Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πως εισαι μαρκελλος?

Πολύ καλά ΕΥΗ, μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα, σήμερα η μπέμπα είναι 2750, σε γενικές γραμμές πάει καλά, η κούραση όμως είναι..... μεγαλη. Εσεις όλα καλά?

επεστρεψα!!εμεις καναμε τσισακια φαγαμε και τωρα παλι νανι!!μεχρι να ξαναξυπνησουμε να κανουμε μπανακι να φαμε και να ξανακανουμε νανι!!!ωραια ζωη τα μωρα!!!!!!!

ευη τη κανουν τα μπεμπακια σου??

ρε κοριτσακια απο οταν γεννηθηκε το αντρακι μου βγαζει δακρυ οταν κλαιει ενω δεν πρεπει και εχουμε βαλει και κολλιριο και τιποτα!και τωρα βγαζει κ τσιμπλες και μας ειπαν οτι μαλλον θα πιει αντιβιοση...αλλα απο τοσο μωρακι να παρει αντιβιοση δε θελω!!1

να σου πω η κουραση ειναι τεραστια!!!!!βασικα κυριως οι λιγες ωρες υπνου!!!

τα μωρακια ειναι μια χαρα,πηραν κ βαρος,2700 ο μικρος κ 2550 περιπου η μπεμπα!!δοξα τω θεω ολα καλα!!βγαζω κ με θηλαστρο κ δινω κ λιγο γαλα δικο μου..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Πολύ καλά ΕΥΗ, μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα, σήμερα η μπέμπα είναι 2750, σε γενικές γραμμές πάει καλά, η κούραση όμως είναι..... μεγαλη. Εσεις όλα καλά?

μια χαρα κοπελαρα εχει γινει η μπεμπουλα σου!!1τελεια!μην αγχωνεσαι καθολου!!

Διαφημίσεις

επεστρεψα!!εμεις καναμε τσισακια φαγαμε και τωρα παλι νανι!!μεχρι να ξαναξυπνησουμε να κανουμε μπανακι να φαμε και να ξανακανουμε νανι!!!ωραια ζωη τα μωρα!!!!!!!

ρε κοριτσακια απο οταν γεννηθηκε το αντρακι μου βγαζει δακρυ οταν κλαιει ενω δεν πρεπει και εχουμε βαλει και κολλιριο και τιποτα!και τωρα βγαζει κ τσιμπλες και μας ειπαν οτι μαλλον θα πιει αντιβιοση...αλλα απο τοσο μωρακι να παρει αντιβιοση δε θελω!!1

καλο ειναι να την αποφυγετε αλλα αν ειναι αναγκη τι να κανεις...

κοριτσάαααααρες ήρθα!!!!!!!!!!!!! σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, μου λέιψατε πάρα πολύ και ναι... και εγώ σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους. Λοιπόν, ξεκινάω... τετάρτη πρωί ετοιμάστηκα, ζυγιστηκα, μετρηθηκα με μεζούρα και ξεκινησα:rolleyes:. Πάμε μαιευτηριο λίγο καθυστερημενοι, κάνω τα προκαταρτκτικά (ξυρισμα, κλισμα :-() και πάω για επισκληρίδιο. Έκανα δεκαπέντε προσευχες και 27 τάμματα γιατί είχα χεστει από το φόβο μου. Στον Αγγελάκο σκεφτόμουν να ειναι μονο αυτος καλά. Τώρα οι απιτησεις μου μεγάλωσαν από τον Θεούλη και ζήταγα να ειναι το μωράκι μου γερό, το Αγγελάκι μου να περάσει ήρεμε το τετρααήμερο, να την σκαπουλάρω και εγώ! Ο καλός θεός τα έκανε δεκτά όλα!!;) Για αυτό και εγώ Τον ευχαριστώ και Τον υμνώ!

Η επισκληρίδιος ήταν πιο βαριά από την προηγούμενη φορά και σε μια φάση ένιωσα δυσφορία αλλά πέρασε πολύ γρηγορα. και ξαφινικά ακουω ένα μαγικό κλάμα...περιτό να σας πω ότι έκλαιγα επί κανα πενταλεπτο που μονο τον άκουγα και δεν τον είχα δει!!!!! Στον Άγγελο δεν είχα κλάψει, είχα σαστίσει!!!Επίσης την πρωτη φορά τον έβλεπα εξ αρχής τώρα μου τον έφεραν αφού τον καθάρισαν!!!

Τελειωσαμε, πήγαμε ανάνηψη,μετά στους δικούς μου και μετά στο δωμάτιο.

