Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Ελενίτσα και Αλεκάκι καλή δουλειά.

Αλέκα μου υπομονή τι να κάνεις τα πιάνει κι αυτά και είναι ανήσυχα περίεργες ώρες. Για δεν σκουντάς εσύ τον γέρο σου να σηκωθεί καμιά φορά να σε βοηθήσει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι τον σκουνταω η οχι αννουλα μου Δεν σηκωνεται ο βρωμιαρης...δεν ξυπναει με τιποτα λεμε. Όλη μερα να τα εχει και να κοιμηθβ δεν τον νοιαζει, το βραδυ όμως δεν ξυπναει...και εγω τη μερα δε μπορω να κοιμηθω...τεσπα, εχει και βρωμοκρυο, αντε να ανοξει ο καιρος, βαρεθηκα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέεερααααα!

Καλά όλα; Επειδή λυσσάξατε πάλι χθες και πρέπει να διαβάζω 3 χρόνια πάρτε και τα δικά μου:

Προ εγκυμοσύνης: 1,72μ 63 κιλά, στήθος 98 (έχω μεγάλο θώρακα, από βυζί τζίφος), μέση 69, περιφέρεια 95, ποσοστό λίπους 18%!!!!

Στη γέννα: 97 κιλά (τα λοιπά δεν τα μέτρησα, θα αυτοκτονούσα, εκτός από το ύψος που δεν αλλάζει:P)

Σήμερα: 80 κιλά, στήθος 102, κοιλιά 104, περιφέρεια 112!!!!!! Ποσοστό λίπους;;;; 27%!!!!!!!!

Αλέκα κι εδώ τα ίδια κρύο πολύ κρύο!!! Σήμερα θα είναι η πιο παγωμένη μέρα του χειμώνα. Αχου και το παιδάκι μου βγήκε πρωί-πρωί να πάει στο σχολείο κι εγώ κάθομαι στα ζεστά μου.

Αγγελική θα σε βάλουν τώρα κι εσένα στη μαύρη λίστα χιχιχι.

Διαφημίσεις

Έβαλα κι εγώ άλμπουμ "Χοντρελλα" με φωτό από εγκυμοσύνη. Η μία η ξαπλωτή είναι τον Αύγουστο και η άλλη με τη νύφη στον 8ο μήνα! Για να καταλάβετε τί πήρα. Από μαιευτήριο δε βάζω γιατί γέννησα μετά από 14 ώρες με οπίσθια προβολή χωρίς επισκληρίδιο και δε βλέπομαι! Ούτε η μάνα μου δε με γνώρισε μόλις βγήκα... Πολύς πόνος, πολύ ταλαιπώρια...

Ήταν λίγο δύσκολα, για μένα τουλάχιστον... Άλλες μπορεί να άντεχαν. Ακόμα το βλέπω στον΄ύπνο μου! 5 μαίες μου είχαν φέρει στο Αλεξάνδρα που είναι και δημόσιο και σε γράφουνε... Τι να πεις... Πέρασε :P:p:p

Καλημέρα Τσούπρες!!!!!

Ελένη καλή Πρώτη Μέρα στη Δουλειά... Απαπα πότε πέρασε ο καιρός καλέεεεε..

Πότε λέγαμε οτι θα τους κεράσουμε κρουασάν και γλυκά που θα σταματούσαμε και πότε ξεκινήσαμε πάλι.. Καλή αρχή και σιδηροκέφαλη!!!

Εμεις περιμένουμε την παιδίατρο για το πρώτο μας εμβόλιο και έχω ξυπνήσει απο τις 07 και αυτή δε λέει να έρθει.. Δε κλείνει ραντεβού και μπορεί να έρθει απο τις 07 εως τις 15.00.. Και γαμώ, ε?

αααααααααντε να εμβολιαστούμε να μου φύγει και μένα το άγχος του πυρετού...

Μια μερα θα πρέπει να την παρακολουθήσω μη κάνει πυρετό???

Επεξεργάστηκαν by gioulies

Ήταν λίγο δύσκολα, για μένα τουλάχιστον... Άλλες μπορεί να άντεχαν. Ακόμα το βλέπω στον΄ύπνο μου! 5 μαίες μου είχαν φέρει στο Αλεξάνδρα που είναι και δημόσιο και σε γράφουνε... Τι να πεις... Πέρασε :P:p:p

Ω, ρε Αγγελική ταλαιπωρια, ε???? Τώρα ομως? Βλεπεις το λουλουδάκι σου και τα ξεχνάς όλα..!!! ;););)

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τσούπρες!!!!!

Ελένη καλή Πρώτη Μέρα στη Δουλειά... Απαπα πότε πέρασε ο καιρός καλέεεεε..

Πότε λέγαμε οτι θα τους κεράσουμε κρουασάν και γλυκά που θα σταματούσαμε και πότε ξεκινήσαμε πάλι.. Καλή αρχή και σιδηροκέφαλη!!!

Εμεις περιμένουμε την παιδίατρο για το πρώτο μας εμβόλιο και έχω ξυπνήσει απο τις 07 και αυτή δε λέει να έρθει.. Δε κλείνει ραντεβού και μπορεί να έρθει απο τις 07 εως τις 15.00.. Και γαμώ, ε?

αααααααααντε να εμβολιαστούμε να μου φύγει και μένα το άγχος του πυρετού...

Μια μερα θα πρέπει να την παρακολουθήσω μη κάνει πυρετό???

12 με 24 ώρες μου είχε πει εμένα ο δικός μου. Αν κάνεις το pentavac πάντως είναι σχεδόν απίθανο να κάνει πυρετο (πάλι μου είπε ο δικός μου)

Εννοείται!!!! Απλά, αν το ξαναέκανα θα έκανα σίγουρα επισκληρίδιο και μάλλον καισαρική. Γιατί για καισαρική ήταν, εγώ ο λαλάκας δεν ήθελα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ποιός μου φταίει;;; ΕΓΩ

Εννοείται!!!! Απλά, αν το ξαναέκανα θα έκανα σίγουρα επισκληρίδιο και μάλλον καισαρική. Γιατί για καισαρική ήταν, εγώ ο λαλάκας δεν ήθελα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ποιός μου φταίει;;; ΕΓΩ

Το Infanrix θα κάνουμε.. Ξέρεις κάτι?

Εγώ πάντως αν θα ξανακάνω μωράκι ακομη κι αν μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά, πάλι καισαρική θα έκανα.. Δεν ήταν ΤΙΠΟΤΑ..!!!!

Πόνεσα 2-3 μέρες και μετά λίγο προσοχή.. Τίποτα δεν ήταν..!! Και το σημαδάκι ήδη έχει αρχίσει να μη φαίνεται.. Βεβαια και να φαινόταν εκει που ήταν... :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...