Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλέκα ο μικρός σου δε σήκωσε πυρετό μετα το εμβόλιο, ε?

Πόσα κιλά είναι τώρα? Καλοτρώει?

Ο μπεμπακος ειναι 6100. 64 ποντους, 40 εκ. η κεφαλα
Όσο για τα αγόρια ο Μιχάλης μου Γκιούλιβερ και ο μικρός ναυτάκι. Έχουμε ποικιλία χιχιχι.. Εσείς θα ντύσετε τα ζουζούνια σας;
Ο Αγγελακος μου Αλαντιν και ο μικρος γατουλης:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μα καλα σε καμια σας δεν λειπω?

βρηκατε νεες αγαπες τωρα και λησμονησατε τις παλιες!!!!!!!!!

Αχ σνιφ σνιφ καλψ κλαψ

δε φτανει που εξαφανιστηκατε...ζητατε και τα ρεστα βρωμιτσες....εμεις τι να πουμε??? Σταθερες εδω και να περιμενουμε...κλαψ...ουτε με παντρεμενους να τα ειχαμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Πολύ καλό είναι το μωρό μου.. Και ψηλούλης, ε? Μπράβοο..

ναι, ειναι ψηλουλης και για αυτο μου φαινεται αδυνατος...η μπεμπουλα δεν ξερεις κομη ε? Θα μας πεις όταν πας γιατρο

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι, ειναι ψηλουλης και για αυτο μου φαινεται αδυνατος...η μπεμπουλα δεν ξερεις κομη ε? Θα μας πεις όταν πας γιατρο

Aύριο θα μετρηθούμε.. Την υπολογίζω 57 εκατοστά και περίπου 5400 - 5500.. Θα σας ενημερώσω αύριο..!!

καλημερα κοριτσια!!!

με σκεφτοσασταν ε?συμπεθερα???

λοιπον ο μπεμπης κοιμηθηκε τελεια στο κρεβατακι του εχθες!!!!!!!!τον εβαλα κατα τις 1.30 κοιμηθηκε κατα τις 6 γκρινιαξε λιγο αλλα τον ξαναπηρε ο υπνος και κατα τις 9.τον ξυπνησα για να τον ταισω και ηταν ολο χαμογελα!!!!!!!!!!

στις 6.30 που σηκωθηκε ο αντρας μου να ταισει την μπεμπα τον βρηκε λιγο ξεσκεπαστο,πρεπει να βρω κολπο...

εγω παλι,ημουν με την ενδοεπικοινωνια αγκαλια:lol::lol::lol:δεν αναπνεα για να ακουσω αυτον.........ωσπου κουρατσηκα στο τελος και με πηρε ο υπνος.....αλλα ενιωθα λες και κοιμομουν σε ντισκο:tongue::tongue::tongue:

1 πρασινο και 1 κοκκινο λαμπακι της ενδοεπικοινωνιας

το ραδιορολοι με κοκκινα νουμερα

το φωτακι στο προσκεφαλο του κρεβατιου που εχουμε χαμηλα αναμενο για να μην ξυπνησει η μπεμπα και αρχισει να κλαιει(γιατι φοβαται τα σκοταδια)

ολα αυτα ηταν στο κομοδινο μου!!!!!!!!!!α!και οταν γκρινιαζε ο μπεμπης αναβοσβηναν και κατι μπλε φωτακια στην ενδοεπ.

fCS8p3.png

Έλα βρε παραπονιάρα κουμπάρα!!!!!!!!

Τί κάνεις;;;; Εγώ σιδερώνω και σκέφτομαι πώς θα ξεκλέψω κανένα μισάωρο να βγω καμιά βολτίτσα!!!!!

αντε βρε κουμπαρα ,ολα καλα?εμεις τρωμε !!!!!!!αντε τυχερουλα πανε στον οριζοντα πιες μια σοκολατιτσα,κοιτα την θαλασσα και μετα γυρνα σπιτι!!!!!!!!!!!

δε φτανει που εξαφανιστηκατε...ζητατε και τα ρεστα βρωμιτσες....εμεις τι να πουμε??? Σταθερες εδω και να περιμενουμε...κλαψ...ουτε με παντρεμενους να τα ειχαμε...

:-(:sad::-(:sad::-(εγω φταιω?το μπουλουκακι μου φταιει!!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ, ποιο μαγαζί είναι ο ορίζοντας;;;

Επειδή ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό (μα να μη θυμάμαι καθόλου!!!), αφού είναι όλα καλά, μπορούμε να κάνουμε ποδήλατο ε;;; Στατικό εννοώ φυσικά (αν και είναι mountain που το στήσαμε στο σπίτι)!!!

Ευανθία μου πότε σκέφτεσαι να βάλεις το μωρό στον βρεφονηπιακό;

μετα το πασχα...θα το κοιταξω κ αυτο, ευχαριστω.

Επισης επειδη τον Σεπτεμβρη θα μπορει ο Παυλος να βγαλει δανειο απο το ΤΤ για σπιτι αποφασισαμε να μην κανουμε τραπεζι ανοιχτο για την βαφτιση παρα μονο καμμια 20αρια ατομα σοι...καλυτερα ετσι γιατι αλλιως θελαμε μονο για τραπεζομα γυρω στα 5000...με αυτα βγαζουμε τα εξοδα του δανειου...στεναχωριεμαι αλλα δεν εχω αλλη επιλογη...ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.

ο,τι μπορει κανει ο καθενας, εχετε ιερο σκοπο εξαλου...

μα καλα σε καμια σας δεν λειπω?

βρηκατε νεες αγαπες τωρα και λησμονησατε τις παλιες!!!!!!!!!

Αχ σνιφ σνιφ καλψ κλαψ

αντε βρε παραπονιαρα!

παω για μαμ...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Επειδή ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό (μα να μη θυμάμαι καθόλου!!!), αφού είναι όλα καλά, μπορούμε να κάνουμε ποδήλατο ε;;; Στατικό εννοώ φυσικά (αν και είναι mountain που το στήσαμε στο σπίτι)!!!

΅Ε κουμπαρα με απογοητευεις!!!!μολις μπαινεις στην Χιλη στριβεις αριστερα και μετα ολο ευθεια!!!!!

Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει μολις σαραντησω οτι μπορω να κανω τα ΄παντα απο οργανα γυμναστικης.Πανατ ηπια ομως οχι να παρω 20κιλα βαρη και να τα σηκωνω....

iMLpp3.png

Tο το μανούρας ειναι σημερα ο Γιάννης δεν λέγεται......πριν λιγο του κατεβασα το βρακί και του εριξα τρεις στον κώλο.....μετα με φωναζει να δω τα μάτια του τα δακρυσμένα ''μαμαααα...κοιτα πως ειναι τα ματια μουυυυυ..''θεατρίνος παιδάκι μου!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

πωπω τρελή ιδέα, θα πάω να πάρω και εγώ βάση για το ποδηλατάκι μου, γιατί με αυτό τον καιρό δεν μπορώ να κάνω ποδηλατάδα!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...