Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Αλεκάκι και εγώ την εβδομάδα που έκανε τους κολικούς την έβαλα κανα 2 φορές και κοιμήθηκε βράδυ.. Η αλήθεια ειναι οτι κοιμήθηκε πιο εύκολα και πιό βαριά αλλά τώρα δεν την βάζω,ψιλοφοβάμαι.. Θα ρωτήσω τώρα και την παιδίατρο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η παιδιατρος θα σου πει όχι Γωγουλα μου....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ναι, ε? Αυτό τώρα λένε οτι δε κάνει λόγω αιφνιδίου θανατου? Γιατι αν το δεις λογικά και γουλιά να βγάλει 1000 φορές να ειναι μπρούμυτα παρά στο πλάι με πιθανότητα να γυρίσει ανάσκελα..

Ναι για τον αιφνιδιο θανατο το λενε...δεν ειναι θεμα γουλιας. Το παιδι εισπνεει διοξειδιο του ανθρακα και καλα όμως και αυτο δεν ειναι τεκμηριωμενο. Εξαλλου το παιδι γυριζει το κεφλακι συχνα στον υπνο του, εχει καλο στρωμα, αεριζουμε συχνα τα δωματια...τι να πω... πσιτευω ότι απλα ειναι να μη σου τυχει...όλα τα αλλα ειναι εικασιες.

Παντως και τον Αγγελο ετσι τον κοιμιζα και εκανε ενα πολυ ωραιο στρογγυλο κεφαλακι..χιχι..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ουφ, τώρα διάβασα στο περίπου όσα γράψατε το ΣΚ.

Αγγελική μένω χαλάνδρι, στο πάτημα, γιατί;

Περιμένοντας την άνοιξη λοιπόν, σαν μυθιστόρημα ακούγεται

Ki egw holargo. Den petagesai gia kafe??????

καλημερα! τι κανετε?

wonder, καλη αναρρωση κ υπομονη κολα καλα θα πανε...

ομορφακια ειδες που σε ακουσανε τα κοριτσια κ δεν ξασαλωσαν πολυ για να μη σε κουρασουν!

Εσας κορίτσια πώς κοιμούντε τα μωρά το βράδυ? Τα κοιμίζετε?

Εμένα αν δε κοιμηθεί στο γάλα, την βάζω στη καλαθούνα της και την κουνάω λιγάκι..

Όταν όμως θα την βάλω στην κούνια της, τι θα κουνάω? Οεοο?

Αααα η παιδίατρος εξακολουθεί να είναι αφαντη.. Ααααχ και έχω ξυπνήσει απο τις 07, μη χάσωω..

γωγω κ εγω ετσι κανω κ χθες ειπα να τον βαλω πρωτη φορα στη κουνια του κ φυσικα ειχαμε δραματα...κοιμηθηκε κατα τις 10:30 ξυπνησε στις 2 κλαιγοντας γιατι ειχε πονακια πηγα κ ηρθα 2-3 φορες κ μετα να μη κοιμαται με τιποτα παρολο που νυσταζε, γελαγε κ κοιταζε το mobile κ τελικα τον εβαλα τη καλαθουνα κ κοιμηθηκε! εχει μαθει τη κουνια για παιχνιδι κ οχι για υπνο, θα τον βαω εκει συνεχεια ωσπου να συνηθισει. παω κ δουλεια απο δευτερα κ εχω ενα αγχος....

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα! τι κανετε?

wonder, καλη αναρρωση κ υπομονη κολα καλα θα πανε...

ομορφακια ειδες που σε ακουσανε τα κοριτσια κ δεν ξασαλωσαν πολυ για να μη σε κουρασουν!

γωγω κ εγω ετσι κανω κ χθες ειπα να τον βαλω πρωτη φορα στη κουνια του κ φυσικα ειχαμε δραματα...κοιμηθηκε κατα τις 10:30 ξυπνησε στις 2 κλαιγοντας γιατι ειχε πονακια πηγα κ ηρθα 2-3 φορες κ μετα να μη κοιμαται με τιποτα παρολο που νυσταζε, γελαγε κ κοιταζε το mobile κ τελικα τον εβαλα τη καλαθουνα κ κοιμηθηκε! εχει μαθει τη κουνια για παιχνιδι κ οχι για υπνο, θα τον βαω εκει συνεχεια ωσπου να συνηθισει. παω κ δουλεια απο δευτερα κ εχω ενα αγχος....

