Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tο το μανούρας ειναι σημερα ο Γιάννης δεν λέγεται......πριν λιγο του κατεβασα το βρακί και του εριξα τρεις στον κώλο.....μετα με φωναζει να δω τα μάτια του τα δακρυσμένα ''μαμαααα...κοιτα πως ειναι τα ματια μουυυυυ..''θεατρίνος παιδάκι μου!!!!

:lol: :lol: :lol:

Tι ζώδιο ειναι ο Γιαννάκης Ελένη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κ απο μενα,ξεμπεδεψα προσωρινα..

εμεις χθες πρωτη φορα κοιμηθηκαμε απο 23.00 μεχρι 09.00 συνεχομεναα,,,αλλα με πουσ@#ια ξεκινησε ξενο γαλα.αλλα πινει μονο 80-90 τη φορα συν το στηθος μου.λιγα δεν ειναι?

Μαιρη77 σου εχω λυση,επειδη εισαι σαν τον αντρα μου κ εσυ..αρχικα τραβαγε σκεπασματα κ τα εβαζε κατω απο στρωμα!!!!!!!!! αργοτερα πηρε παιδικες παραμανες!!!!!!!και στερεωνε στο υψος κατω απο μασχαλες κουβερτα κ πανωσεντονο με κατωσεντονο...οταν θελει δουλευει το μυαλο του..

αλλα πινει μονο 80-90 τη φορα συν το στηθος μου.λιγα δεν ειναι?

Kimi νομίζω είναι καλά. Η δικιά μου όταν φεύγω και της αφήνω γάλα τρώει 150 μλ συνήθως.

90+ στήθος μπορεί να είναι παραπάνω από 150.

Κάπου είχα διαβάσει ότι για τον πρωτο καιρο είναι 30 μλ ανά κιλό βάρους

byXKp2.png

εγω παλι,ημουν με την ενδοεπικοινωνια αγκαλια:lol::lol::lol:δεν αναπνεα για να ακουσω αυτον.........ωσπου κουρατσηκα στο τελος και με πηρε ο υπνος.....αλλα ενιωθα λες και κοιμομουν σε ντισκο:tongue::tongue::tongue:

1 πρασινο και 1 κοκκινο λαμπακι της ενδοεπικοινωνιας

το ραδιορολοι με κοκκινα νουμερα

το φωτακι στο προσκεφαλο του κρεβατιου που εχουμε χαμηλα αναμενο για να μην ξυπνησει η μπεμπα και αρχισει να κλαιει(γιατι φοβαται τα σκοταδια)

ολα αυτα ηταν στο κομοδινο μου!!!!!!!!!!α!και οταν γκρινιαζε ο μπεμπης αναβοσβηναν και κατι μπλε φωτακια στην ενδοεπ.

χαχα Μαιρη welcome to Paradise!
εμενα που ηταν 4700.56 ποντους και 39 εκ. μηπως ειναι λιγο κεφαλας???:confused::confused:
όχι μια χαρα ειναι..του Αγγελου ηταν μια ζωη λιγο πανω απο τα ορια, αλλα εχει μικρο προσωπο και δεν του φαινεται.

:-(:sad::-(:sad::-(εγω φταιω?το μπουλουκακι μου φταιει!!!!!!!!!!!!

το μπουμουκακι δεν φταιε σε τιποτα...αμεσως να του ριξεις την ευθυνη :tongue:

Tο το μανούρας ειναι σημερα ο Γιάννης δεν λέγεται......πριν λιγο του κατεβασα το βρακί και του εριξα τρεις στον κώλο.....μετα με φωναζει να δω τα μάτια του τα δακρυσμένα ''μαμαααα...κοιτα πως ειναι τα ματια μουυυυυ..''θεατρίνος παιδάκι μου!!!!

Πω πω ελενιτσα Καρκινοι παιδι μου, κλαψες. Ετσι ειναι και ο Αγγελος και όταν του της βρεχω φωναζει 'γιατι με κανεις ετσι μωρεεεεεε???' και καλα τον κανω και κλαιει....ενω αν τον αφησω δεν....καταλαβαινεις...εχει ξεχασει το παιδι μου να μιλαει, μονο ψελνει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κοριτσια θελω να σας πω κατι ασχετο,εμεις ειχαμε ενα σκυλακο,τον οποιο λατρευα....λοιπον το σκυλακι μου(25 κιλα) πεθανε το καλοκαιρι του 2008 απο εσωτερικη αιμοραγια τη μερα που ταξιδευαμε για Ζακυνθο...ξερασε αιμα και ψοφησε..δεν το εψαξα γιατι κ πως γιατι ημουνα κομματια..προχθες στη πολυκατοικια ειχαμε μεγαλες φασαριες με διπλανο τελειωμενο-μπεκροκανατα..και τι ειπε ο τυπος??????????????????

ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΑΣΣΣΣΣ

κοριτσια θελω να σας πω κατι ασχετο,εμεις ειχαμε ενα σκυλακο,τον οποιο λατρευα....λοιπον το σκυλακι μου(25 κιλα) πεθανε το καλοκαιρι του 2008 απο εσωτερικη αιμοραγια τη μερα που ταξιδευαμε για Ζακυνθο...ξερασε αιμα και ψοφησε..δεν το εψαξα γιατι κ πως γιατι ημουνα κομματια..προχθες στη πολυκατοικια ειχαμε μεγαλες φασαριες με διπλανο τελειωμενο-μπεκροκανατα..και τι ειπε ο τυπος??????????????????

ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΑΣΣΣΣΣ

πες του να παει να τον βρει να του ζητησει εξηγησεις. Μηπως τον ειχε φωλιασει ο π@π@ρ@ς?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαλλον αλλα δε μιλαω γιατι φοβαμαι για το αμαξι μας.ο τυπος εριξε χλωρινη στο φυτακι του διπλα του(ειμαστε 3 στον οροφο)γιατι τον ενοχλουσε οταν το ποτιζε!!!!του χρονου θα παει στα τσακιδια...αντε μηπως μας το πουλησει το διαμερισματακι του..

Λοιπόν,έβαλα 2 φώτο καινούργιες στο άλμπουμ"οι ανάσες μου",

1)για να με δείτε με πιο σκούρα μαλλιά(δεν το ξανακάνω το λάθος)

2)Για να δείτε τον γέρο μου(που λέει και η Αλέκα)

Θα τις βγάλω όπου να ναι γιατί ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ!

μαλλον αλλα δε μιλαω γιατι φοβαμαι για το αμαξι μας.ο τυπος εριξε χλωρινη στο φυτακι του διπλα του(ειμαστε 3 στον οροφο)γιατι τον ενοχλουσε οταν το ποτιζε!!!!του χρονου θα παει στα τσακιδια...αντε μηπως μας το πουλησει το διαμερισματακι του..

απο μακρια..αυτος ειναι επικινδυνος καλε!!

καλησπερα λοιπον πολυλογουδες μου!!

σημερα κοιμηθηκα μα τη μπεμπα 8 ωρες παρακαλω!!!!ξυπνησε μια κατα τις 6 αλλα μετα απο λιγο ξανακοιμηθηκε!!!!εγω δεν κουνηθηκα!!!αφου με ξυπνησε ο στρατος στις 8 που σηκωθηκε και ηρθε στην κρεβατοκαμαρα!!

ο μπεμπης μετα τις 5-6 μερες που τον ειχα με κιντερτε ξυπναει μεν πολλες φορες παλι αλλα με πιπιλα ξανακοιμαται λιγο μεχρι να παει 5 το πολυ η 6 οπου και τον ταιζουμε!!

μαιρη αν ο δικος σου ειναι κεφαλας ο δικος μου τι ειναι????στους 2 μηνες ηταν 40,5:tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Που θα παει,βρε Κίμη,αφού είναι δικό του το σπίτι?Αχ,είναι πολύ δύσκολο αν είναι ιδιοκτήτης ενω αν είναι ενοικιαστής λες κάποια στιγμή θα φύγει.

Λοιπόν,έβαλα 2 φώτο καινούργιες στο άλμπουμ"οι ανάσες μου",

1)για να με δείτε με πιο σκούρα μαλλιά(δεν το ξανακάνω το λάθος)

2)Για να δείτε τον γέρο μου(που λέει και η Αλέκα)

Θα τις βγάλω όπου να ναι γιατί ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ!

να πω οτι εισαι μια κουκλα???δεν περιαυτολογω...ολοι ειστε πολυ ομορφη οικογενεια και ο γερος σου κουκλος ειναι βρε!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

να πω οτι εισαι μια κουκλα???δεν περιαυτολογω...ολοι ειστε πολυ ομορφη οικογενεια και ο γερος σου κουκλος ειναι βρε!!

Αει,μαρή,βάλε γυαλιά!!!Απλά τσατίζομαι μαζί του γιατί με περνάει 8 χρόνια και φαινόμαστε συνομηλικοι!!!

Μεφη εισαι κουκλαααααα,γιατι θα τις βγαλεις??ασε να τις δουν κ οι αλλες να σε βρισουν παλι οι φαρμακογλωσσες,και δε θα εχουν αδικο..Κ το φορεμα πολυ ωραιο κ ο γερος σου μια χαρα...

θα φυγει μωρε ο τελειωμενος,βρηκε μια πατρινια κ θα παντρευτουν κ θα ξεκουμπιστει..ασε που δεν πληρωνει δοσεις κ τον περιμενουν τα κορακια της Αγροτικης εξω απο το σπιτι του.ρε παιδια μια γκαρσονιερα ειναι 27 τετρ. ποσο λετε να την αγορασε??Βυρωνας περιοχη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...