Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια!!!!!!!!Και εγω δεν κοιμηθηκα καλα,ετσι για να μην κανω την διαφορα απο τις αλλες.ΛΟιπον κανω δουλειες,ξεβουλωσα το σιφονι

σκ---δουλεια11!Μαντεψτε τι εφαγα πρωι-πρωι?

Ρεβυθια με μανεστρα ,παντρεμενα τα λεμε εμεις.

και συνεχιζω το σφουγγαρισμα και σιδερο στο ενδιαμεσο σας διαβαζω

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, είχα να μπω σχεδόν μια εβδομάδα και δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα νέα σας. Εγω έκανα τελικά την επέμβαση και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα.

Κατά τα άλλα δεν είμαι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αλλά ελπίζω να το ξεπεράσω, μια σκέφτομαι την γέννα μου που δεν εξελίχθηκε όπως περίμενα μια που μου την έχει βαρέσει το μέσα συνέχεια...

Τέσπα, το καλό είναι ότι ο μπούφος μου είναι ήσυχος και δεν με παιδεύει. Μου κάνει μάλιστα και γελάκια.

Καλή εβδομάδα να έχουμε...

Καλή ανάρρωση κοριτσάκι..

Ασε πίσω οτι σε ρίχνει ψυχολογικά...:wink:

Aleca είσαι θεά! Εννοείται θα τα χάσουμε και θα τρίβουν τα μάτια τους οι φαρμακόγλωσσες!!!

Wonder ανησυχούσαμε, βρε! Καλά αποτελέσματα και σιδερένια! Μη σε πιάνουν τα down σου καλή μου. ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ;;;; 1 μηνάκι μια σταλιά!!!!

Ρε κορίτσια, έχω μια ζαλάδα από το πρωί, σα να μου πέφτει η πίεση... Λέτε να ταβλιαστώ και είμαι μόνη μου με το παιδι;;;; Αν δε γράψω σε καμιά ώρα να πάρετε το 100

Διαφημίσεις

wonderland σιδερενια βρε κοριτσακι!!!! Όλα τελειωσαν τωρα, ηρεμησε...η Ανοιξη ειναι κοντα!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε κορίτσια, έχω μια ζαλάδα από το πρωί, σα να μου πέφτει η πίεση... Λέτε να ταβλιαστώ και είμαι μόνη μου με το παιδι;;;; Αν δε γράψω σε καμιά ώρα να πάρετε το 100

μη σκεφτεσαι βρε αρνητικα. Να πεις εχω μια ζαλαδα αλλα Δεν θα ταβλιαστω....πιες μια πορτοκαλαδα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μη σκεφτεσαι βρε αρνητικα. Να πεις εχω μια ζαλαδα αλλα Δεν θα ταβλιαστω....πιες μια πορτοκαλαδα...

Μα την ήπια τη ρημάδα!!! Κια ντεπόν πήρα, δεν έχω δει προκοπή... Θα πιώ λίγο τσίπουρο!!!

Θα σου ελαγα τι να πιεις...αλλα θα ταβλιαστεις σιγφουρα μετα!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

και πολυ καλα κανεις. Μανα διχως τυψεις δε γινεται. Θα μας ευγνωμονεις όμως μετα, που το παιδι δεν θα χρειαζεται να το νανουρισεις για να κοιμηθει....Τον Αγγελο τον νανουριζα αγκαλια μεχρι 2 χρονων, ημαρτον!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

και πολυ καλα κανεις. Μανα διχως τυψεις δε γινεται. Θα μας ευγνωμονεις όμως μετα, που το παιδι δεν θα χρειαζεται να το νανουρισεις για να κοιμηθει....Τον Αγγελο τον νανουριζα αγκαλια μεχρι 2 χρονων, ημαρτον!!!

Antexei omws i skatoulitsa mou. Den koimatai, xazevei...

Εσας κορίτσια πώς κοιμούντε τα μωρά το βράδυ? Τα κοιμίζετε?

Εμένα αν δε κοιμηθεί στο γάλα, την βάζω στη καλαθούνα της και την κουνάω λιγάκι..

Όταν όμως θα την βάλω στην κούνια της, τι θα κουνάω? Οεοο?

Αααα η παιδίατρος εξακολουθεί να είναι αφαντη.. Ααααχ και έχω ξυπνήσει απο τις 07, μη χάσωω..

εγω με το που τον βαζω μπρουμυτα και του δινω πιπιλα. δινω και το σημα!!! Ξερος ο κυριουλης. Αν δεν νυσταζει, μου δινει αυτος το δικο του σημα...φτυνει την πιπιλα και σηκωνει τον κορμο του και το κεφαλακι...Μπρουμυτα τον κοιμιζω.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...