Μου έφεραν το μωράκι μου , βυζάκι δεν έφαγε ακόμη -όπως περιμενα- αλλά τρωει πολύ γαλατάκι. Σήμερα δεν άντεξα και ζητησα να φύγω και αφού ολα ήταν καλά με άφησαν. Ήρθα σπιτάκι μου και δε μπορώ να σας εκφράσω την ευτυχία που νιώθω. Το Αγγελάκι μου έχει τρελαθει από τη χαρά του με τον αδερφό του, τρέχει να μου φέρει πάνες και να με βοηθήσει, και μετά μου λέει μαμα΄πολύ αγαπάω το μωρακι μου!!!! Αυτά σε γενικές γραμμές πάω να διαβ΄σω τα μηνυματά σας και επανέρχομαι!!!

Αν θέλετε να μάθετε για συναισθήματα δεν έχω λόγια!!!!! Μονάχα ένα θα σας πω. πριν γνωρίσω το Νικο νομιζα πως οι άνθρωποι γεννηθηκαν για να ειναι μόνοι, πριν κάνουμε τον Άγγελο νόμιζα πως δεν υπάρχει θεός, τώρα που καναμε και το μωράκι μας είμαι σίγουρα ότι τωρα πια εγώ Του χρωστάω γιατί Εκείνος μου έχει δώσει την απόλυτη ευτυχία!

Πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας!

το πες και το κανες βρε θηριο οτι θα βγεις το Σαββατο!!!καλως μας ηρθες πισω!!!!και τωρα οοοολεεςςςς μαζι διαιτα!!!!!!!!αφου εχω φαει ενα σκασμο γλυκα που υπηρχαν στο ψυγειο γιατι ο αντρας μου δεν τα ετρωγε και στενοχωριομουν να τα δωσω η να τα πεταξω:tongue::tongue:

καλο ειναι να την αποφυγετε αλλα αν ειναι αναγκη τι να κανεις...

μου ειπε η παιδιατρος οτι μαλλον ειναι μικροβιο στο ματι κ χωρις αντιβιοση δεν θα φυγει!θα το ξανασυζητησω τη δευτερα που θα δουμε παλι πως παει!και εγω δεν θελω να παρει αλλα...

κοριτσια ειπα κι εγω να μπω να κανω λιγο τσατ αλλα αρχισε η συγχορδια!!!!παω να δω τι θελουν τα ξαναλεμε....:)

Διαφημίσεις

Γογώ να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!

Να την δεις όπως επιθυμείς και εσύ και αυτή. Σας εύχομαι να επιστρέψετε γρήγορα σπιτάκι σας και μην ξεχάσεις να φας και εκείνο το κανταϊφι -παγωτό και για μένα!

Αλεκάκι καλώς επέστρεψες στο σπιτάκι σου με το μικρούλι σου και όλη την ευτυχία που τόσο γλαφυρά και γλυκά μας περιγράφεις!!!!!

markellaki καλώς επέστρεψες πίσω!

Εγώ αύριο πάω για το πρώτο μου ΝΣΤ, για να δούμε!!!!

marlen & boymama εμείς μείναμε λοιπόν!

byXKp2.png

Κοριτσια να σας ζησουν τα μπουμπουκακια σας.

Με το καλό στα κοριτσια που εχουν μεινει εγκυουλες!!!!

Το δικό μας κοριτσακι ηρθε στο κοσμο στο Ιασω στις 31/10/09 και 11:25. Για δευτερη φορά έζησα μια μαγική στιγμή. Γεννηθηκε 2740 gr οπως ακριβως και ο αδελφουλης της.

Αντιμετωπισαμε ενα μικρο προβληματακι με το ματακι της αλλη η πιστη μας μας βοηθησε να αποφυγουμε ενα χειρουργειο 13 ημερων. Ειχε φραξει ο δακρυϊκός πορος και ειχε κανει κυστη. Το χειρουργειο ηταν προγραμματισμενο για Παρασκευη 13/11 αλλα λιγο πριν τη παρουν για να την ετοιμασουν στο χειρουργειο η κυστουλα εξαφανιστηκε!!!!!!!

Έμεις δε πινουμε γαλατακι της μαμας γιατι στις 5 μερες το γαλα απο το αιμα ηταν κατακκοκινο. Πινουμε ξενο και νομιζω οτι πινει αρκετα απο 110-130. Εσας που πινουν ξένο ποσο πινουν;

Ελπίζω να τα λεμε πιο συχνα. Καλο βραδυ

και εμεις πηραμε αντιβιωση για το ματακι μας. Μη στεναχωριεσαι αφου πρεπει για να του περασει.

Kαι γιατι δεν κανει να βγαζει δακρυ παρακαλω ???

Οσο για αντιβίωση νομίζω πως πρεπει να ειναι κατι πολυ σοβαρο για να παρει το παιδι......:(

Οταν γεννησα τον Γιαννη απο το μαιευτηριο ειχε τσιμπλες στο ματακι του και η παιδιατρος μου ειπε και του εβαζα για μια εβδομαδα κολυριο tobrex η tobradex (δεν θυμαμε πιο απο τα δυο) και του περασε αλλα για αντιβιωση ουτε λογος.

Για πρωτη φορα πηραμε φετος 3 χρονον και παλι προσπαθησαμε να την αποφυγουμε .

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...