Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα φυγει μωρε ο τελειωμενος,βρηκε μια πατρινια κ θα παντρευτουν κ θα ξεκουμπιστει..ασε που δεν πληρωνει δοσεις κ τον περιμενουν τα κορακια της Αγροτικης εξω απο το σπιτι του.ρε παιδια μια γκαρσονιερα ειναι 27 τετρ. ποσο λετε να την αγορασε??Βυρωνας περιοχη

καλο κουμασι θα ναι κ η πατρινια !!!!!!:lol:

ρε κοριτσια 90000!!!!!!!

ΖΗΤΕ??/

27 τετρ.

ο χριστος και η παναγια!!!!εγω με τοσα θα φτιαξω σπιτι!!!!!!!!!!!:lol:

τη προηγ. εβδομαδα καποια ρωτησε παλι, κ το εμαθα κ εγω να το κανω... αλλα δεν παρακολουθειτε τα σεμιναρια που μας κανουνε

εγω εγω ρωτησα!!!!!

Ομορφάκια πού είσαι???????/Την φάτσα την είδες??Ναι,θα είμαι η επόμενη Μόνικα(εκείνο το βλαμμάνο που δεν λένε να το βγάλουνε!)!

εσυ μη μιλας αλλο γιατι ηδη με νευριασες!!εισαι καρακουκλαρα και μιλας????τι να πω μαρη εγω????????ουτε φατσα ουτε σωμα????αααααααχχχχ!!!:lol::lol::lol:λοιπον πραγματι εισαι μια κουκλα με οτι μαλλι και να χεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Βγαλε μωρη ΜΕΦΗ τις φωτος,θα σε φανε,μη κοιτας εγω ειμαι ΠΙΠΙΝΑΚΙ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ , κ δε ζηλευω,υπαρχουν ομως και μεγαλυτερες κυριουλες,που θα σε φανε ζωντανη..ηδη η πατρινια ξεκινισε..κ δεν ξερεις τι σημαινει πατρινιααα

Άντε καλά να περάσετε. Το καμάρι μου θα συνοδεύει την μανούλα. Ο σύζηγος τα καταφέρνει μόνος με τα μωρά; Μπράβο του!!!!

ευχαριστουμε!!! ναι τα καταφερνει..αλλωστε αν χρειαστει οτιδηποτε η μαμα του ειναι απο κατω...

κιμι ναι ο στρατος ειναι υπακουο παιδι..ειδικα οταν ειμαστε εξω..κανει σκανταλιες μεχρι εκει που τον παιρνει..ξερει οτι τσαταλιαζω και προσεχει..τον εχω εκπαιδευμενο:P:p:pναι θα παμε κ στο τραπεζι!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

φευγω κοριτσια!!!!!!!!! αυριο τα νεα μου!!!!!!!!

φιλια στις απογεματινες!!!!!!!!!!!

μην ξεσκιστειτε παλι!!!!!!!!!:P:p:tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Βγαλε μωρη ΜΕΦΗ τις φωτος,θα σε φανε,μη κοιτας εγω ειμαι ΠΙΠΙΝΑΚΙ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ , κ δε ζηλευω,υπαρχουν ομως και μεγαλυτερες κυριουλες,που θα σε φανε ζωντανη..ηδη η πατρινια ξεκινισε..κ δεν ξερεις τι σημαινει πατρινιααα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ταιζω και θα απαντήσω σε λίγο!!!!

ασε γιατι πρεπει να παμε να φορτωσουμε τ αμαξι και εγω καθομαι και χαζευω τη μεφη στις φωτο!!ααααα!

ο θεος και η ψυχη μας πως θα χωρεσουμε οοολα τα πραγματα στο αμαξι!!φευγω!!!!βλεπετε παιζει κ ο ολυμπιακος και πρεπει να μαστε 7 αθηνα!αχ..θα μπω μολις φτασω!!!φιλακια σε ολες

:P

Διαφημίσεις

μπραβο βρε ΕΥΗ συγχαρητηρια,και εμας καλος ειναι,αλλα γαι τραπεζι μεχρι αργα δεν ξερω..αυτο το παιδι μετα το γαλα του το βραδυ γινεται γκρεμλιν..τι ωρα τον βαζεις για υπνο κανονικα??

