Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άει γειά σου κι εγώ το ίδιο. Κάποια στιγμή θα φύγουν τα άτιμα. Την χαλάρωση στην κοιλιά τι να την κάνω που δεν έχω και λεφτά για πλαστική.

ρε συ αννουλα εσυ ειχες διδυμακια εχεις μια χαρα δικαιολογια... εμεις τι να πουμε για τη χαλαρωση? εμενα βρε κοριτσια ομως δεν ειναι χαλαρη, ειναι οπως ειμουν αρχικα στην εγκυμοσυνη, δηλαδη αν βαλω τιποτ κολλητο θα με ρωτανε αν ειμαι εγκυος και θα συγχυστω! αυτο ειναι καλο που δεν ειναι χαλαρη? πως φτιαχνει ειπαμε????? με διαιτα μονο?????????? γιατι γυμναστηριο ουτε απεξω δε παταω........ :lol::lol:

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συ αννουλα εσυ ειχες διδυμακια εχεις μια χαρα δικαιολογια... εμεις τι να πουμε για τη χαλαρωση? εμενα βρε κοριτσια ομως δεν ειναι χαλαρη, ειναι οπως ειμουν αρχικα στην εγκυμοσυνη, δηλαδη αν βαλω τιποτ κολλητο θα με ρωτανε αν ειμαι εγκυος και θα συγχυστω! αυτο ειναι καλο που δεν ειναι χαλαρη? πως φτιαχνει ειπαμε????? με διαιτα μονο?????????? γιατι γυμναστηριο ουτε απεξω δε παταω........ :lol::lol:

την εχουν αυτη την αντιδραση τα ψαρια με το γυμναστηριο! καντιλες βγαζω! εχω τσακωθει με τη γυμναστικη απο το σχολειο. επαιρνα κ απαλλαγη απο δρ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αννουλα...οταν εκανα κ εγω σχεδια για πλαστικη κοιλιας, εμεινα εγκυος στο 3ο!!! μη τη κανεις τσαμπα...

Ελένη μου δεν παίζει το έκλεισα το μαγαζάκι. Ουφ τόσο καιρό ήθελα κάπου να το πω μόνο ο άντρας μου το ήξερε.

κανε κοιλιακους μονη σου.μια συνηθεια ειναι.αα και κανε το προγραμμα της Αλεκας κ μολις σταματησω θηλασμο κ δικο μου,αντε βγαλε το κολυμπι

που απευθυνεσαι???

αν το λες σε μενα, θα κραταγα ΜΟΝΟ το κολυμπι... τρελλαινομαι για το νερο! αν κ προτιμω τη θαλασσα, αλλα ειμαι κ κρυουλιαρα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ελένη μου δεν παίζει το έκλεισα το μαγαζάκι. Ουφ τόσο καιρό ήθελα κάπου να το πω μόνο ο άντρας μου το ήξερε.

εσυ??? η ηρωικη μανα??? πως?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αννουλα, εγω αν το κλεισω το μαγαζακι, δεν θα το πω ουτε στον αντρα μου!!! προχτες, μετα το φικι φικι, μου λεει... τι 3 τι 4! μπινελικιαζα 4 η ωρα το ξημερωμα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

επ επ αλεκα ποιο προγραμμα? τι εχω χασει? ή μηπως ειναι το τρωμε και κανουμε τη παπια????????? :lol::lol::lol:

ελενη ειδες τα ψαρακια? μοιαζουμεεεε

βρε σεις που ειναι η λιστα με βαλατε τελικα? την εχασα........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

στην Ιριδα το λεγα,

ααα Ομορφομανα θες να ερθεις μαζι μου γυμναστηριο??

εχει καφετερια το γυμναστηριο σου??? θες ατομο να σου κραταει τη πετσετα? για γκομενο δεν ψαχνω...τι θες μαρη???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΑΛΕΚΑ= ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΩ-ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΑΣΥΣΤΟΛΑ..-ΧΑΜΟΜΗΛΙΑ,ΤΣΑΓΙΑ ΤΗΛΙΑΑ(αυτο λογω γερατιων)

αφου ξεχαστηκε κ πηγε να βουτηξει κ τα Φωτα,απο το μαλλι την εβγαλε ο Φασουλας εξω αρον αρον..

ετσι εχασε η ξεδιαντροπη σε 2 μηνες 10 κιλα

που απευθυνεσαι???

αν το λες σε μενα, θα κραταγα ΜΟΝΟ το κολυμπι... τρελλαινομαι για το νερο! αν κ προτιμω τη θαλασσα, αλλα ειμαι κ κρυουλιαρα...

μαλλον σε μενα το λεγεη μαρια

αλλα συμφωνω και παλι και επαυξανω με σενα ελενη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Τι ακριβώς θες να σου εξηγήσω; Όχι να το άφηνα έτσι να μου ερχόταν κι άλλο δίδυμο.

αν θες... τι αντισυλληψη εκανες.

αν εβαλες σπιραλ, γιατι ο δικος σου γιατρος σου εβαλε κ εμενα θελει να περασει 3μηνο? για να μου κοβεται η ψυχη καθε φορα που....???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...