Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ποτε ποτε απορω πως η Αλεκα τα καταφερνει.Παιδια (2)- δουλεια - κολυμβητηριο - αντρα - δουλειες ?

Και Θεωρουμαι πολυ σκληρη κοπελα και παλι δυσκολευομαι και καλα η δουλεια πες οτι ξεφευγεις λιγο αλλα το κολυμβητηριο μες στο χειμωνα η το γυμναστηριο?

Αυτα ειναι να τα κανεις αλλα να γυρισεις σπιτακι σου να βαλεις τα ποδια σου στον καναπε ,να παρεις εναν υπνακο οχι να χεις να ταισεις να μπανιαρισεις να ξεσκ@@@@@@@ςνα παιξεις για οσες εχουν και αλλα μικρα

Τι να πω σας Θαυμαζω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν χρειαζομουν τη λιστα, για να θυμηθω ποιες ηταν τα παλιοψαρα εδω μεσα...

νομιζω εμεις οι 2 και η μαιρη ειμαστε ε?

ρε που ειναι η λισταααααααααα?????????????????????

εχω χασει το μπουοσυλα με τοσες σελιδες! αλλα και τωρα που ειμαι μεσα και παρακολουθω ουτε να απαντησω δε προλαβαινω ε αμαν πια!!!!!!!!! :lol::lol:

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

παιδια μη ψαρωνετε Θεανω πες 1.40ν δεν εισαι υψος??
:lol::lol:
αυτο που ειδατε παραπανω ειναι γνησιο μηνυμα απο ΤΑΛΙΜΠΑΝ,ειναι κρυπρογραφημενο για αυτο δεν το καταλαβαινετε.χαχαχαχα

Κατι τετοια μηνυματα στελνει και ο Γιαννης λές να ειναι στην οργάνωσή?

:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

νομιζω εμεις οι 2 και η μαιρη ειμαστε ε?

ρε που ειναι η λισταααααααααα?????????????????????

εχω χασει το μπουοσυλα με τοσες σελιδες! αλλα και τωρα που ειμαι μεσα και παρακολουθω ουτε να απαντησω δε προλαβαινω ε αμαν πια!!!!!!!!! :lol::lol:

ναι... το τριο στουτζες...

ειναι δυσκολακι να παρακολουθησεις...πρεπει να εισαι ολη μερα on line, εδω περα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Παμε μαρη,τι ωρα σχολας??θα σε πριμενω να παμε μαζι,μια συνηθεια ειναι,μετα δε θα θες να το κοψεις με τιποτα..απεναντι απο τον οτε θα παω..καφετερια δεν εχει.το universal που πηγαινα παλια ηταν ολα τα λεφτα..σαουνα,καφετερια,κομμωτηριο.απαιχτοοοο

Διαφημίσεις

το πρωι, φτιαχνω το καφεδακι μου κ βγαινω μπαλκονι να κανω ενα κ μοναδικο τσιγαρο, μεχρι την επομενη ευκαιρια... του λεω λοιπον του αχαιρευτου. κρατα τα λιγο. οκ. τα κραταει... κ ΜΟΛΙΣ ακουει τη μπαλκονοπορτα να ανοιγει, τους λεει, αντε πηγαιντε τωρα στη μαμα! ε, μα τι μλκς!!! τρεχουν κ τα δυο επανω μου, να βρωμαω τσιγαριλα, κ μου λεει ο νικηφ.. ΜΑΜΑ ΚΑΠΝΙΣΕΣ. τι λες παιδακι μου του λεω? καπνιζω εγω??? θεουλη μου, δεν το εχω για τπτ να το ξερασει σε ανυποπτο χρονο, το πιο πιθανο να μην ειμαι καν εκει!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αλεκα σου πα για τη σελοφιν..βγηκα με ροζε ραγαδες απο ξενοδοχειο,και τωρα δε φαινονται καθολουυυυ μον το βαθουλοματακι,αχρωμες εντελως,πολυ καλη κρεμα,κανει κ για κυταριτιδα?εγω δεν εχω για μια φιλη ρωταω.χαχα

ναι ρε ειναι πολυ καλη. Και όχι μονο για ραγαδες γιατι ειναι το μονο που δενεχω, για όλα.

