Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαιρη 21 νουμερο ηταν τα παπουτσακια μαςς.αλλα τον πηγαμε μονο με καλτσακια,γιατι λεει οτι παπουτσια δεν πρεπει να βαλει μεχρι να βαπτιστει...νομιζω...μηπως λεω βλακειες??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαιρη 21 νουμερο ηταν τα παπουτσακια μαςς.αλλα τον πηγαμε μονο με καλτσακια,γιατι λεει οτι παπουτσια δεν πρεπει να βαλει μεχρι να βαπτιστει...νομιζω...μηπως λεω βλακειες??

εεεε,δεν το εχω ξανακουσει...

ευχαριστω για το νουμερο!

fCS8p3.png

οργιασατε παλι αλλα για αυτο μ αρεσετε!!!λοιπον επειδη δε μπορω να σας σχολιασω τωρα θα σας πω τι επαθα και θα παω να κοιμηθω!!θυμαστε το πρωι που ελεγε η λιτσα στην αγγελικη να μην τις δωσει πολυ χαμομιλι γιατι κανει διαρροιες????ε μαλλον το χαμομιλι που ηπιε η σαββινουλα πειραξε εμενα και ολο το απογευμα δεν μπορουσα να κρατησω τον κ@@Ο μου...και το κερασακι στην τουρτα ηταν ο κοσμος που ειχα κα οτι μαγειρευα κιολας.....ΚΟΡΥΦΗ???///////ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και αυριο επανερχομαι δρυμητερη!!!αααα και ανεβαινω αthens.πιστευω εκει θα μαι πιο χαλαρη...

οργιασατε παλι αλλα για αυτο μ αρεσετε!!!λοιπον επειδη δε μπορω να σας σχολιασω τωρα θα σας πω τι επαθα και θα παω να κοιμηθω!!θυμαστε το πρωι που ελεγε η λιτσα στην αγγελικη να μην τις δωσει πολυ χαμομιλι γιατι κανει διαρροιες????ε μαλλον το χαμομιλι που ηπιε η σαββινουλα πειραξε εμενα και ολο το απογευμα δεν μπορουσα να κρατησω τον κ@@Ο μου...και το κερασακι στην τουρτα ηταν ο κοσμος που ειχα κα οτι μαγειρευα κιολας.....ΚΟΡΥΦΗ???///////ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και αυριο επανερχομαι δρυμητερη!!!αααα και ανεβαινω αthens.πιστευω εκει θα μαι πιο χαλαρη...

Ασπα χαχαχαχχα απο την παραγωγη στην καταναλωση εε???:tongue::P Εμεις επανηλθαμε στις παλιες καλες μερες οπου 3 ξυπναμε για μαμ...θα με πειτε τρελη αλλα πολυ χαρηκα!!...Αχμμμ ρευτηκε και λεω να συνεχισω τον υπνο μου...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

ξεκουραστηκα λιγο δε μπορω να πω...παω γαι τον δευτερο γυρο. Και για να μην το ξεχασω, Αγγελικουλα που εισαι?? Ό,τι σου εκανε η μικρη σου εχθες το πρωι, μου εκανε εμενα όοοοοοολο το βραδυ.

Καλημερα στις πρωινες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kαλημέρα,

ρε κοριτσια πειραζει που εχει γιακαδακι το φορμακι του μπεμπη που θα κοιμηθει?

Αρκει να μην τον σφύγγει ....η γραβατα....:tongue:

α οκ:D

τον επιασε γκρινια.....

και η μπεμπα χαζευει τον μπαμπα της που προσπαθει να χαλασει το τηλεφωνο μας:lol::lol:

:shock::shock::lol:

ελεοςςς

τωρα τελειωσα διαβασμα..

