Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε γράφεται αυτό. 55ευρώ;;;;; Ακριβή η Ξάνθη...

Εμάς πριν πάω να τα γράψω(ο αντρας μου είναι στο ΤΕΒΕ) μας είπε η γιατρός οτι κάνει τόσο.Μπορεί να μπερδεύτηκε,τι να πώ!Τόση διαφορά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε,όταν έρθει να έρθετ όλες Ξάνθη,εκτός από την Μαριάνθη που δεν μου λέει καλημέρα!!!Μονο τον γιό της θέλω γιατί είναι κούκλος και χαμογελαστός!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛααααααααααααα παραπονιαρα δεν ειχα δει το ποστ σου...:) Οσο για τον γιο μου διαβαζες χτες για τα προσοντα του για αυτο τον θες εεε???:cool::tongue::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Στο ΤΕΒΕ ειμαι , θα το γράψω, 25 % δλδ πληρώνουμε μόνο?

Αν και τα παιδιά είνα στο ΤΕΒΕ δεν πληρώνεις τίποτα.Εγώ δεν πλήρωσα.Πήγα στην παιδιατρο του ΤΕΒΕ,τα έγραψα,τα αγόρασα και μετά πήγα στην δικιά μου παιδιατρο και μου τα έκανε.

Διαφημίσεις

ΕΛααααααααααααα παραπονιαρα δεν ειχα δει το ποστ σου...:) Οσο για τον γιο μου διαβαζες χτες για τα προσοντα του για αυτο τον θες εεε???:cool::tongue::lol:

Εννοείται!!!Εμένα και τα κορίτσια μου,μας αρέσουν οι "χαρισματικοί" άνθρωποι!!!!!!!!!!!!!!!!

Εννοείται!!!Εμένα και τα κορίτσια μου,μας αρέσουν οι "χαρισματικοί" άνθρωποι!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα!!!!!Μονο που του ριχνουν λιγο οι κορες σου του γιου μου...λες να παει σοι το βασιλειο οπως εγω που ριχνω στον Παυλιτο???:rolleyes::cool::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

θα το πω αλλα ντρεπομαι...μετα απο 1,5 χρονο εδω δεν ξερω πως να απανταω ταυτοχρονα σε πολλα που θελω να σχολιασω οπως κανει η Αλεκα και η Ευανθια :(

Το ίδιο και γω!!!!Εμείς δεν κολλάμε στην ηλικία!!!Αυτά είναι λεπτομέρειες!!!Αλλααα πράγματα κοιτάμε!!!Τί με βάζεις και λέω πρωι-πρωί Κυριακάτικα!!!:-)

Λοιπόν,για τις πρωτομανούλες έχω να συστήσω το εξής βιβλιο-

"ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ"Arlene Eisenberger

Heide Murkoff

Sandee Hathaway.B.S.N.

Eκδόσεις διοπτρα

Είναι "ευαγγέλιο"!Το είχα στην Έφη και με βοήθησε πολύ.Έχει όλες τις ερώτήσεις σας με απαντήσεις.Και γράφει για κάθε μήνα χωριστά.Πάρτε το και θα με θυμηθείτε!!!

θα το πω αλλα ντρεπομαι...μετα απο 1,5 χρονο εδω δεν ξερω πως να απανταω ταυτοχρονα σε πολλα που θελω να σχολιασω οπως κανει η Αλεκα και η Ευανθια :(

Χαχαχααα καλημέρα Μαριανθούλη.. Έχουμε το ίδιο θέμα, ουτε και εγώ ξέρω και σα να ντρεπόμουν να το πώ.. :lol: :lol:

κατω απο το καθε ποστ δεξια εχει 3 σηματακια. Θα δεις το ποστ που θες να σχολιασεις και θαπατησεις το 2ο σηματακι απο κατω, ", και αυτο θα κοκκινισει. Όταν τελειωσεις και παντησεις απαντηση, θα στα βγαλει γραμμενα μεσα σε αγγυλες ώστε να μπορεσεις να γραψεις και εσυ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γωγουλι τι κανεις ??? Σε σκεφτομουν εχθες...λεω χαθηκ εκαι η Γωγω με το Μητσακι. Αλλ τουλάχιστον εσυ εισαι παρουσα, μας ψιλοδιαβαζεις!!! Η μπουμπου σου ειναι κουκλα!!!!! Την ειδα στο φεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...