Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προς το παρον,τελειααα,της εχει δωσει να πιει νερο,να φαει πιτσα,της εβαλε τη σφυριχτρα στο στομα να σφυριξει...της πεταει μπαλακια κ περιμενει να του τα πεταξει πισω...ειναι αστερι οΧρηστακος μου..αα και απο προχθες παρατηρησε οτι το μωρο δεν εχει πουλι, και φωναζει επι μια ωρα ΜΩΡΟ ΜΙΜΙ ετοιμος να κλαψει ειναι οποτε το βλεπει...

:lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

προς το παρον,τελειααα,της εχει δωσει να πιει νερο,να φαει πιτσα,της εβαλε τη σφυριχτρα στο στομα να σφυριξει...της πεταει μπαλακια κ περιμενει να του τα πεταξει πισω...ειναι αστερι οΧρηστακος μου..αα και απο προχθες παρατηρησε οτι το μωρο δεν εχει πουλι, και φωναζει επι μια ωρα ΜΩΡΟ ΜΙΜΙ ετοιμος να κλαψει ειναι οποτε το βλεπει...

:lol::lol::lol::lol:!Μωρε και αυτός μια σταλιά μωράκι είναι!!!Τι να σου κάνει!!!

εμ για αυτο εμεινα στο Περαμα...γιατι με 100.000 ευρω εφτιαξα ενα σουπερ διαμερισματακι 140 τμ. που εχει θεα όλο το Σαρωνικο. Και ας λενε πως στο Περαμα μενουν 'γυφτοι'!

...μμμ ποιο ειναι το βλαμμενο???:confused:

μμμ...ποια ειναι η Μονικα? Φανταζομαι θα ειναι το βλαμμενο!

εγω πριν τρια χρονια βρηκα μια καλη περιπτωση απο μια γρια. Πηρα οικοπεδακι ( με δανειο) που η τραπεζα το αξιολογησε τα διπλα λευτα και η εμπορικη του αξια ειναι τα τριπλα. Θα το ξεχρεωσω βεβαια στα γεραματα, που λεει ο λογος, αλλα τουλαχιστον να πω ότι εκανα και εγω κατι για τα παιδακια μου...

Που καλέ πήρες οικόπεδο???Στην Σαντορίνη:?::?::?:

Διαφημίσεις

καλα Αλεκακι και εγω σε 1 χρονο ελπιζω να μπορει να κατσει μεχρι πολυ αργα.τωρα μετα τις 22.30 αρχιζει τις βλακειεςς.

εννοειται ναι...τι σττο καλο βρε Κιμι μου...θα μεγαλωσουν τα παιδακια μας...Ο μεγαλος μου ειανι ησυχος, να δουμε ο μικρος τι θα μου βγει.

Που καλέ πήρες οικόπεδο???Στην Σαντορίνη:?::?::?:

όχι καλε, εδω, κοντα στο σπιτι μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μεφη στο Περαμα λογικα.Η Μονικα ειναι ενα βλαμμενο στο next top model.

Εγω μιλησα για Σαντορινη,οτι θελετε απο το παλιονησο μου λετε..

εγω θελω να ξαναπαω....να δουμε ποτε

221882cb0gkyh7q4.gif

εννοειται ναι...τι σττο καλο βρε Κιμι μου...θα μεγαλωσουν τα παιδακια μας...Ο μεγαλος μου ειανι ησυχος, να δουμε ο μικρος τι θα μου βγει.

όχι καλε, εδω, κοντα στο σπιτι μου

Μπράβο!Καλά έκανες!και συμπληρώνω,

Αλέκα,η προνοητική!

Αλέκα,η οικονόμα!

Αλέκα,που οι γιοί της έχουν και προίκα!Εκτός από το οτι είναι κουκλιά!

Μεφη στο Περαμα λογικα.Η Μονικα ειναι ενα βλαμμενο στο next top model.

Εγω μιλησα για Σαντορινη,οτι θελετε απο το παλιονησο μου λετε..

Ενα εξοχικό,να είναι πάνω στο κύμα και να κοστίζει μέχρι 150.000ε!!Πολλά ζητάω?

Διαφημίσεις

χειροκροτηματα δε βλεπω απο την Ελενη 1....Λοιπον δε σας ξαναλεω τιποτα γιατι με δουλευετε κι όλας. Θα λεω μονο μλς για να περναει η ωρα...

221882cb0gkyh7q4.gif

και μη με ξαναρωτησει καμια σας τιποτα γιατι απο εδω και περα Δεν Ξερω Τιποτα. Για να μαθετε

221882cb0gkyh7q4.gif

χειροκροτηματα δε βλεπω απο την Ελενη 1....Λοιπον δε σας ξαναλεω τιποτα γιατι με δουλευετε κι όλας. Θα λεω μονο μλς για να περναει η ωρα...

Εγώ σε παίνεψα καλέ!!!Σοβαρά,τώρα,καλά έκανες!!!!Είμαι υπερ αυτής της τακτικής και γω!Το οικόπεδο δεν έχει λειτουργικά έξοδα και σε 5 χρόνια θα έχει διπλασιάσει την αξία του!

και μη με ξαναρωτησει καμια σας τιποτα γιατι απο εδω και περα Δεν Ξερω Τιποτα. Για να μαθετε

Συγνώμη,δηλαδή εμείς φταίμε που υπολογίζουμε την αποψή σου και βασιζόμαστε στην κρίση σου για θέματα παντός τύπου,τα οποία και βασανίζουν τη σύγχρονη ελληνίδα μάνα?????(τί έγραψα πάλι!!!_

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...