σημερα πηγαμε ΛΗΤΩ, κ ψωνισαμεε

αφησαμε πρωτη μερα κοντεσινα κ εφαγε για πρωτη φορα 60γρ. ξενο γαλα

ΕΛΕΝΗ τελειος ο Νικηφορος,αντε γιατι μονο το παιδακι μου ξερουν να σχολιαζουν.εμενα το καμαρι μου χθες εβαλε μια σφυριχτραστο στομα της για να σφυριξει.....τα ειδα ολααα

επισης πηγε να τη λουσει,και τη φιλησε στο στομα!!!ο μπαμπας μας βρηκε ευκαιρια να κανι το πρωτο μαθημα ζωης στο διχρονο...δε φιλαμε ποτε στο στομα την αδερφη μας και τους αντρες φιλους μαςς... το χουμε χασει...

Αίντε , Άιντέ......πέει αυτός το χει χάσει απο τώρα....που να μεγαλωσει η κορη και να βαλει μίνι...:rolleyes::shock:

ξεκουραστηκα λιγο δε μπορω να πω...παω γαι τον δευτερο γυρο. Και για να μην το ξεχασω, Αγγελικουλα που εισαι?? Ό,τι σου εκανε η μικρη σου εχθες το πρωι, μου εκανε εμενα όοοοοοολο το βραδυ.

Καλημερα στις πρωινες!

Και εγω οταν ξυπνάω κατα τις 04.00 - 04.300 ειμαι πολυ ξεκούραστη....αφου λεω να μην ξανακοιμηθω ...έ μετα το ξανασκέφτομαι.;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ο μέγαλος και το μωρό κοιμούνται και εγω με τον Γιαννη ειμαστε στον καναπε....εγω σας διαβαζω και αυτος πινει το γαλατακι του παρεα με dora!!!!

Σε λιγο θα μου παρει το λαπτοπ και αντε γειά.....

καλημερες ζεστες ζεστες κ χουχουλιασμενες!!!!

αχ, σημερα που ηθελα να χουχουλιασω απο τις 7:30 γκρινιαζε, τον αλλαξα τον ταισα κ τωρα κοιμαται!!! σιγα μην αφησει τη μαμα να χαλαρωσει...:wink:

Πάω να κάνω κανα μπάνιο και μετά θα επανέλθω γιατί έχω δουλειά για το γραφείο και είναι η μόνη ώρα που μπορώ να την κάνω. Έχει έρθει ο Δ/ντής Μεσογείου να μας τραβήξει το αυτί και προσπαθούμε να του αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ο Ντάμπο το Ελεφαντάκι.

τι τραβας κ εσυ....

γμτ:mad::-x:-x:-x και φυσικα δεν στελνουν στο ελλαντα!!!!

ελλαντα=ουγκαντα???

ρε κοριτσια πειραζει που εχει γιακαδακι το φορμακι του μπεμπη που θα κοιμηθει?

μαιρουλα για πες μας πως πηγε η πρωτη σας νυχτα χωρια?

ελεοςςς

τωρα τελειωσα διαβασμα..

σημερα πηγαμε ΛΗΤΩ, κ ψωνισαμεε

αφησαμε πρωτη μερα κοντεσινα κ εφαγε για πρωτη φορα 60γρ. ξενο γαλα

ΕΛΕΝΗ τελειος ο Νικηφορος,αντε γιατι μονο το παιδακι μου ξερουν να σχολιαζουν.εμενα το καμαρι μου χθες εβαλε μια σφυριχτραστο στομα της για να σφυριξει.....τα ειδα ολααα

επισης πηγε να τη λουσει,και τη φιλησε στο στομα!!!ο μπαμπας μας βρηκε ευκαιρια να κανι το πρωτο μαθημα ζωης στο διχρονο...δε φιλαμε ποτε στο στομα την αδερφη μας και τους αντρες φιλους μαςς... το χουμε χασει...

ολα τα λεφτα ο μικρος!!!!

αλλα κ ο μεγαλος δε παει πισω...ωραιο μαθημα!

οι παλιοι ετσι λενε, εγω του βαζω ομως παντοφλακια κ παπουτσακια. η γιαγια μου με στραβοκοιταξε λιγο αλλα την εγραψα!

