Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Εγώ ένιωσα πως ήμουν 60 χρονών κ φαντάστηκα να πεθαίνω από ανακοπή και άνοια ενώ έχω βαριας μορφή οστεοπόρωση. Αφού μου απαρίθμησε τι παθαίνουν οι γυναίκες με πρόωρη κλιμακτήριο.

Έλα ρε ! Έλεος!  Τι φάση;; Αυτόν σου τον σύστησαν; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Οχι!4,5 μηνών ήταν η Έφη.Έπαιρνα 3φορές επί 3!Και κανείς από τους 3 γιατρο'υς(από τους οποίους οι 2 καθηγητές στην Θεσ/νίκη!) που πήγα δεν μου οτι αν τα πάρω θα με πειράξουν στο συκώτι!Και τελικά με πείραξαν!Εγχείρηση έκανα με 800 συκώτι!!!Α,ρε Αλεκάκι,σχεδόν τα ίδια σκ...τα περάσαμε!!!
και εγω με 800...και πηρα δυο μηνες κορτιζονη, πριν και μετα το Χειρουργειο, για να πεσουν και οι ορμονες μην παθω καμια καρδια...Όταν εβγαλες τον θυρεοειδη και μετα, συνηλθες αμεσως? Εχασες μαλλια? Πήρες βαρος?? Συγνωμη που σε πρηζω αλλα δεν ειναι πολλοι οι ανθρωποι στην ελλαδα που το εχουν αυτο. Επισης περασες καποιο ιδιαιτερα ασχημι γεγονος για να εκδηλωθει το graves? Και τελος..ουφ... μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις τις τελευταιες εξετασεις tsh ft3 & ft4?

000202B2.gif

σε ευχαριστω ελενιτσα μου. Με δουλευουν που με δουλευουν ας ανεβασω και λιγο το ηθικο μου...
Πάντως κάθε εμπόδιο σε καλό!!!Μέχρι να το βγάλω οι ορμόνες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο!!!Νεύρα απίστευτα(όχι οτι τώρα δεν έχω),καθόλου όρεξη για σεξ και ένιωθα συνέχεια κουρασμένη!!!Από την ώρα που το έβγαλα ξανάνιωσα άνθρωπος!!!
εγω το μετανιωσα...δεν ξερω αν θα μπορουσα να κανω κατι αλλο αλλα μετα την αφαιρεση ποτε δεν ημουν εντελως καλα. Ισως φταιει το Τ4. Εσυ τι υποκαταστατο παιρνεις?? Τ4? των ποσο?
κατσε να μετρησω μεση και ερχομαι....

ηταν 97 στον 8ο αν δεν κανω λαθος....τοτε τις μετραγαμε....

Εμενα η κοιλια μου εφτασε 142 ποντους...:-(. Τωρα που μετριεμαι, γυρω γυρω απο τον αφαλο ειμαι 116 και η υποτιθεμενη μεση 96.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν έχω λόγια!!!!Θέλω την Αλέκα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε αυτη τη βρωμα την ξερω απο τοτε που ηταν 15 χρονων...το εχω ξαναπει. Ηταν παντα όμορφη και αδυνατη, μην της μιλας.

Βεβαια ειναι και καλο κοριτσακι.;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε αυτη τη βρωμα την ξερω απο τοτε που ηταν 15 χρονων...το εχω ξαναπει. Ηταν παντα όμορφη και αδυνατη, μην της μιλας.

Βεβαια ειναι και καλο κοριτσακι.;)

000203FB.gif

.....χθες μου λέει ο Γιαννης,μαμά γιατι ειναι η κοιλια σου μεγάλη?εχεις μεσα και αλλο μωρό?

του λεω οχι γιαννακη μου και μου λεει για να δω τον αφαλο σου.....αφου κοιτάει μου ρουφάει την κοιλιά και του λέω τι κανεις εκει καλέ?και λεει σου τρωω τις πατάτες.......(ειχαμε φαει τηγανιτες)

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Μπράβο σου πάντως!Είσαι στα ιδανικά κιλά!!Έτσι δεν λένε?-10 από το ύψος.Δηλαδή εγώ πρέπει να ξαναπάω 64:-(

οντως συμπεθερα ειναι τελεια τα κιλα σου:!::!::!:

και εγω πρεπει να παω 65:tongue::tongue::tongue::tongue:καλα.............

fCS8p3.png

και εγω με 800...και πηρα δυο μηνες κορτιζονη, πριν και μετα το Χειρουργειο, για να πεσουν και οι ορμονες μην παθω καμια καρδια...Όταν εβγαλες τον θυρεοειδη και μετα, συνηλθες αμεσως? Εχασες μαλλια? Πήρες βαρος?? Συγνωμη που σε πρηζω αλλα δεν ειναι πολλοι οι ανθρωποι στην ελλαδα που το εχουν αυτο. Επισης περασες καποιο ιδιαιτερα ασχημι γεγονος για να εκδηλωθει το graves? Και τελος..ουφ... μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις τις τελευταιες εξετασεις tsh ft3 & ft4?.

εγω το μετανιωσα...δεν ξερω αν θα μπορουσα να κανω κατι αλλο αλλα μετα την αφαιρεση ποτε δεν ημουν εντελως καλα. Ισως φταιει το Τ4. Εσυ τι υποκαταστατο παιρνεις?? Τ4? των ποσο?

Όταν έβγαλα τον θυροειδή συνήλθα μετά από 2-3 μήνες.Βάρος όχι,ήμουν 65 σταθερά(στα καλά μου ήμουν 60).Από τοτε βέβαια δεν μπορώ να χάσω καθόλου ευκολα!Φταιει και η κλεισούρα.Στα 21 πάθαμε οικογενειακώς ενα πολύ σοβαρό τροχαίο και η μαμά μου χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι.Εδώ και 13 χρόνια τα κάνω όλα εγώ για 2 σπίτια!!Από τότε λοιπόν,οταν πήγαινα σε γιατρό μου έλεγε"έχεις κοιτάξει μήπως έχεις βρογχοκήλη?"Εγώ όμως αδιαφορούσα!!

Πριν ένα μήνα που έκανα εξέταση(γιατί ξέχασα να κάνω στις 20 μέρες αφότου γέννησα) η τsh ήταν σχεδόν μηδενική!Μου το γύρισε σε υπρθυροειδή(να έχανα και κανένα κιλά κάτι γίνονταν αλλα πού) γιατί συνέχισα να παίρνω των200 το Τ4 που έπαιρνα στην εγκυμοσύνη,ενω έπρεπε να πάρω των 150!Τώρα παίρνω των 150.Αυριο θα ξαναπάω για εξέταση και θα σου πώ.

000203FB.gif

.....χθες μου λέει ο Γιαννης,μαμά γιατι ειναι η κοιλια σου μεγάλη?εχεις μεσα και αλλο μωρό?

του λεω οχι γιαννακη μου και μου λεει για να δω τον αφαλο σου.....αφου κοιτάει μου ρουφάει την κοιλιά και του λέω τι κανεις εκει καλέ?και λεει σου τρωω τις πατάτες.......(ειχαμε φαει τηγανιτες)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καλά ο γιός είναι όλα τα λεφτά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...