Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!

μαρκελε και εμενα η μικρουλα εχει αυτο το μπουκωμα και η παιδιατρος μου ειπε εκτος απο ορο να παρω και αυτο το συστημα αναροφησης,πηρα το otrisalin αλλα εχει μικρα ρουθουνακια το καημενο και το καθαριζουμε οσο μπορουμε.

Mary77 αυτό το otrisalin το χρησιμοποιούμε από τότε που γεννήθηκε ο Μάρκελλος έως σήμερα. Οντως κι εγω στη μπέμπα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακομα γιατί τα ρουθούνια είναι μικρά, σε λιγο καιρό όμως θα της το κάνω. Στο Μάρκελλο το βάζω συνέχεια όταν είναι μπουκωμένος. Όσο για την ξηροδερμία και τη νηνίδα (στο κεφάλι), εγω εβαζα ενα λαδάκι της frezederm (γενικά αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιώ) και είχε περάσει. Υπάρχουν πάντως στα φαρμακεία ειδικά λαδάκια για ξηροδερμία και για τη νινίδα.

Διαφημίσεις

ειδα τωρα το frezyderm ελενη,λες αυτο που γταφει οτι ειναι για την νινιδα ετσι?οχι το απλο λαδακι.

βασικα ολα τα λαδακια κανουν απλα τις frezyderm νομιζω πως ειναι καλητερα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερα και απο μενα!!!οχι δεν ξυπνησα τωρα(περασμενα μεγαλεια)απλα τωρα ηρεμησα!!!!

κοριτσακια μου αν ζοριζονται τα μωρακια και εχοετε την υποψια οτι ειναι κολοικοι (μαζευον κα τεντωνουν ποδαρακια)θερμοφοριτσα στην κοιλιτσα τους!!!!!εμας τουλαχιστον μας εσωσε!!!!!!!!την ειχαμε ολο το βραδυ στην κοιλιτσα της και κοιμηθηκε το πουλακι μου!!!!!!!!!

iMLpp3.png

ευχαριστω ελενη και μαρκελε!!!!!θα παω να παρω.

θεανω εμενα με τον μπεμπη με εσωσε και το τσαι απο μαραθο,του δινω 10-15 ml και ησυχαζη το καλο μου.η παιδιατρος μου ειπε οχι χαμομηλι,μονο μαραθο αν ποναει πολυ.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

νομιζω ομως οτι μπορω να πιω εγω μαραθω μια και οτι τρωω περνα στο γαλα μου ετσι δεν ειναι?Ας μου πει καποια αν ξερει σας παρακαλω!!!!

Θεανω, σιγουρα περναει στο γάλα αλλα μημπως μειωνει την ποσοτητα???

Πρεπει να ειμαστε σιγουρες για οτι τρωμε εμεις που θηλαζουμε.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρα κορίτσια!! Κι εμάς τις τελευταίες 2 μέρες είναι πολύ ανήσυχη! Θεανώ εμείς την κάνουμε μασαζάκι με λαδάκι στην κοιλίτσα της. Εσύ είδες διαφορά με τη θερμοφόρα; Κάνει από τόσο μικρή να τη βάζουμε θερμοφόρα; Πολύ τα ταλαιπορούν αυτά τα πονάκια ρε γμτ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...