Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι καλέ γιατί να μην σου πώ έκανα απολίνωση σαλπιγγων. Καταλαβαίνω πως θα νιώθεις κάθε φορά που... γι΄αυτό το λόγο το έκανα.

ΤΙ ειναι αυτο που εκανες?Εννοω για ποιο λογο το εκανες?

για αντισυλληψη?

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εφυγαν όλες.....με σχολιαζουν....χαχα

τα διαβαζω...

εδωσες "τροφη" τωρα.

ειναι κατι καργιες αυτες... ολα... εχουν παρει τα μετρα, εχουν κοστολογησει, δεν φανταζεσαι!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλα εισαι τρομερη.Οντως καλα κανεις διαιτα χωρις παρεξηγηση αλλα μην τρελαινεσαι κιολας!!!!!!!Οχι οτι εγω παω πισω γιαυτο βαζω μονο φωτο απο τα παλια (για να μην με αναγνωρισετε)

Παντως θα εχεις πολυ φαση στο κολυμβητηριο γιατι φανταζομαι εκει μεσα θα ειναι ολοι φετες

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

αλεκα... παμε για τσιγαρο. αυτες χαθηκαν. σχολιαζουν ακομα...

αντε.. να κανω το τελευταιο για σημερα να παω να κοιμηθω. αυριο θα ξυπνησω στις 6 sharp.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και εσυ υπερανω γιατι πας κ τα διαβαζεις??κρυφοκατιναα,

ειμαι κατιναρα, κ πρακτορας!!!

παω για τσιγαρακι... ερχεσαι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ομορφομανα ο Νικηφορος που θα παει δημοτικο??

θα βαλω μεσον.

για το 10ο Βυρωνα.

εχει σιτε. μπες κ δες.

θα μ'αφησεις τωρα?

ευχαριστω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τα διαβαζω...

εδωσες "τροφη" τωρα.

ειναι κατι καργιες αυτες... ολα... εχουν παρει τα μετρα, εχουν κοστολογησει, δεν φανταζεσαι!!!

:D:D:D δεν πειραζει μωρε...μια οικογενεια ειμαστε...εχθες ειχε ερθει μια θεια μου και της λεει η μανα μου 'ελα να δεις την Αλεκα πως εγινε..':-(:sad::-( Μωρη ηλιθια της λεω δεν κοιτας τα χαλια σου!!

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα:P

ρε ομορφακια αυτο σκεφτηκα,γιατι να με πειραξουν εμενα και να μη πηραξουν το δικο του,να το μπαζωσουν δε με νοιαζει..
ελα ντε! Οι αντρες δεν θελουν ρε...τον ανδρισμο τους???
και εσυ υπερανω γιατι πας κ τα διαβαζεις??κρυφοκατιναα,
:lol::lol::lol: Όλοι εχουν δικαιωμα στην διασκεδαση...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ερχομαι και εγω..επιστρεφω σε λιγο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εδώ είμαι εγώ!Πάντως ειλικρινά,έχεις μικρότερη περιφέρια από εμένα!Εγώ έχω πολύ ανοιχτή λεκάνη και μάγουλα,αλλά πολύ αδύνατα πόδια!!Εσύ τουλαχιστον τα έχεις ομοιομορφα.

:D:D:D δεν πειραζει μωρε...μια οικογενεια ειμαστε...εχθες ειχε ερθει μια θεια μου και της λεει η μανα μου 'ελα να δεις την Αλεκα πως εγινε..':-(:sad::-( Μωρη ηλιθια της λεω δεν κοιτας τα χαλια σου!!

ελα ντε! Οι αντρες δεν θελουν ρε...τον ανδρισμο τους???

:lol::lol::lol: Όλοι εχουν δικαιωμα στην διασκεδαση...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρομερη η μαμα εεεεεεεεεεεεε???????????????????????

Και η δικη μου τετοια κανει,οταν ντυνομαι με κοιταει χαμηλα μετα ψηλα και μετα λεει <<σα να παχυνες Μαρια>>

<<να κοιτας τα χαλια σου >> της λεω

και μετα φευγει........

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...