Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα ηρθε σπιτι μια ξαδερφη μου που ειναι στον εβδομο και ειχαμε ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ και γυρναει κ της λεει η μανα μου,εσυ μια χαρα εισαι,η Μαρια στον Χρηστο ειχε γινει ΝΤΟΥΛΑΠΑ !!! της λεω μετα τι μαλακιες λες?απαντηση ελα μωρε να μη νοιωσει ασχημα που εχει παρει κιλα το πα.....για πλακα...μπροστα σε 15 ατομα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:D:D:D δεν πειραζει μωρε...μια οικογενεια ειμαστε...εχθες ειχε ερθει μια θεια μου και της λεει η μανα μου 'ελα να δεις την Αλεκα πως εγινε..':-(:sad::-( Μωρη ηλιθια της λεω δεν κοιτας τα χαλια σου!!

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα:P

ελα ντε! Οι αντρες δεν θελουν ρε...τον ανδρισμο τους???

:lol::lol::lol: Όλοι εχουν δικαιωμα στην διασκεδαση...

οταν σκυβω κ φοραω το τζιν, φαινεται το βρακι μου. μου λεει η μανα μου...καλα, σε βλεπει ο αντρας σου μ'αυτη τη βρακΑ? οχι της λεω..δεν τη βλεπει καθολου τη βρακα!

κ ειδικα εγω εχω δικαιωμα στη διασκεδαση. αφου τη προσφερουμε απλοχερα η μια στην αλλη!!! ποτε θα μας "κοψουν" δεν ξερω!!

ναι μη χασετε..αι σιχτιρρρ.που να σε δει ατιμη ομορφομανα η γειτονια και να σε καρφωσουν.αααα

γκαντεμοσκυλο, ελπιζω να μην εισαι σαββατογεννημενη! αντε ελα μαρη, μια πορτα ειμαστε. ασε τα παιδια στον Θανο, να τα χαρει κ αυτος λιγο;)!

εγω δεν θα μιλησω καθολου. εσυ θα μιλας, κ εγω θα γελαω!!!

Εδώ είμαι εγώ!Πάντως ειλικρινά,έχεις μικρότερη περιφέρια από εμένα!Εγώ έχω πολύ ανοιχτή λεκάνη και μάγουλα,αλλά πολύ αδύνατα πόδια!!Εσύ τουλαχιστον τα έχεις ομοιομορφα.

αστο κοπελια. δεν εχεις δει περιφερεια. εγω κ ο περιφερειακος Υμηττου...δεν τον ξερεις βεβαια, αλλα σου λεω τωρα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμενα ηρθε σπιτι μια ξαδερφη μου που ειναι στον εβδομο και ειχαμε ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ και γυρναει κ της λεει η μανα μου,εσυ μια χαρα εισαι,η Μαρια στον Χρηστο ειχε γινει ΝΤΟΥΛΑΠΑ !!! της λεω μετα τι μαλακιες λες?απαντηση ελα μωρε να μη νοιωσει ασχημα που εχει παρει κιλα το πα.....για πλακα...μπροστα σε 15 ατομα!!!!!

καναμε καινουργιο συκωτι μανουλα!

ομορφακια δε δουλευει το site τους,που ειναι ατο σχολειο?ειναι καλο?

ειναι προτυπο. ολα τα αστροπελεκια εκει πανε... στασου... εχεις δικιο...δεν δουλευει... δεν ξερω γιατι. ειχαν πολυ ωραιο σιτε παντως. κ τα κρατανε μεχρι αργα τα παιδακια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αστο κοπελια. δεν εχεις δει περιφερεια. εγω κ ο περιφερειακος Υμηττου...δεν τον ξερεις βεβαια, αλλα σου λεω τωρα...

Για να καταλάβεις πόσο ανοιχτή είναι,και τα δυο παιδιά σε μιση ώρα τα γέννησα!!!Στην πρώτη πήγα με 8 διαστολή και δεν πονούσα!!!Φυσιολογικό τοκετό και στις δύο.

Διαφημίσεις

στο τερμα του δρομου μας ειναι το Χαραλαμποπουλειο. αλλα θα τους ερθει ο σοβας στο κεφαλι. λεω να μη τα θυσιασω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Για να καταλάβεις πόσο ανοιχτή είναι,και τα δυο παιδιά σε μιση ώρα τα γέννησα!!!Στην πρώτη πήγα με 8 διαστολή και δεν πονούσα!!!Φυσιολογικό τοκετό και στις δύο.

