Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eδώ είμαι κοριτσάκι μου!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!Wonderland,καλώς ήρθες και περαστικά!!!Μην στεναχωριέσαι καθόλου!!!Ρώτα και μένα και την Αλέκα,όλα τα σκ..τά που έχουμε μετά την πρώτη γέννα βγαίνουν!!Εγώ έκανα και θυρειδή και τραχηλοκτομή!!Είναι τι "τίμημα"της μητρότητας!!!

Αγγελική μου σε είδα και σε καμάρωσα!Μ'αρέσει που φοράς φόρεμα ασορτί με τον καναπέ,τις καρέκλες της τραπεζαρίας και της καρέκλες του μπαλκονιού!!Είσαι και συ της ομοιοχρωμίας?Για τα κιλά δεν σχολιάζω γιατί ήσουν εγκυούλα φυσιολογικού μεγέθους,όχι σαν την Ελένη1 και την jtse!!!

Πήγα με -3 για να κάνω εξετάσεις για τον θυροειδή.

Αλέκα γύρω στις 2 θα αναρτήσω(τί λεω πάλι) τα αποτελέσματα.

Εγώ σήμερα ξυπνησα με φοβερό πονοκέφαλο από τις τόσες ώρες που κάθησα χθές στον υπολογιστή!Θα με πεθάνετε και να δούμε τί θα καταλάβετε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, είχα να μπω σχεδόν μια εβδομάδα και δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα νέα σας. Εγω έκανα τελικά την επέμβαση και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα.

Κατά τα άλλα δεν είμαι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αλλά ελπίζω να το ξεπεράσω, μια σκέφτομαι την γέννα μου που δεν εξελίχθηκε όπως περίμενα μια που μου την έχει βαρέσει το μέσα συνέχεια...

Τέσπα, το καλό είναι ότι ο μπούφος μου είναι ήσυχος και δεν με παιδεύει. Μου κάνει μάλιστα και γελάκια.

Καλή εβδομάδα να έχουμε...

I mefh POU EINAI????? Mou eleipse... Kai i omorfakia mou eleipse...
Eδώ είμαι κοριτσάκι μου!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!Wonderland,καλώς ήρθες και περαστικά!!!Μην στεναχωριέσαι καθόλου!!!Ρώτα και μένα και την Αλέκα,όλα τα σκ..τά που έχουμε μετά την πρώτη γέννα βγαίνουν!!Εγώ έκανα και θυρειδή και τραχηλοκτομή!!Είναι τι "τίμημα"της μητρότητας!!!

Αγγελική μου σε είδα και σε καμάρωσα!Μ'αρέσει που φοράς φόρεμα ασορτί με τον καναπέ,τις καρέκλες της τραπεζαρίας και της καρέκλες του μπαλκονιού!!Είσαι και συ της ομοιοχρωμίας?Για τα κιλά δεν σχολιάζω γιατί ήσουν εγκυούλα φυσιολογικού μεγέθους,όχι σαν την Ελένη1 και την jtse!!!

Πήγα με -3 για να κάνω εξετάσεις για τον θυροειδή.

Αλέκα γύρω στις 2 θα αναρτήσω(τί λεω πάλι) τα αποτελέσματα.

Εγώ σήμερα ξυπνησα με φοβερό πονοκέφαλο από τις τόσες ώρες που κάθησα χθές στον υπολογιστή!Θα με πεθάνετε και να δούμε τί θα καταλάβετε!!!!

Την Τζία ήθελα να πω και την Ελένη1 !Α,και εκείνη την μικρούλα την Θεανώ!

ηρθα παλι....Ευανθια...όταν σε παιρνει απο κατω προσπαθησε να βαλεις τη λογικη σου να δουλεψει. Μπορει να εχεις αγχος πρωτες μερες στην δουλεια, και λογικο ειναι. Θα σου κανει όμως καλο...εγω που λειπω αυτες τις ωρες, όταν γυριζω σπιτι, όσο κουρασμενη και να ειμαι ειμαι όλη την ωρα με τα παιδακια μου και πολυ χαρουμενη.

Θα αλλαξεις λιγο παραστασεις.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ηρθα παλι....Ευανθια...όταν σε παιρνει απο κατω προσπαθησε να βαλεις τη λογικη σου να δουλεψει. Μπορει να εχεις αγχος πρωτες μερες στην δουλεια, και λογικο ειναι. Θα σου κανει όμως καλο...εγω που λειπω αυτες τις ωρες, όταν γυριζω σπιτι, όσο κουρασμενη και να ειμαι ειμαι όλη την ωρα με τα παιδακια μου και πολυ χαρουμενη.

Θα αλλαξεις λιγο παραστασεις.

