδεψα ειπαν να κανω παστιτσιο σημερα!!!

ομορφακια ελπιζω να εισαι καλα σημερα πρωτη μερα στην δουλεια!!!

εμενα ο μπεμπης κοιμαται στην κουνια,εχθες πηγε να γκρινιαξει και του εβαλα το φωτεινουλη-αλογακι και ακουσε τα τραγουδια και κοιμηθηκε.

Καλημέρα,Μαιρούλα!!!Μια χαρά ο μπεμπούλης σου!!!!Αχ,βρε,Μαιρη,ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!Θέλω να έρθω Θεσ/νίκη και δεν μπορώ!!!

Καλημέρα,Μαιρούλα!!!Μια χαρά ο μπεμπούλης σου!!!!Αχ,βρε,Μαιρη,ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!Θέλω να έρθω Θεσ/νίκη και δεν μπορώ!!!

ναι ρε συ ακουγα πριν ειδησεις οτι κλεινουν λεει και τις παρακαμτηριους.....εχουν ξεφυγει μου φαινεται και καποιος πρεπει να τους μαζεψει........

fCS8p3.png

Εξάλλου,πρωτάρα έιμαι καλέ!!!Θα μάθω!!!

:D:D σου εστειλα πμ.

μαιρουλα θυμισε μου, γιατι εβαλες μονο τον εναν??

:lol::lol::lol::lol::lol:Για να μπορει η μάνα να κάνει δωρεάν ρεκτιφιέ?????Εγώ τα κορίτσια μου δεν τα δίνω σε γιατρούς!!!Οι περισσότεροι είναι γκομενάκιδες και σαβουρογ.....ς!!!Κομπλεξάρες!!!Τώρα τί μου θύμισες!!!!!!!!!!!!!!
ναι ναι...ετσι θα τα κανω τα παιδακια μου... γκομενακηδες και σαβουρογ...ς!!!!:P:p:p. Να παρω το αιμα μου πισω!!

να σαι πω την αληθεια και εγω παντα την ειχα την απορια αλλα περασαν οι μηνες κια ειπα να μην ρωτησω:lol::lol::lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue: εσυ να ερθεις στηνΑθηνα να σε δουμε να στα πουμε απο κοντα ό,τι θες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι ναι...ετσι θα τα κανω τα παιδακια μου... γκομενακηδες και σαβουρογ...ς!!!!:P:p:p. Να παρω το αιμα μου πισω!

Κρίμα έιναι καλέ τέτοια κουκλιά να γίνουν σαβουρογ...ς!!Να γίνουν γιατροί,ο.κ.,αλλά να είναι κημπάριδες!!

καλεεεε? Το προφιλ μου εχει 251 επισκεψεις χαχαχα. Μαλλον επειδη εβαλα τις φωτο απο ΄τα χαλια μου'...οι αλλες οι βρωμιτσες απο τον Δεκεμβρη πρεπει να ειναι, μπαινουν στα κρυφα χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι ναι...ετσι θα τα κανω τα παιδακια μου... γκομενακηδες και σαβουρογ...ς!!!!:P:p:p. Να παρω το αιμα μου πισω!

Κρίμα έιναι καλέ τέτοια κουκλιά να γίνουν σαβουρογ...ς!!Να γίνουν γιατροί,ο.κ.,αλλά να είναι κημπάριδες!!

βρε δε πα να γινουν ό,τι θελουν..καλα να ειναι! Χοντρη γυναικα μονο μη μου φερουν!!!!!:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

[quote name=aleca;129278

μαιρουλα θυμισε μου' date=' γιατι εβαλες μονο τον εναν??

γιατι προσπαθουσε να πεσει απο την καλαθουνα του!!!!η αλλη ειναι ησυχη ακομα!!

:tongue::tongue::tongue::tongue: εσυ να ερθεις στηνΑθηνα να σε δουμε να στα πουμε απο κοντα ό,τι θες![/quote]

θα προσπαθησω!!!!

fCS8p3.png

8.30 με 4.30, 500 ευρω. Αφου τη θες μονο για βοηθεια μπορεις νομιζω να παρεις καποια για λιγοτερες ωρες και εφ΄όσον θα ειναι η μαμα σου εκει μπορεις να παρεις και μια μικρη κοπελιτσα που ισως θελει λιγοτερα.;)

ok ευχαριστώ.

Ευανθία μου συμφωνώ με αυτά που σου είπαν τα κορίτσια. Άσε κι εμείς έχουμε κλειστεί και με παίρνει κι εμένα από κάτω ιδίως όταν ακούω τον Μιχάλη μου να με ρωτάει κάθε Σ/Κ τι θα κάνουμε και που θα πάμε σφίγγεται η καρδιά μου γιατί αλλιώς τα είχαμε μαθημένα τα παιδιά. Άντε να ανοιξει ο καιρός να μπορούμε να τα παίρνουμε καμία βόλτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...