Egw tin koimiza stin kounia apo 5 imerwn. Arxika tin eixa sto dwmatio mou, ston 1 mina tin evala sto diko thw dwmatio alla einai dipla sto diko mas, de xreiazetai endosinenoisi. Vevaia, de thilazw. Ti nixta koimatai moni tis (an exei skotadi). Ti mera, an kamia fora zorizetai kai den koimatai griniazei kai thelei aggalia kai pera dwthe... A, pipila de theloume... Ti sixainomaste kai opote paw na tis dwsw mu gelaei kai ti ftinei...

Eγω Ευάκι την αφήνω την ημέρα όταν κοιμάται στη κούνια της και το βράδυ στη καλαθούνα της.. Γιά οσο χωράει στη καλαθούνα της εκεί θα το αφήνω το παιδάκι μου.. Να το βλέπω..

κ μενα αγγελικη τα δωματια ειναι διπλα διπλα...αλλα δεν κοιμιζεται με τιπτα μονος του...παντα ή με το γαλα ή με αγκαλια κ πιπιλα...

ε, πιστευω σε λιγες μερες να συνηθισει την κουνια...

εντωμεταξυ ειχα τετοια νυστα κ δεν ειχα υπομονη να κατσω να τον νανουρισω στη κουνια κ τελικα τον εβαλα στο καλαθι...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Eγω Ευάκι την αφήνω την ημέρα όταν κοιμάται στη κούνια της και το βράδυ στη καλαθούνα της.. Γιά οσο χωράει στη καλαθούνα της εκεί θα το αφήνω το παιδάκι μου.. Να το βλέπω..

I dikia mou de tin ithele katholou tin kalathouna. Griniaze kai protimouse tin kounia. Den kserw giati. Arxika eixa tin kalathouna alla mpa.... kai anagastika na ferw tin kounia sto dwmatio mou. Ithele apla to Savinaki, den kserw ti na pw...

κ μενα αγγελικη τα δωματια ειναι διπλα διπλα...αλλα δεν κοιμιζεται με τιπτα μονος του...παντα ή με το γαλα ή με αγκαλια κ πιπιλα...

ε, πιστευω σε λιγες μερες να συνηθισει την κουνια...

εντωμεταξυ ειχα τετοια νυστα κ δεν ειχα υπομονη να κατσω να τον νανουρισω στη κουνια κ τελικα τον εβαλα στο καλαθι...

Tha sinithisei kale, einai poli prosarmostika toso mikra (lene twra, den kserw). Pio megala kanoun tsiritsantzoules

εχω προσπαθησει κ εγω να τον βαζω το μεσημερι αλλα δεν πετυχαινει παντα...ξυπναει ρε γ..το! στο ριλαξ κοιμαται πιο καλα το μεσημερι αλλα το εχω στο σαλονι ...

νιωθω πολυ νταουν .... ολα μου φταινε κ νομιζω οτι κανω τα παντα λαθος...τι θα γινει με τη παρτη μου?

ειτε βγω εξω, ειτε παω για ψωνια, ο.τι κ να κανω νιωθω για λιγο καλα κ μετα παλι τα ιδια...τωρα λεω οτι θα συνελθω με τη δουλεια αλλα πολυ αμφιβαλλω...

δε με ειχα για τοσο ευαισθητη ρε γ..το!

qC91p2.pngaQK1p2.png

εχω προσπαθησει κ εγω να τον βαζω το μεσημερι αλλα δεν πετυχαινει παντα...ξυπναει ρε γ..το! στο ριλαξ κοιμαται πιο καλα το μεσημερι αλλα το εχω στο σαλονι ...

νιωθω πολυ νταουν .... ολα μου φταινε κ νομιζω οτι κανω τα παντα λαθος...τι θα γινει με τη παρτη μου?

ειτε βγω εξω, ειτε παω για ψωνια, ο.τι κ να κανω νιωθω για λιγο καλα κ μετα παλι τα ιδια...τωρα λεω οτι θα συνελθω με τη δουλεια αλλα πολυ αμφιβαλλω...

δε με ειχα για τοσο ευαισθητη ρε γ..το!

΄

Έλα να ανέβουμεεεεε λιγάκι..

Όλα ειναι καλά, ο μικρος σου ειναι υγιέστατος και κούκλος τι αλλο θέλεις?

Μη σε παίρνει απο κάτω ρε Ευακι μου.. Σκέψου πόσες κοπέλες θέλουν να κρατήσουν το μωράκι τους αγκαλιά και δεν έχουν αυτη την τύχη..

Να ξυπνάς καθε πρωί και να σκέφτεσαι πόσο τυχερή είσαι και όλα θα πάνε καλά..!!! :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...