Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

καλε ποιος ειναι αυτος ο ενδοκρινολογος να ξερουμε να μην παμε ;;;;;;;;;;

και το λεω πολυ σοβαρα!!

τι βλακειες ειναι αυτες ; απο που να το πιασω που να το αφησω ;;;;

καλα για τον τροπο και το υφος δεν εχω λογια … 

επειδη με συγχυσανε ολα, θα μεινω μονo στο τελευταιο ! για το κακο σπερμα… εμας με αζωοσπερμια κοριτσι μου και σπερμα απο βιοψια ουτε ενας γιατρος δεν μας ειχε πει τετοια πραγματα … και πιστεψε με πηγαμε σε ενα καρο!! ισα ισα λεγανε ολοι πως στην ivf βρισκουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια, που με φυσικες προσπαθειες αναθεμα αν θα πετυχαινανε ποτε κι οτι μετα την τριτη μερα (αν εχουνε επιβιωσει) πλεον ενα καλο και δυνατο ωαριο κανει τη δουλεια κ αναστρεφει και την οποια ανωμαλια… 

ετσι που το παει αυτος ουτε καν δωρεα ωαριων δεν πρεπει να ακολουθησετε εσεις.. πατε σε διπλη δωρεα κι ααααν ειστε τυχεροι και παλι…

βρε τι μας λες παπ@&@ ;;; πες του απο μενα.

θελω μολις μεινεις εγκυος να πας να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και η τ4 ήταν ήταν ανεβασμένη πάνω από το όριο και τ3 φυσιολογική.Εγώ κάνω ft3 και ft4.Η tsh ηταν0,005.Δηλαδή και οι 3 χαμηλές?Αυτό δεμ μου έχει τύχει!

αχ αυτο ειναι το προβλημα μου...για αυτο φοβαμαι για τα κιλα....αλλα ΟΚ, προς το παρον καλα παω. Περα απο τα 12 που εχασα στην εγκυμοσυνη εχω χασει αλλα 10, 5 τον καθε μηνα.

Εσύ όμως γυμνάζεσαι,πολύ σημαντικό!!!Αν στο γάμο σου ήσουν 70 φαίνεσαι όπως εγώ 50!!!
ναι...παντα ημουν παραπανω κιλα από ό,τι φαινομουν και όντως παντα εκανα γυμναστικη. Αλλα γενικα εγω ειμαι νταρντανοκατασκευη. Όλο μου το σοι να σου πω την αληθεια.
οκ τοτε Μαιρουλα,ο αντρουλης μου εχει πενθος
να ζησει αν τον θυμαται, πες του!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πρωτον εισαι κουκλα και δευτερον θελω επειγοντως να μου πεις απο που πηρες το φορεμα σου!!!

Πρώτον,ευχαριστώ και δευτερον από ένα μαγαζί εδώ στην Ξανθη.Αλλά πριν 1,5 χρόνο είναι.Τότε είχα γίνεινονά και επειδή δεν μου είχε αρέσει το φόρεμα που είχα βάλει στην βάφτιση της Έφης ξέσπασα εκεί!

μονο εγω μετρηθηκα???και χοντρη κ κοροιδο

και εγω μαρη... δεν διαβαζεις???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλλη γκαντεμια απο εκει...δεν ειχα γαλα σχεδον καθολου να φανταστεις της εδινα μια φορα τη μερα κι αυτο ουτε 5λεπτα ισα ισα για να αδειαζει το στηθος...ε λεω θα το κοψω γιατι τσαντιζεται και η μικρη που δεν τρεχει κ δεν κανει...λεω στη γιατρο για το χαπι κ μου λεει αφου δεν εχεις πολυ καλητερα να το κοψουμε φυσιολογικα μην της δινεις και αν εχεις κ οποτε εχεις βγαζε το με το θηλαστρο...οκ λεω και αποφασισα να βαψω μαλι τωρα που δεν θα θηλαζω....τωρα λοιπον που μου ερχεται η περιοδος το γαλα αυξηθηκε βγαζω πρωι κ βραδυ με θηλαστρο και ποναει κιολας αλλα δε θελω να της δοσω αφου εβαψα μαλι....τι γνωμη εχετε για το χαπι που σταματα το γαλα?

Γειά σου Ζωη!Πρώτη φορά μιλάμε μαζί.Δεν πειράζει που έβαψες τα μαλλιά.Αν πέρασε μια μέρα δως της.Για το χάπι έχω την χειρότερη γνώμη,γιατί όπως προανέφερα πήρα 4 για να μου σταματήσει το γάλα!