σημερα η μερα ηταν αφιερωμενη στα ομορφακια. αυριο φευγω, κ ηθελα να τα χαρω. τα εντυσα ολα με τις στολες, κ καναμε γυρες στους παππουδες... ηθελα να σε ρωτησω δρ. το πρωι ο μπεμπακος εκανε κακα του αλλα ειχε κ κατι πρασιναδες μεσα. τι ειναι αυτο? εμεις που δεν θηλαζουμε, γιατι το παθαινουν τα μωρακια?? θα παρω κ τον παιδιατρο αυριο, αλλα θελω κ μια πρωτη γνωμη...

Ο παιδιατρος μου ειχε πει δεν πειραζει που ειναι ουτε πρασινα ουτε πορτοκαλι...Από ό,τι διαβασα ειναι απλως ανωριμο το γαστρεντερικο και βγαζει και χλωριδα του εντερου...

ρε συ αννουλα εσυ ειχες διδυμακια εχεις μια χαρα δικαιολογια... εμεις τι να πουμε για τη χαλαρωση? εμενα βρε κοριτσια ομως δεν ειναι χαλαρη, ειναι οπως ειμουν αρχικα στην εγκυμοσυνη, δηλαδη αν βαλω τιποτ κολλητο θα με ρωτανε αν ειμαι εγκυος και θα συγχυστω! αυτο ειναι καλο που δεν ειναι χαλαρη? πως φτιαχνει ειπαμε????? με διαιτα μονο?????????? γιατι γυμναστηριο ουτε απεξω δε παταω........ :lol::lol:
αυτου του ειδους η κοιλια φευγει...χασε τα κιλακια και δεν θα την ξαναδεις. Αλλα εχε και εσυ λιγη υπομονη χρυσο μου...τσ τσ!
αννουλα, εγω αν το κλεισω το μαγαζακι, δεν θα το πω ουτε στον αντρα μου!!! προχτες, μετα το φικι φικι, μου λεει... τι 3 τι 4! μπινελικιαζα 4 η ωρα το ξημερωμα!
αν τα εκανε αυτος, μπορει να αλλαζε γνωμη...
ΑΛΕΚΑ= ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΩ-ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΑΣΥΣΤΟΛΑ..-ΧΑΜΟΜΗΛΙΑ,ΤΣΑΓΙΑ ΤΗΛΙΑΑ(αυτο λογω γερατιων)

αφου ξεχαστηκε κ πηγε να βουτηξει κ τα Φωτα,απο το μαλλι την εβγαλε ο Φασουλας εξω αρον αρον..

ετσι εχασε η ξεδιαντροπη σε 2 μηνες 10 κιλα

παρακαλα να χανω και τους αλλους ετσι γιατι αν δεν...εσενα θα σκισω πρωτη..,.με τετοιες αναλογιες
Ποτε ποτε απορω πως η Αλεκα τα καταφερνει.Παιδια (2)- δουλεια - κολυμβητηριο - αντρα - δουλειες ?
ρε...κουραζομαι, τι να πω??? Αλλα δεν αντεχω χοντρη, πως το λενε...Βασικα παντα εκανα πολλα, για αυτο στην εγκυμοσυνη παχαινω ισως τοσοσ που δεν κανω τιποτα.

Λοιπον δωστε μου λιγο χρονο να ανεβασω φωτο τωρινες. Θελω επιεικια γιατι εχουν περασει μονο δυο μηνες ετσι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Παμε μαρη,τι ωρα σχολας??θα σε πριμενω να παμε μαζι,μια συνηθεια ειναι,μετα δε θα θες να το κοψεις με τιποτα..απεναντι απο τον οτε θα παω..καφετερια δεν εχει.το universal που πηγαινα παλια ηταν ολα τα λεφτα..σαουνα,καφετερια,κομμωτηριο.απαιχτοοοο

δεν υπαρχει περιπτωση. το ξερω το γυμναστηριο. δεν εχει κ αλλο εκει... εγω αν θες ερχομαι στο παλιο σου γυμναστηριο, στο κομμωτηριο, αλλα κ παλι τι να μου κανουν εκει.... σε ενα τεταρτο θα με εχουν ξεμπερδεψει...