Έλα να σοβαρευόμαστε!!!!Δεν είναι τυχαίο οτι δεν βάζω τωρινή φωτογραφία!!!Ευχαριστώ πάντως!!!Το θέμα μας είναι τα παιδάκια μας!!!Κίμη,ο μεγάλος σου,πως αντιδράει με το μωρό?

προς το παρον,τελειααα,της εχει δωσει να πιει νερο,να φαει πιτσα,της εβαλε τη σφυριχτρα στο στομα να σφυριξει...της πεταει μπαλακια κ περιμενει να του τα πεταξει πισω...ειναι αστερι οΧρηστακος μου..αα και απο προχθες παρατηρησε οτι το μωρο δεν εχει πουλι, και φωναζει επι μια ωρα ΜΩΡΟ ΜΙΜΙ ετοιμος να κλαψει ειναι οποτε το βλεπει...

ρε κοριτσια 90000!!!!!!!

ΖΗΤΕ??/

27 τετρ.

εμ για αυτο εμεινα στο Περαμα...γιατι με 100.000 ευρω εφτιαξα ενα σουπερ διαμερισματακι 140 τμ. που εχει θεα όλο το Σαρωνικο. Και ας λενε πως στο Περαμα μενουν 'γυφτοι'!
τι σχεση εχεις καλε με το βλαμμενο?εσυ εισαι κουκλααα, α δεν ειναι μονο βλαμμενο στη φατσα ειναι γενικοτερο το προβλημα...
...μμμ ποιο ειναι το βλαμμενο???:confused:
Την είδαμε κοπέλα μου την φάτσα σου και την σχολιάσαμε κι όλας. Είσαι μια κούκλα με πολύ ωραίο σώμα. Ως προς την Μόνικα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Που πάει με αυτό το πηγούνι συγνώμη παρεξηγήθηκε που της είπε εκείνος ο τύπος της κριτικής ότι δεν είναι ωραία.
μμμ...ποια ειναι η Μονικα? Φανταζομαι θα ειναι το βλαμμενο!
οχι ρε παιδια ,αληθεια..αν την παρουμε 70000 θα κνουμε παρτυ!!καταντια η βρωμοαθηνα.

Σαντορινη με 300000(κ πολλα λεω) αγοραζεις ενα στρεμμα χωραφι και χτιζεις και 150τετρ.

εγω πριν τρια χρονια βρηκα μια καλη περιπτωση απο μια γρια. Πηρα οικοπεδακι ( με δανειο) που η τραπεζα το αξιολογησε τα διπλα λευτα και η εμπορικη του αξια ειναι τα τριπλα. Θα το ξεχρεωσω βεβαια στα γεραματα, που λεει ο λογος, αλλα τουλαχιστον να πω ότι εκανα και εγω κατι για τα παιδακια μου...
Εγω Μεφη στα πα πριν πλακωσουν..εσυ δεν ακους...και που να ρθει η ΑΛΕΚΑ....κριμα κ ησουν καλο παιδι

Δεν ασχολουμαι...εισαστε όλες βρωμες...που ειναι οι παλιοι καλοι καιροι που όποια γεννουσε γινοταν σαν τη γιαγια τη Μαριγω?? Σας βαρεθηκα...ενω εγω ό,τι και να πω λετε 'εσυ εισαι κουκλα κλπ' ή ΄θες κοπλιμεντα κλπ'...ΗΜΟΥΝ...τωρα τι γινεται...

ασε γιατι πρεπει να παμε να φορτωσουμε τ αμαξι και εγω καθομαι και χαζευω τη μεφη στις φωτο!!ααααα!

ο θεος και η ψυχη μας πως θα χωρεσουμε οοολα τα πραγματα στο αμαξι!!φευγω!!!!βλεπετε παιζει κ ο ολυμπιακος και πρεπει να μαστε 7 αθηνα!αχ..θα μπω μολις φτασω!!!φιλακια σε ολες

:P

ασχετο ...ξερω θα με βρισεις...αλλα ξεχασα...Αθηνα ερχεστε ε? Θα μεινετε??
μπραβο βρε ΕΥΗ συγχαρητηρια,και εμας καλος ειναι,αλλα γαι τραπεζι μεχρι αργα δεν ξερω..αυτο το παιδι μετα το γαλα του το βραδυ γινεται γκρεμλιν..τι ωρα τον βαζεις για υπνο κανονικα??

α και ο Αγγελακος κανει για εξοδους...μπορει να ειναι ζωηρος αλλα με ψιλοχεζεται οπότε με ακουει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...