Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άντε καλή αρχή αυριο!Είσαι και μακρυά να σου ετοιμάσω κολατσιό μέσα στην τσάντα!!!

στειλτο με κουριερ. χαμενο δεν θα παει. believe me....;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτα ισχυουν αν σε θελουν για το κορμι σου!

εμενα με θελαν για το μυαλο μου! οποτε ανετα παω...

αχ τι ρομαντικη που εισαι....μικρη μου ομορφακια....σμουτς!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ετσι ειναι...εγω παντως και μετα τον Αγγελο που ειχα παρει 47 και εχασα τα 44, δεν μου αρεσα. Και ειναι λογικο γιατι όλες μας θυμομαστε τα νειατα μας και...καταλαβαινεις...

Θελω να παω σε όλους τους γκομενους που στεναχωριοντουσαν που τους εφτυνα να τους ρωτησω αν με θελουν τωρα...:cool::cool:

Καλά τώρα θα με τρελλάνεις!!!Πώς τα πήρες τα 47????

Καλά τώρα θα με τρελλάνεις!!!Πώς τα πήρες τα 47????

α πολυ ευκολα...μετα το φαγητο δεν ετρωγα τιποτα..και όμως!!!!!!!! Και αν δεν 'προσεχα' τωρα δεν θα επαιρνα 34 !!!! χαχαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

α πολυ ευκολα...μετα το φαγητο δεν ετρωγα τιποτα..και όμως!!!!!!!! Και αν δεν 'προσεχα' τωρα δεν θα επαιρνα 34 !!!! χαχαχα

εισαι τρελη,θεοτρελη.Δε πας για υπνο να ξεκουραστεις και αυριο μερα ειναι.Σε λυπαμαι κιολας μαυτα που κανεις πως θα παθεις υπερκοπωση και δεν θα σε <<διαβαζω>> χαχαχα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Αμαν πια κουράστηκα για μια ακόμα φορά να διαβάζω και να μην θυμάμαι σχεδόν τπτ. Κοριτσάκια μου είστε όλες καλά και χαίρομαι για αυτό.... Δεν θα κάτσω... Σας διάβασα σχολίασα τα χάλια της αλέκας είδα και τις φωτο της μεφυς αλλά δεν σχολίασα θα σχολιάσω αυριο και φεύγω πάω να κοιμηθώ γιατι χθες ενώ είπα οτι θα κοιμηθώ νωρίς κοιμηθηκα στις 4 (ασχετο με εμας απλά κατι έγινε) σηκωθηκα 8 και τωρα δεν βλεπω μπροστά μου...... Καλή εβδομαδα να εχουμε τα λέμε......

πραγματικα....και θελω να μαζεψω καιν λιγο το σπιτακι μου αλλα εισαστε ξελογιαστρες

221882cb0gkyh7q4.gif

καληνυχτα γλυκες μου....παω και εγω...ο Αντρουλης μου με κυνηγαει...καταλαβαινεται με λιμπιζεται!!!! Πλακα κανω φυσικα, διπλα μου ειναι και με κοροιδευει....φιλακια!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

θηλαζα 40 λεπτα,κ μετα πινει 120!!!! γρ.κουραστηκα εγω τελειωνω με τον θηλασμο.

Καλη αρχη ομορφακια.. τα ΄λεμε αυριο

Εσυ Αλεκα πλακα πλακα σε βλεπω για τριτο ετσι που σε κοιταει αντρουλης.

Ριαννα καληνυχτααα

Μέχρι να ξαναμπώ φύγανε τα κορίτσια. Ελένη μου καλή αρχή!!!

rianna ναι για αντισύλληψη το έκανα ήθελα να είμαι 100% σίγουρη και ήταν ο μόνος τρόπος.

Άντε πάω να κοιμήσω τα κορίτσια μου καληνύχτα.

νωρις νωρις το κλεισατε το καφε χτες... μπραβο καλα κοριτσια... σκουπισατε? πλυνατε κ τα φλυτζανια???

ανοιγω εγω σημερα... μιας κ εχω πολυ αγχος για τη πρωτη μου μερα! ειμαι πανετοιμη κ τα ομορφακια δεν λενε να ξυπνησουν. θα παθουν κ το πρωτο σοκ οταν βγουν στη παγωνια, κ θα σφιξουν τα ομορφα μαγουλακια τους....

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΣΣΣΣ!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερα ελενιτσα μου...καλη εβδομαδα, καλη δουλεια και καλα να παθεις που ξαναπας!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι μια μια να πηγαινετε να το ευχαριστιεμαι...:)

Τα παιδακια μου βαλθηκαν να με εξοντωσουν, αν δεν τα ειχα κανει με επισκληριδιο θα ελεγα ότι σκοτεινες δυναμεις μου τα εδωσαν στο μαιευτηριο. Ο μικρος μεχρι τις 4 ξεραινεται καθ βραδυ. Μετα τρωει και απο τις 5 κι μετα όλο κατι του φταιει. Ο μεγαλος εδω και μια εβδομαδα ξυπναει 5 και ξανακοιμαται στις 7...πότε τσισα, ποτε νυχτα, ποτε τι βι, ποτε πιπιλα, πότε φως...τα νευρα μου...

Ο Νικολακης μου το εχει σε κακο να σηκωθει.

Τωρα που κοιμουνται και τα δυο τυρρανοσαυρακια μου τι να το κανω?? Πρεπει να ετοιμαστω. 8.30 θα ερθει η νταντα,,,κλαψ!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...