οταν τα ειχαμε ακομα με τον παυλο, παλια τωρα...πολυ παλια..., αποφασισαμε με μια φιλη μου να παμε... πηγαμε μια μερα, ξεραθηκαμε στα γελια, συναντιομαστε να παμε την αλλη μερα, πεφτει ο παυλος να κοιμηθει αφου εμεις θα φευγαμε, ξυπναει, κ εμεις πιναμε καφε στο μπαλκονι. τοσο ηταν? μας ρωτησε... τι περιμενε δλδ, ο αθλητης του 10αθλου???

Παλι εκτος θεματος ειμαι.Οσπου να γραψω κατι εχετε αλλαξει θεμα συζητησης,δεν προλαβαινω εχω και μωρο εσεις τι τα κανετε?

εγω τα κοιμιζω. κ μετα μπαινω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ναι... το τριο στουτζες...

ειναι δυσκολακι να παρακολουθησεις...πρεπει να εισαι ολη μερα on line, εδω περα...

ε μα γινεται ολη μερα ον λαιν?????????? το μωρο να το πνιξω??????

Παλι εκτος θεματος ειμαι.Οσπου να γραψω κατι εχετε αλλαξει θεμα συζητησης,δεν προλαβαινω εχω και μωρο εσεις τι τα κανετε?

πες τα βρε ριανα!!!!!!!!!!!! ειναι απιθανες μιλαμε!!!!!!!!! και καλα εγω εχω ενα μωρο, αλλα οι περισσοτερες εχουν κι αλλα, απορω πως τα καταφερνουν.............

ε αν ειναι ετσι παω κι εγω σ'αυτο το "γυμναστηριο"

ελενη συμφωνεις??????????????? :lol::lol::lol::lol: θα κανουμε μονο αυτα ομως!!!!! χαχαχα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

αλεκα, ξεχασα να σου πω τι εγινε χτες, κ να μου πεις αν υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο...

ειμαι ηλιθια... αυτο το ξερετε... το αλλο που δεν ξερετε ειναι, οτι μπερδεψα τις θηλες των μπιμπερο του νικηφ. που εχει το Νο 2, τη μεγαλη τρυπα της ΝΟΥΚ, την αποστειρωσα κ την εβαλα του μπεμπακου. Τα ειδε ολα το μωρο. αφου δεν το επνιξα, τυχερο ηταν παλι... παταει κατι κλαμματα, εδιωξε το μπιμπερο με τα χερια του... εφευγε αερας το γαλα. το αφηνω στη κουνια παω του αλλαζω θηλη κ ισιωσε το παιδακι μου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λοιπον ανεβασα δυο σημερινες και μια απο πρωτοχρονια. Μπειτε και εν τω μεταξυ να ανεβασω και τα αγορακια μου, να ομορυνει το προφιλ μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκα, ξεχασα να σου πω τι εγινε χτες, κ να μου πεις αν υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο...

ειμαι ηλιθια... αυτο το ξερετε... το αλλο που δεν ξερετε ειναι, οτι μπερδεψα τις θηλες των μπιμπερο του νικηφ. που εχει το Νο 2, τη μεγαλη τρυπα της ΝΟΥΚ, την αποστειρωσα κ την εβαλα του μπεμπακου. Τα ειδε ολα το μωρο. αφου δεν το επνιξα, τυχερο ηταν παλι... παταει κατι κλαμματα, εδιωξε το μπιμπερο με τα χερια του... εφευγε αερας το γαλα. το αφηνω στη κουνια παω του αλλαζω θηλη κ ισιωσε το παιδακι μου.

ναι αμε...μπορει να ειναι απο αυτο. Το παθαινουν λεει και αν τρωνε υπερβολικα την προηγουμενη οπότε μεσα ειμαστε;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...