εγω ειμαι 1.75 πρεπει να παω 65 και ειμαι 90 αρα 25 κιλα πρεπει να χασω οχι 20....μανα μου πως το κανουν αυτο ρε παιδια? τελικα 103 κιλα εφτασα στην εγκυμοσυνη κ ελεγα πως δε θα περναγα τα 90...:-P

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

αχ αυτο ειναι το προβλημα μου...για αυτο φοβαμαι για τα κιλα....αλλα ΟΚ, προς το παρον καλα παω. Περα απο τα 12 που εχασα στην εγκυμοσυνη εχω χασει αλλα 10, 5 τον καθε μηνα.

ναι...παντα ημουν παραπανω κιλα από ό,τι φαινομουν και όντως παντα εκανα γυμναστικη. Αλλα γενικα εγω ειμαι νταρντανοκατασκευη. Όλο μου το σοι να σου πω την αληθεια.

Πόσα χάνεις κάθε μήνα?Δεν κατάλαβα.

Α ρε Αλεκα δεν υπαρχει φιλοτιμο,το ειδα το δικο σου νουμερο,απο τις αλλες περιμενω...αλλα που

Θελω να πιστευω οτι τοσσσσηηη ωρα μετριουνταιι.

Ζωη εγω δε θα παιρνα χαπι,και στο Χρηστο κ τωρα μια χαρα τα καταφερα μονη μου.

Τωρα θηλαζω ακομη αλλα σιγα σιγα τελειωνει..

μονο εγω μετρηθηκα???και χοντρη κ κοροιδο

:lol::lol:

Αλλη γκαντεμια απο εκει...δεν ειχα γαλα σχεδον καθολου να φανταστεις της εδινα μια φορα τη μερα κι αυτο ουτε 5λεπτα ισα ισα για να αδειαζει το στηθος...ε λεω θα το κοψω γιατι τσαντιζεται και η μικρη που δεν τρεχει κ δεν κανει...λεω στη γιατρο για το χαπι κ μου λεει αφου δεν εχεις πολυ καλητερα να το κοψουμε φυσιολογικα μην της δινεις και αν εχεις κ οποτε εχεις βγαζε το με το θηλαστρο...οκ λεω και αποφασισα να βαψω μαλι τωρα που δεν θα θηλαζω....τωρα λοιπον που μου ερχεται η περιοδος το γαλα αυξηθηκε βγαζω πρωι κ βραδυ με θηλαστρο και ποναει κιολας αλλα δε θελω να της δοσω αφου εβαψα μαλι....τι γνωμη εχετε για το χαπι που σταματα το γαλα?

οσο βγαζεις αυξανεις την παραγωγη σου...βγαζε ισα ισα για να ανακουφιζεσε 2ο-30 γραμμαρια και σε λιγες μερες θα σου μειωθει κι άλλο.

και εγω μαρη... δεν διαβαζεις???

εσυ δεν πιανεσαι τα λες και χωρις να σε ρωτησουν...:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Α ρε Αλεκα δεν υπαρχει φιλοτιμο,το ειδα το δικο σου νουμερο,απο τις αλλες περιμενω...αλλα που

Θελω να πιστευω οτι τοσσσσηηη ωρα μετριουνταιι.

Ζωη εγω δε θα παιρνα χαπι,και στο Χρηστο κ τωρα μια χαρα τα καταφερα μονη μου.

Τωρα θηλαζω ακομη αλλα σιγα σιγα τελειωνει..

Σοβαρά δεν έχω μεζούρα!

Διαφημίσεις

Γειά σου Ζωη!Πρώτη φορά μιλάμε μαζί.Δεν πειράζει που έβαψες τα μαλλιά.Αν πέρασε μια μέρα δως της.Για το χάπι έχω την χειρότερη γνώμη,γιατί όπως προανέφερα πήρα 4 για να μου σταματήσει το γάλα!

Γεια κ σε σενα, Εφη ετσι? η κομμωτρια ηταν καθετη να μην τη θηλασω καθολου γιατι περναει κατευθειαν λεει..θα ρωτησω την παιδιατρο που θα ερθει την τεταρτη...4 ε? δεν το διαβασα σορρυ....λενε οτι ριχνει και την πιεση αληθευει? γαιτι αν ναι εγω που ηδη εχω τη μεγαλη 10 θα πεσω ανασκελα για να μην σου πω μπρουμητα!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Γεια κ σε σενα, Εφη ετσι? η κομμωτρια ηταν καθετη να μην τη θηλασω καθολου γιατι περναει κατευθειαν λεει..θα ρωτησω την παιδιατρο που θα ερθει την τεταρτη...4 ε? δεν το διαβασα σορρυ....λενε οτι ριχνει και την πιεση αληθευει? γαιτι αν ναι εγω που ηδη εχω τη μεγαλη 10 θα πεσω ανασκελα για να μην σου πω μπρουμητα!!!

Όντως επηρρεάζει την πίεση και εγώ είχα και ταχυπαλμίες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...