Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκιααααα... Τι όμορφη Κυριακή ειναι αυτή, ε? Ήπιαμε τον γαλλικό μας, φάγαμε τα κρουασάν μας, η μπεμπούλα μας κοιμάται στη κουνια της απο τις 10.. Μια χαρά.. Το μωρό μου κοιμόταν απο τις 00.00 έως τις 10.00 που ξύπνησε, εφαγε και ξανακοιμήθηκε.. Όλα καλά..!!! Αν δεν έπαιζε και ο βρωμοολυμπιακός και δεν είχε να πάει ο Στάθης στο γήπεδο όλα θα ήταν Super!! :P

Αύριο το πρωί έχουμε και εμεις να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο.. Το Ιnfanrix και ελπίζω να μη σηκώσει πυρετό το τρουφάκι μας!!

Ααααα εχθές κορίτσια βγήκαμε μετα απο 64 ημέρες.. Πήγαμε για ενα καφεδάκι στο Απολις και μετα για φαγητό.. Εννοειται οτι όλη την ώραγια τη μπέμπα μιλούσαμε αλλά ήταν καλά.. Ξελαμπικάραμε (sorry για το ρήμα) λίγο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγουλι τι κανεις ??? Σε σκεφτομουν εχθες...λεω χαθηκ εκαι η Γωγω με το Μητσακι. Αλλ τουλάχιστον εσυ εισαι παρουσα, μας ψιλοδιαβαζεις!!! Η μπουμπου σου ειναι κουκλα!!!!! Την ειδα στο φεις

Ευχαριστόυμε Αλεκάκι.. :D Καλά ειμαστε, μια χαρά Δόξα το Θεό..

Σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά δεν πολυγράφω γιατι βοήθεια για τη μπέμπα δεν έχω και ολη μερα ασχολούμαι μαζί της.. Εννοείται όμως οτι ξέρω τι κάνουν τα ζουζούνια σας ανα πάσα στιγμή.. :):):)

Σκεφτόμουν αντε να περάσει ο καιρός λίγακι να βγούμε να γνωριστούμε και απο κοντα ρε γμτ.. Εεεεε?

ε βεβαια...όταν ανοιξει ο καιρος θα βρεθουμε οπωσδηποτε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γωγουλι τι κανεις ??? Σε σκεφτομουν εχθες...λεω χαθηκ εκαι η Γωγω με το Μητσακι.

Για μένα τίποτα ε; Τι κάνετε πολυλογούδες μου.

Ελα μαρη, εσενα και την ευη σας σκεφτομουν προηγουμενως όταν ειπε η Ελενη για διδυμα... κρυωνετε εκει?????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γωγουλι τι κανεις ??? Σε σκεφτομουν εχθες...λεω χαθηκ εκαι η Γωγω με το Μητσακι.

Για μένα τίποτα ε; Τι κάνετε πολυλογούδες μου.

Καμια φορά λέω χάθηκα εγώ που έχω ενα μωράκι.. Εσύ που έχεις τέσσερα τι πρέπει να κάνεις δηλαδή??? :-P Τι κάνουν τα ζουζούνια σου Αννούλα?

Και αλήθεια το mitsaki μας που είναι?

Ευανθία μου πότε σκέφτεσαι να βάλεις το μωρό στον βρεφονηπιακό; Έχεις ακούσει για τον οργανισμό εργατικής εστίας; Λειτουργεί σε ιδιόκτητα κτίρια πρότυπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και παρέχει δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων ηλικίας από 8 μηνών. Οι εγγραφές των παιδιών πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το χρονικό διάστημα από 1-30 Ιουνίου. Ένα από τα κριτήρια είναι και το οικογενειακό εισόδημα. αχ κλαίει η μικρή επανέρχομαι....

Καλά το θυμάμαι αυτό που το περιέγραφες παλιότερα και γελούσα μόνη μου!!!Και σε ρωτούσε μια κοπέλα τι χρώμα είσαι!!!!Παλιότερα την έπαιζα με τις ώρες!!Βρε Ελένη,δυστυχώς νιώθω πως δεν θα έχω την ίδια υπομονή και τις αντοχές να παίξω με την μικρή!Και νιώθω πολλές τύψεις!!!

:-(κριμα για τη μικρη ομως..εγω ρωτουσα τα χρωματα!!:tongue::tongue:

Επάγγελμα από Λ??????/

λαντζερης???

Μακάρι να παιζουν μεταξύ τους γιατι δυσκολά τα πράγματα...

Αφου χθες ελεγα στον αντρα μου οτι επρεπα να τα ειχαμε κανει διδυμα για να παιζανε μόνα τους.

