Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγουλίνι το infarix έκανα και στα 4 τέκνα μου. Κανένα δεν ανέβασε πυρετό. Μάλιστα το β δίδυμο το έπιασε υπνηλία και ήταν τόσο ήσυχο εκείνη την ημέρα. Άντε όλα καλά θα πάνε με το μωράκι σου.

Διαφημίσεις

Αλεκάκι μάλλον θα το έχεις ξαναπεί αλλά δεν θυμάμαι... Πόσες ώρες έρχεται η νταντά στο σπίτι; βλέπει και τα δύο παιδιά; πόσα της δίνεις; Σκέφτομαι όταν επιστρέψω στην δουλειά να φέρω μια κοπέλα να βοηθάει την μαμά μου με τα δίδυμα.

Διαφημίσεις

Έβαλα κι εγώ άλμπουμ "Χοντρελλα" με φωτό από εγκυμοσύνη. Η μία η ξαπλωτή είναι τον Αύγουστο και η άλλη με τη νύφη στον 8ο μήνα! Για να καταλάβετε τί πήρα. Από μαιευτήριο δε βάζω γιατί γέννησα μετά από 14 ώρες με οπίσθια προβολή χωρίς επισκληρίδιο και δε βλέπομαι! Ούτε η μάνα μου δε με γνώρισε μόλις βγήκα... Πολύς πόνος, πολύ ταλαιπώρια...

καλε αγγελικουλα ποσο ταλαιπωρηθηκες...εμ για αυτο παιδι μου σε επιασαν τα νταουν σου. Χαλαλι όμως ε??

Μου αρεσουν παντως τα ονοματα στα αλμπουμ, τα χαλια μου η μια, χοντρελλα η αλλη :P

Μια μερα θα πρέπει να την παρακολουθήσω μη κάνει πυρετό???
νομιζω 2 Γωγουλα αλλα συνηθως κανουν την πρωτη. Από ό,τι εχω τσεκαρει τα πιο μικροκαμωμενα παιδακια κανουν πιο ευκολα πυρετουλι. Αλλα από ότι ειπαν τα κοριτσακια, τους επεσε αμεσως με το ντεπον
Εννοείται!!!! Απλά, αν το ξαναέκανα θα έκανα σίγουρα επισκληρίδιο και μάλλον καισαρική. Γιατί για καισαρική ήταν, εγώ ο λαλάκας δεν ήθελα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ποιός μου φταίει;;; ΕΓΩ
εσυ χρυση μου...ασυζητητι!
Το Infanrix θα κάνουμε.. Ξέρεις κάτι?

Εγώ πάντως αν θα ξανακάνω μωράκι ακομη κι αν μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά, πάλι καισαρική θα έκανα.. Δεν ήταν ΤΙΠΟΤΑ..!!!!

Πόνεσα 2-3 μέρες και μετά λίγο προσοχή.. Τίποτα δεν ήταν..!! Και το σημαδάκι ήδη έχει αρχίσει να μη φαίνεται.. Βεβαια και να φαινόταν εκει που ήταν... :rolleyes::rolleyes:

και εγω αυτο εκανα και το ειχα ταραξει το παιδακι μου καθε τρεις και λιγο του εβαζα θερμομετρο. Αυτος ανενοχλητος, όλο χαρες, ξυπνησε κανονικοτατα να φαει και με το που ξυπνσαγε ειχε 36.9. Στον υπνο του όμως που του εβαζα θερμομετρο ειχε συνηθως 37.2. Ειχα τσεκαρει και μια φορα 37.7 αλλα μου ειπαν τα κοριτσακια ότι μπορει να ηταν απο τα σκεπασματα. Και συμφωνω γιατι αμεσως μετα ξυπνησε και τον σηκωσα και ειχε 36.9 παλι.

Αλεκάκι μάλλον θα το έχεις ξαναπεί αλλά δεν θυμάμαι... Πόσες ώρες έρχεται η νταντά στο σπίτι; βλέπει και τα δύο παιδιά; πόσα της δίνεις; Σκέφτομαι όταν επιστρέψω στην δουλειά να φέρω μια κοπέλα να βοηθάει την μαμά μου με τα δίδυμα.
8.30 με 4.30, 500 ευρω. Αφου τη θες μονο για βοηθεια μπορεις νομιζω να παρεις καποια για λιγοτερες ωρες και εφ΄όσον θα ειναι η μαμα σου εκει μπορεις να παρεις και μια μικρη κοπελιτσα που ισως θελει λιγοτερα.;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Το κοτόπουλο γίνεται και η παιδίατρος άφαντηηηηη...!!! Αααααχ

Βρε Αλεκάκι μου σε χαίρομαι που παρ'ολες τις δουλειές σου, τα 2 παιδάκια σου, την δουλειά σου, εισαι πάντα εδώ για όλες μας... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου..!!!

όλα γινονται βρε Γωγουλα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κορίτσια, είχα να μπω σχεδόν μια εβδομάδα και δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα νέα σας. Εγω έκανα τελικά την επέμβαση και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα.

Κατά τα άλλα δεν είμαι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αλλά ελπίζω να το ξεπεράσω, μια σκέφτομαι την γέννα μου που δεν εξελίχθηκε όπως περίμενα μια που μου την έχει βαρέσει το μέσα συνέχεια...

Τέσπα, το καλό είναι ότι ο μπούφος μου είναι ήσυχος και δεν με παιδεύει. Μου κάνει μάλιστα και γελάκια.

Καλή εβδομάδα να έχουμε...

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...