Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε ρε σύ, θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολα!!!

Όσο για τα μοντέλα, ένα θα πω κι ελπίζω να το γράψω σωστά, γιατί δεν ήμουν και τρτοδεσμίτισσα (για όσες πρόλαβαν τις δέσμες!!!): O tempora o mores!!! Χιχιχι!!!

Άντε ρε σύ, θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολα!!!

Όσο για τα μοντέλα, ένα θα πω κι ελπίζω να το γράψω σωστά, γιατί δεν ήμουν και τρτοδεσμίτισσα (για όσες πρόλαβαν τις δέσμες!!!): O tempora o mores!!! Χιχιχι!!!

:lol::lol::lol::lol:

Και να φανταστείς οτι ήμουνα σαν την Μαριανθούλα!Τόσο φανατική!Η νύφη μου την μικρή της την θήλασε μέχρι 2,5 ετών!!!Ξέρεις ποιό ήταν το αποτέλεσμα?Το μωρό ούτε ψήλωνε ούτε έβαζε βάρος για ένα χρονο!!¨Οταν της έδωσε φρέσκο τότε "στάνιαρε" το παιδάκι!Και εννοείται πως η κοπέλα το έκανε για καλό!Πού θέλω να καταλήξω?Για μένα το ιδανικό,ανμπορείς,είναι γύρω στο χρόνο!

Εγώ στην Έφη είχα πάρα πολύ γάλα,αλλά προέκυψε ο θυροειδής και έπρεπε να παίρνω 9 Προθουρίλ την ημέρα και το διέκοψα!!Τότε έπαθα επιλόχιο!!Κλάμα,οχι αστεία!!Σ'αυτήν πήρα 4 χάπια για να σταματήσει το γάλα!!Και τα 2 πρώτα μόλις γέννησα για να μην δω γάλα,αλλά αυτό τελικά κατέβηκε!!!!

μεχρι να ταισω να αποστειρωσω , να μπανιαρω,να αλλαξω Χ ποσες φορες την ημερα, να κοιταξω και λιγο το Αγγελακι μου και ελαχιστα τον αντρουλη μου, παει το ΣΚ γμτ.

Εγω Μεφη επαιρνα στην αρχη methazole που μου εκαναν εκζεμα και μετα προθουριλ που μου εκαναν τοξικη ηπατιτιδα. Ετσι εβγαλα τον θυρεοειδη. Τα προθουριλ ησουν εγκυος όταν τα επαιρνες? Εγω επαιρνα 3 φορες Χ 2.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μεχρι να ταισω να αποστειρωσω , να μπανιαρω,να αλλαξω Χ ποσες φορες την ημερα, να κοιταξω και λιγο το Αγγελακι μου και ελαχιστα τον αντρουλη μου, παει το ΣΚ γμτ.

Εγω Μεφη επαιρνα στην αρχη methazole που μου εκαναν εκζεμα και μετα προθουριλ που μου εκαναν τοξικη ηπατιτιδα. Ετσι εβγαλα τον θυρεοειδη. Τα προθουριλ ησουν εγκυος όταν τα επαιρνες? Εγω επαιρνα 3 φορες Χ 2.

Οχι!4,5 μηνών ήταν η Έφη.Έπαιρνα 3φορές επί 3!Και κανείς από τους 3 γιατρο'υς(από τους οποίους οι 2 καθηγητές στην Θεσ/νίκη!) που πήγα δεν μου οτι αν τα πάρω θα με πειράξουν στο συκώτι!Και τελικά με πείραξαν!Εγχείρηση έκανα με 800 συκώτι!!!Α,ρε Αλεκάκι,σχεδόν τα ίδια σκ...τα περάσαμε!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια 90000!!!!!!!

ΖΗΤΕ??/

27 τετρ.

Aαααα έτσι εξηγείτε που το'ριξε στο ποτό ο τύπος......

φευγω κοριτσια!!!!!!!!! αυριο τα νεα μου!!!!!!!!

φιλια στις απογεματινες!!!!!!!!!!!

μην ξεσκιστειτε παλι!!!!!!!!!:P:p:tongue::tongue:

Καλά να περάσετε!!

ασε γιατι πρεπει να παμε να φορτωσουμε τ αμαξι και εγω καθομαι και χαζευω τη μεφη στις φωτο!!ααααα!

ο θεος και η ψυχη μας πως θα χωρεσουμε οοολα τα πραγματα στο αμαξι!!φευγω!!!!βλεπετε παιζει κ ο ολυμπιακος και πρεπει να μαστε 7 αθηνα!αχ..θα μπω μολις φτασω!!!φιλακια σε ολες

:P

Καλό ταξίδι και προσοχή στον δρόμο !!

προς το παρον,τελειααα,της εχει δωσει να πιει νερο,να φαει πιτσα,της εβαλε τη σφυριχτρα στο στομα να σφυριξει...της πεταει μπαλακια κ περιμενει να του τα πεταξει πισω...ειναι αστερι οΧρηστακος μου..αα και απο προχθες παρατηρησε οτι το μωρο δεν εχει πουλι, και φωναζει επι μια ωρα ΜΩΡΟ ΜΙΜΙ ετοιμος να κλαψει ειναι οποτε το βλεπει...

:lol::lol:

χειροκροτηματα δε βλεπω απο την Ελενη 1....Λοιπον δε σας ξαναλεω τιποτα γιατι με δουλευετε κι όλας. Θα λεω μονο μλς για να περναει η ωρα...

000202B2.gif

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Πάντως κάθε εμπόδιο σε καλό!!!Μέχρι να το βγάλω οι ορμόνες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο!!!Νεύρα απίστευτα(όχι οτι τώρα δεν έχω),καθόλου όρεξη για σεξ και ένιωθα συνέχεια κουρασμένη!!!Από την ώρα που το έβγαλα ξανάνιωσα άνθρωπος!!!

Μολις είδα την Μεφη και ......μεφηγε το καφάσι......

(κόμματος)!!!

λέω να κανουμε λιστα με αναλογίες....στήθος-μέση-γοφοι κτλ

:tongue:Κοιτα ποιά μιλάει!!Να την κάνουμε την κάνουμε την λίστα,συμφωνώ,αλλά με τις τωρινές αναλογίες!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...