μετα να δεις κουραση!!:rolleyes:

Πείτε όνομα μήπως και τον ξέρω!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
αααα το χαβα σου εσυ!!!!:lol::lol:
Απο την μέρα που κατεβασα το καροτσι εχει χαλασει ο καιρος και δεν τον εχω βγαλει ποτεεεεε.......:(

Οσο για το χουχούλιασμα....καλο ειναι να ειναι και άλλος κατω απο τα σκεπάσματα....και να εχει παει φανταρος:wink:

ναι ενω εγω τον κανω βολτες μεσα στο τεραστιο σπιτι μου με το καροτσι!!!να δω θα χωραει στο αυτοκινητο τωρα να ερθουμε αθηνα???:rolleyes::rolleyes:

εν το μεταξυ ο μανωλης δεν ενδιδει?????τι γινεται με το κοκκινο?????????????:tongue:

Καλημέρα κοριτσάκιααααα... Τι όμορφη Κυριακή ειναι αυτή, ε? Ήπιαμε τον γαλλικό μας, φάγαμε τα κρουασάν μας, η μπεμπούλα μας κοιμάται στη κουνια της απο τις 10.. Μια χαρά.. Το μωρό μου κοιμόταν απο τις 00.00 έως τις 10.00 που ξύπνησε, εφαγε και ξανακοιμήθηκε.. Όλα καλά..!!! Αν δεν έπαιζε και ο βρωμοολυμπιακός και δεν είχε να πάει ο Στάθης στο γήπεδο όλα θα ήταν Super!! :P

Αύριο το πρωί έχουμε και εμεις να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο.. Το Ιnfanrix και ελπίζω να μη σηκώσει πυρετό το τρουφάκι μας!!

Ααααα εχθές κορίτσια βγήκαμε μετα απο 64 ημέρες.. Πήγαμε για ενα καφεδάκι στο Απολις και μετα για φαγητό.. Εννοειται οτι όλη την ώραγια τη μπέμπα μιλούσαμε αλλά ήταν καλά.. Ξελαμπικάραμε (sorry για το ρήμα) λίγο..

μη χανεσαι ρε γωγουλι!!!!!!!!

αννουλα πως τα καταφερνεις???διδαξε μας!!!!!!!!!!!:-P

Ελα μαρη, εσενα και την ευη σας σκεφτομουν προηγουμενως όταν ειπε η Ελενη για διδυμα... κρυωνετε εκει?????

Ε καλά τότε.

Σήμερα έχει βοριαδάκι να στεγνώσουμε λίγο από τις βροχές.

Διαφημίσεις

[quote=gioulies;127294Καμια φορά λέω χάθηκα εγώ που έχω ενα μωράκι.. Εσύ που έχεις τέσσερα τι πρέπει να κάνεις δηλαδή??? :-P Τι κάνουν τα ζουζούνια σου Αννούλα?

Καλά είναι οι τσουπρίτσες μου.. Μας έχουν τρελάνει όλους. Σας είπα που πήραμε και στολές η μία θα ντυθεί χιονάτη και η άλλη νεράιδα. Όσο για τα αγόρια ο Μιχάλης μου Γκιούλιβερ και ο μικρός ναυτάκι. Έχουμε ποικιλία χιχιχι.. Εσείς θα ντύσετε τα ζουζούνια σας;

Αλεκακι εισαι θησαυρος!!!!Ευχαριστω πολυ...

Γωγουλι ολα καλα με την μπουμπου σου εε??Μπραβο και μην στεναχωριεσαι και λιιιγο πυρετο να ανεβασει ντεπονακι και ολα καλα...αν και απο ο,τι μου ειπε ο παδιατρος τα εμβολια πλεον ειναι πολυ ελαφρια σε αντισωματα οχι οπως αυτα που κανανε σε εμας καποτε οποτε δεν υπαρχει κανενας κινδυνος!!!

Για το βιβλιο συμφωνω το εχω ξεκοκαλισει ολο οπως και τον αντιστοιχο "τι να περιμενεις τωρα που εισαι εγκυος" και θα παρω και το επομενο που ειναι για παιδακια απο 1-3 ετων...στα περισσοτερα ειναι πολυ εγκυρο εκτος απο κατι παπαρολογιες που λεει σε σχεση με τον θηλασμο!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Επισης επειδη τον Σεπτεμβρη θα μπορει ο Παυλος να βγαλει δανειο απο το ΤΤ για σπιτι αποφασισαμε να μην κανουμε τραπεζι ανοιχτο για την βαφτιση παρα μονο καμμια 20αρια ατομα σοι...καλυτερα ετσι γιατι αλλιως θελαμε μονο για τραπεζομα γυρω στα 5000...με αυτα βγαζουμε τα εξοδα του δανειου...στεναχωριεμαι αλλα δεν εχω αλλη επιλογη...ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Άσπα μου η αλήθεια είναι ότι τα φανταζόμουν πιο σκούρα τα πράγματα. Ευτυχώς μέχρι στιγμής τα καταφέρνω αν και κάποιες μέρες νιώθω τόσο εξαντλημένη. Περισσότερο με κουράζει η γκρίνια και όταν μαλώνουν τα αγόρια μου. Να δεις και τον μικρό πόσο αντάρτης έχει γίνει αφού τον μεγάλο τον βάζει κάτω..

Μαριάνθη μου μην στενοχωριέσαι για το τραπέζι. Κάνε μέχρι εκεί που σε παίρνει. Εγώ και στα δύο μου παιδιά κάλεσα τους πιο στενούς αφού δεν μπορούσα παραπάνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...