αλεκα οσο για το ματι, ναι κ εμεις μπορει να τα ματιασουμε!!! κ οι παππουδες κ οι γιαγιαδες! η πεθερα μου οποτε ερχεται το κανει κουδουνι το παιδι κ ειναι γκρινια για την υπολοιπη μερα! αφου οταν αρχιζει τις φιλοφρονησεις (τι ομορφος κλπ) εγω λεω ασκημος ειναι!!! το πιανει το νοημα αλλα το ματι δεν το αποφευγουμε...

βλεπω τον υμμητο συνεφιασμενο, σιγουρα χιονιζει τωρα εκει...κ οχι τιποτα αλλο αλλα σηκωθηκε πρωι πρωι ο δικος μου να παει στο παζαρι του πειραια για να παρει ρουχα για τη δουλεια! μια μερα μας μενει κ παλι μου φευγει...οταν θα παω κυρα μου στο παζαρι....!!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στις πρωινες!

Na mai aleca!!!! Epiksa me ton kosmo alla ki eseis lissaksate pali. Ma 6 selides????? Ti na prokamw na diavasw???? Kalitera eiste simera????

Mwre epeidi i dikia mou einai trella xarwpo mwraki mou ekane poli megali diafora i grinia kai anisixousa min exei tipota to poulaki mou. Simera to prwi mou fainetai kalitera. Tha doume...

καλημερες ζεστες ζεστες κ χουχουλιασμενες!!!!

βλεπω τον υμμητο συνεφιασμενο, σιγουρα χιονιζει τωρα εκει...κ οχι τιποτα αλλο αλλα σηκωθηκε πρωι πρωι ο δικος μου να παει στο παζαρι του πειραια για να παρει ρουχα για τη δουλεια! μια μερα μας μενει κ παλι μου φευγει...οταν θα παω κυρα μου στο παζαρι....!!!!!!

Λες να σου φερει κάνα κοκκοράκι?:P

Τουλαχιστον παει να παρει για την δουλεια ρουχα ....εδω απέξω ερχονται σιγα σιγα για να παιξουν μπάλα.....(ειναι το γηπεδο ακριβως απεναντι μου)

τι ανωμαλια και αυτη με την μπάλά ...μες το κρυο...μπρρρ....

Καλημέρα!!!Ελένη και Ευανθία μια χαρά είστε εσείς!Χαλαρώστε όσο μπορείτε τωρα που είνα μικρά!!!Εμένα η μεγάλη μ'εχει εδ΄΄ω και μια ώρα με το ζόρι να παίζουμε "Ζωα-Φυτά" και μ'έχει σπάσει τα νεύρα!!!Βαριέμαι!!!

Καλημέρα!!!Ελένη και Ευανθία μια χαρά είστε εσείς!Χαλαρώστε όσο μπορείτε τωρα που είνα μικρά!!!Εμένα η μεγάλη μ'εχει εδ΄΄ω και μια ώρα με το ζόρι να παίζουμε "Ζωα-Φυτά" και μ'έχει σπάσει τα νεύρα!!!Βαριέμαι!!!

Αχ...σε νιώθω....γίνομαι και εγω χελωνονιτζάκι και εκτος που βαριέμαι τρώω και ξύλο...(χά χού καρατε)...

Αχ...σε νιώθω....γίνομαι και εγω χελωνονιτζάκι και εκτος που βαριέμαι τρώω και ξύλο...(χά χού καρατε)...

Καλά το θυμάμαι αυτό που το περιέγραφες παλιότερα και γελούσα μόνη μου!!!Και σε ρωτούσε μια κοπέλα τι χρώμα είσαι!!!!Παλιότερα την έπαιζα με τις ώρες!!Βρε Ελένη,δυστυχώς νιώθω πως δεν θα έχω την ίδια υπομονή και τις αντοχές να παίξω με την μικρή!Και νιώθω πολλές τύψεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...