Ασε δεν πιανουν γιατι σε ειδαμε μετα την πρωτη γεννα και πριν τη δευτερη ,ησουν μια χαρα και απο αναλογιες αν θυμαμαι γιατι βαριεμαι να ψαχνω τελεια.Απο ολα αυτα εχω καταλαβει πως καμια δεν ειναι ευχαριστημενη με το σωμα της οχι πως πριν ημασταν αλλα τωρα εχουμε και δικαιολογια και το πριν μας φαινεται τελειο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

¨Ασχετο!!!!Και μετά ρωτάτε γιατί δεν έγραψα πιο νωρίς!Για να μην πώ τα χάλια μου!!Δευερότοκη μου σπάνε τα νερά στις 01 το βράδυ και γω νόμιζα ότι έχω πάλι ακράτεια,γιατί το μωρό ήταν χαμηλα,και σηκωνόμουν μέχρι τις 8 το πρωί και άλλαζ πυτζάμες και βρακιά!!!Στις 8 ετοίμασα την Έφη και την έστειλα νηπιαγωγείο και στις 9 πήρα τον γυναικολόγο πως συνέχεια κατουριέμαι πάνω μου και τι να κάνω για να σταματήσει γιατί ήθελα να πάω οδοντίατρο!!!!!

Τρομερη η μαμα εεεεεεεεεεεεε???????????????????????

Και η δικη μου τετοια κανει,οταν ντυνομαι με κοιταει χαμηλα μετα ψηλα και μετα λεει <<σα να παχυνες Μαρια>>

<<να κοιτας τα χαλια σου >> της λεω

και μετα φευγει........

οι αδερφες μου να δεις...ειναι και ομορφες οι ρουφιανες. Στο πρωτο προχωραγα και αυτες απο πισω μου να εχουν κατουρηθει στα γελια. Τι γελατε ρε βρωμιαρες τους λεω??? Σαν τον Κραουνακη μου λενε εγινες...:confused:

κ ειδικα εγω εχω δικαιωμα στη διασκεδαση. αφου τη προσφερουμε απλοχερα η μια στην αλλη!!! ποτε θα μας "κοψουν" δεν ξερω!!

..

ναι ρε κοριτσακια μου, δεν με πειραζει...αν με πειραζε δε θα εκανα μπουκ!! χαχα

Λοιπον τωρα που η πιο χοντρη εβαλε φωτο, περιμενω και τις δικες σας...μην ντρεπεστε!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον, κοριτσακια μου... φευγω...πρεπει να τη πεσω, να ειμαι αποδοτικη αυριο, πρωτη μερα στη δουλεια, μη τους κοιταω με μισο ματι, σα πρεζακι.

αφηνω οδηγιες.

μη γραφετε παρα πολλα, κρατηθειτε λιγο

μη με κανετε να γελαω αυριο που θα διαβαζω, φαινομαι απο παντου

μη μου φατε κανα διωρο το βραδυ μεχρι να διαβασω τα ενδιαμεσα κενα που θα εχω

φιλια σε ολες...

καληνυστα... αν κ δεν βλεπω να την εχετε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ασε δεν πιανουν γιατι σε ειδαμε μετα την πρωτη γεννα και πριν τη δευτερη ,ησουν μια χαρα και απο αναλογιες αν θυμαμαι γιατι βαριεμαι να ψαχνω τελεια.Απο ολα αυτα εχω καταλαβει πως καμια δεν ειναι ευχαριστημενη με το σωμα της οχι πως πριν ημασταν αλλα τωρα εχουμε και δικαιολογια και το πριν μας φαινεται τελειο

ετσι ειναι...εγω παντως και μετα τον Αγγελο που ειχα παρει 47 και εχασα τα 44, δεν μου αρεσα. Και ειναι λογικο γιατι όλες μας θυμομαστε τα νειατα μας και...καταλαβαινεις...

Θελω να παω σε όλους τους γκομενους που στεναχωριοντουσαν που τους εφτυνα να τους ρωτησω αν με θελουν τωρα...:cool::cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον, κοριτσακια μου... φευγω...πρεπει να τη πεσω, να ειμαι αποδοτικη αυριο, πρωτη μερα στη δουλεια, μη τους κοιταω με μισο ματι, σα πρεζακι.

καληνυχτα βρε...καλη επαναπροσαρμογη!!!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

αφηνω οδηγιες.

μη γραφετε παρα πολλα, κρατηθειτε λιγο

μη με κανετε να γελαω αυριο που θα διαβαζω, φαινομαι απο παντου

μη μου φατε κανα διωρο το βραδυ μεχρι να διαβασω τα ενδιαμεσα κενα που θα εχω

φιλια σε ολες...

καληνυστα... αν κ δεν βλεπω να την εχετε...

Άντε καλή αρχή αυριο!Είσαι και μακρυά να σου ετοιμάσω κολατσιό μέσα στην τσάντα!!!

ετσι ειναι...εγω παντως και μετα τον Αγγελο που ειχα παρει 47 και εχασα τα 44, δεν μου αρεσα. Και ειναι λογικο γιατι όλες μας θυμομαστε τα νειατα μας και...καταλαβαινεις...

Θελω να παω σε όλους τους γκομενους που στεναχωριοντουσαν που τους εφτυνα να τους ρωτησω αν με θελουν τωρα...:cool::cool:

αυτα ισχυουν αν σε θελουν για το κορμι σου!

εμενα με θελαν για το μυαλο μου! οποτε ανετα παω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι ναι:lol::lol::lol:

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...