Ευανθία συμφωνώ με την προλαλήσασσα!!!Ξαλυτερα να πήγαινα στην δουλειά και να επιθυμούσα τα παιδάκια μου και αυτά εμ΄να παρά να είμαι συνέχεια μέσα στα νεύρακαι να το εισπράτουν και τα παιδιά μου αυτό!!Θέλω και γω να νιωσω άνθρωπος!!!!!!!!!!!!!!

Αλέκα στις 10 Δεκεμβρίου οι τιμές μου ήταν-

tsh-0.005

ft3-5,41 με φτ 3,5-8,3

ft4-23,27 με φτ 7,7-18.8

Αντε να δούμε και τα σημερινά!!

εγω ψαχνω να βρω να αγορασω λεβοθυροξινη απο Γερμανια γιατι στην Ελλαδα δεν εχουν τα πρωτοτυπα φαρμακα αλλα 'απομιμηση'. Ισως γοια αυτο δεν τα απορροφω καλα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εγω ψαχνω να βρω να αγορασω λεβοθυροξινη απο Γερμανια γιατι στην Ελλαδα δεν εχουν τα πρωτοτυπα φαρμακα αλλα 'απομιμηση'. Ισως γοια αυτο δεν τα απορροφω καλα...

Δεν περιμένεις να περάσει 1 ώρα και μετά να φάς κάτι?Εγώ πιστεύω οτι επηρρεάζει και το οτι δεν έχει ρυθμιστεί ακόμη το ασβέστιο σου.

περιμενω , βεβαια....και ποτε θα ρυθμιστει τοα σβεστιο??? Εχει περασει ενας χρονος..τεσπα, ασ μην πρηζω και τις υπολοιπες. Τα περι του graves μας θα τα πουμε με πμ!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Ομορφακια??? Μας διαβαζεις και δε μπορεις να απαντησεις????? Ζηηηηηλιααααα!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Εε Αλέκα,τί δουλειά κάνεις???

ναυτιλια...μικρα δεξαμενοπλια, ναυλωσεις, μεταφορες πετρελαιοειδων, ναυτικο δικαιο κλπ....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

περιμενω , βεβαια....και ποτε θα ρυθμιστει τοα σβεστιο??? Εχει περασει ενας χρονος..τεσπα, ασ μην πρηζω και τις υπολοιπες. Τα περι του graves μας θα τα πουμε με πμ!!

Συγνώμη,υπολοιπες που σας τα πρήζουμε,αλλά "βρήκε ο Φίλλιπος το Ναθαναήλ",σ'αυτό το θέμα!Εγώ ξέρω πως όταν δεν ρυθμίζεται το ασβέστιο εχουν πειραχτεί κάποιοι αδένες στην εγχείρηση που δεν έπρεπε να πειραχτούν!Ρώτα το.Που έκανες εγχείρηση?

Συγνώμη,υπολοιπες που σας τα πρήζουμε,αλλά "βρήκε ο Φίλλιπος το Ναθαναήλ",σ'αυτό το θέμα!Εγώ ξέρω πως όταν δεν ρυθμίζεται το ασβέστιο εχουν πειραχτεί κάποιοι αδένες στην εγχείρηση που δεν έπρεπε να πειραχτούν!Ρώτα το.Που έκανες εγχείρηση?

ναι...εκανα αεγχειριση στο Γουση που ειναι κορυφη αλλα όντως ο θυρεοειδης ειχε γινει χαλια και ειχε καλυψει και εναν παραθυρεοειδη, ο οποιος επρεπε να αφαιρεθει για να μπορεσει να βγει και ο θυρεοειδης. Δε μπορουσαν να τον γλιτωσουν...οπότε....σκτ!

221882cb0gkyh7q4.gif

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:Αντε ρε!!!!Τα μικρά δεξαμενοπλοια δικά σας είναι??

σταματα μαρη όλη την ωρα να ρωτας ον λαιν...:tongue::tongue:. Μια για το γκομενο του κοτοπουλο, μια για την δουλεια...καλα δεν ειμαστε στα κιλα και στον θυρεοειδη???;)

Χεσε τα σοβαρα ζητηματα...ελα να το παρουμε χαλαρα.;)

221882cb0gkyh7q4.gif

σταματα μαρη όλη την ωρα να ρωτας ον λαιν...:tongue::tongue:. Μια για το γκομενο του κοτοπουλο, μια για την δουλεια...καλα δεν ειμαστε στα κιλα και στον θυρεοειδη???;)

Χεσε τα σοβαρα ζητηματα...ελα να το παρουμε χαλαρα.;)

Ρωτάω για να ξέρω!!!!!Αν είναι να προσεγγίσουμε τον μπέμπη σας με "αγνούς" σκοπούς!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...