Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου... εχω τρελη νυστα...αρχιζει και βγαινει όολη η κουραση κα ι να δουμε πως θα τη γαλουμε. Τα δυο μου παιδακια λυσσαξανε απο τις 5 κσι μετα....μια ο ενας μια ο ακλλος. Και καλα τον μικρο πες τον γυριζω ΙΑΣΩ, τον μεγαλο? Που εχει περασει καιρός??

αλεκα οσο για το ματι, ναι κ εμεις μπορει να τα ματιασουμε!!! κ οι παππουδες κ οι γιαγιαδες! η πεθερα μου οποτε ερχεται το κανει κουδουνι το παιδι κ ειναι γκρινια για την υπολοιπη μερα! αφου οταν αρχιζει τις φιλοφρονησεις (τι ομορφος κλπ) εγω λεω ασκημος ειναι!!! το πιανει το νοημα αλλα το ματι δεν το αποφευγουμε...

!!!!!

Δεν το πολυ[ιστευω βρε Ευανθια μου το ματι...δε με εχει ματιασει και κανενας ποτε και παραξενευομαι...:rolleyes:
Βρε Ελένη,δυστυχώς νιώθω πως δεν θα έχω την ίδια υπομονή και τις αντοχές να παίξω με την μικρή!Και νιώθω πολλές τύψεις!!!

καλα εγω ουτε με τον μεγαλο επαιξα πολυ...καλα που ηταν η μανα μου και οι αδερφες μου

Επάγγελμα από Λ??????/

λουλουδου!:tongue:

Αφου χθες ελεγα στον αντρα μου οτι επρεπα να τα ειχαμε κανει διδυμα για να παιζανε μόνα τους.

ναι αλλα μετα απο μια ηλικια...στην αρχη ζουρλενεσαι λιγο...

.καλο ειναι να ειναι και άλλος κατω απο τα σκεπάσματα....και να εχει παει φανταρος:wink:
:lol::lol::lol::lol:

...και εβλεπα και κατι ονειρα σημερα....πονηρότατα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Σου έχω στείλει 2 προσωπικά μηνύματα. Στον τίτλο έχει τον κώδικα. Πήγαινε στην επεξεργασία υπογραφής και κάνε copy paste εκεί τους 2 κώδικες

Αυτό το άτιμο το copz paste πώς στην ευχή γίνεται????Εκεί κολλάω πάντα!!

aleca;[/size]127131]καλημερα κοριτσακια μου... εχω τρελη νυστα...αρχιζει και βγαινει όολη η κουραση κα ι να δουμε πως θα τη γαλουμε. Τα δυο μου παιδακια λυσσαξανε απο τις 5 κσι μετα....μια ο ενας μια ο ακλλος. Και καλα τον μικρο πες τον γυριζω ΙΑΣΩ, τον μεγαλο? Που εχει περασει καιρός??

Δεν το πολυ[ιστευω βρε Ευανθια μου το ματι...δε με εχει ματιασει και κανενας ποτε και παραξενευομαι...:rolleyes:

καλα εγω ουτε με τον μεγαλο επαιξα πολυ...καλα που ηταν η μανα μου και οι αδερφες μου

λουλουδου!:tongue:

Αυτό έπρεπε να το ξέρω!!!!Ψάχνει η Έφη ζώο μια ώρα από Μ. και γω δεν της λέω!!Αρχίζει να κλαιει ακι της λέω"όταν η μαμά νευριάζει πώς τον λέει το μπαμπά????".Σταματάει να κλαίει και λεει σίγουρη "ΜΟΣΧΑΡΙ"!!!!!Μπράβο παιδί μου,βρήκες ζώο από Μ!!!

βαζεις τον κερσορα και κλικαρεις σε όλομ αυτο που θες να αντιγραψεις, κανεις δεξι κλικ και πατας εκει που λεει αντιγραφη η copy. Μετα πας εκει που θες να το κολλησεις και μεεξι κλικ παλι, κανεις paste ή επικολληση

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λες να σου φερει κάνα κοκκοράκι?:P

Τουλαχιστον παει να παρει για την δουλεια ρουχα ....εδω απέξω ερχονται σιγα σιγα για να παιξουν μπάλα.....(ειναι το γηπεδο ακριβως απεναντι μου)

τι ανωμαλια και αυτη με την μπάλά ...μες το κρυο...μπρρρ....

γυρισε το καμαρι μου! κοκκορακι δεν εφερε, εφερε ενα μπρικακι που μου ειχε χαλασει το παλιο!

ευτυχως δεν ειναι την μπαλας, ειναι το αυτοκινητου.

Δεν μου λές ψήνει και κάστανα .......?εχει και κορμί φέτες....?

Μεφηηηη....

αντε παλι.....

Επιτέλους κοιμήθηκα σαν άνθρωπος και είδαμε και ταινιούλα μέχρι τις 2 χθες, το "It's complicated"!! Πολύ ωραία!

α, το κατεβαζει τωρα ο αντρας μου!!! θα το δουμε το μεσημερι!

Αυτό το άτιμο το copz paste πώς στην ευχή γίνεται????Εκεί κολλάω πάντα!!

δεξι κλικ, copy(αντιγραφη) κ μετα paste (επικολληση) εκει που θες να το επικολλησεις.

νυστααααζωωωωωωωωω......

qC91p2.pngaQK1p2.png

βαζεις τον κερσορα και κλικαρεις σε όλομ αυτο που θες να αντιγραψεις, κανεις δεξι κλικ και πατας εκει που λεει αντιγραφη η copy. Μετα πας εκει που θες να το κολλησεις και μεεξι κλικ παλι, κανεις paste ή επικολληση

:lol::lol::lol:!Γελάω με τα χάλια μου!!!Ο κέρσορας ποιός είναι????

Διαφημίσεις

πολύ καλημέρα σας!

τι κάνετε? εγώ χθες μετά τη σκ^&5τοδιατριβη έβαλα να δω ταινιάκι με τον Jude Law. Πολύ μου αρέσει αυτό το αγόρι!Και ο άλλος που παίζει τον Σερλοκ Χολμς δεν ήταν κακός!

Άναψα και όπως καταλαβαίνεται..δεν την είδα όλη την ταινία......

byXKp2.png

:lol::lol::lol:!Γελάω με τα χάλια μου!!!Ο κέρσορας ποιός είναι????

το βελακι που κατευθυνει το ποντικι...

πολύ καλημέρα σας!

τι κάνετε? εγώ χθες μετά τη σκ^&5τοδιατριβη έβαλα να δω ταινιάκι με τον Jude Law. Πολύ μου αρέσει αυτό το αγόρι!Και ο άλλος που παίζει τον Σερλοκ Χολμς δεν ήταν κακός!

Άναψα και όπως καταλαβαίνεται..δεν την είδα όλη την ταινία......

α, κ τον σερλοκ χολμς κατεβαζει το στεφανι μου! να δουμε ποτε θα τα δουμε ολα αυτα!

ωραιος ο χιου τζακμαν!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

τζια, αυτο ειπα κ εγω του αντρα μου!

μου κατεβαζει το σερλοκ χολμς κ μια αλλη μια με το τζορτζ κλουνευ (ερωτας στον αερα) κ του ειπα οτι μετα απο αυτα ξερεις τι θα επακουλουθησει....

μια ο τζορτζ , μια ο χιου , ε ποσο να κρατηθω η γυναικα?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...