Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το μονο που ξερω για τον Ρεμο ειναι οτι τα ειχε με τη Ζετα! κ πολυ στεναχωριοταν η μαμα μου, που δεν το επαιρνε το κοριτσι κ το κοροιδευε τοσα χρονια ο χοντρομπαλας!!! δεν ειχε δικα της προβληματα..ξερεις, κ ασχολιοταν με το Ζετακι.

αλλα τωρα θα της πω οτι δεν ειναι ολοι οι Λαγκαδινοι λαμογια... Ξερω καποιον που τη παντρευτηκε τη κοπελα του.;)

καλε εχει πως δεν εχει? την κορη της που ξημεροβραδυαζεται στο ιντερνετ!!!!:lol:

αντε... θα σας πω τα κατορθωματα του νικηφ. απο την πολυ αγαπη του με τον μπεμπη.

χτες το βραδυ εκανα τον μπεμπακο μπανιο στο μπανακι του, κ ερχεται το καμαρι μου με το κουβαδακι του, το γεμιζει απο τον νιπτηρα κρυο-γαργαρο νερακι, κ το ριχνει πανω στο μωρο ξαφνικα!!! τρελλαθηκε το μωρο! εμεινε καγκελο...σηκωσε τα χερακια του σα τους υπνοβατες! του ριχνω ενα χ@σιματακι...

:lol::lol::lol:

εεεεελιωωωωσααααααα!!!!!!!!

κ δεν μπορει κ να μιλησει το κακομοιρο...

Πειναω ρε βρωμιτσες....μου'ρχεται να φαω όλο το ψυγειο. Δεν κοιμαται και ο μικρος να κανω κανα τσιγαρακι να μου περασει. Το μεγαλο τον κοιμισα...

κρατα γερα (τουλαχιστον εσυ) γιατι εγω την κολοκυθοπιτα την εχω τσακισει...

AXAXAXAXAXAXXAXA!!!!!!!Πλακα πλακα κοιτα να τον προσεχεις και να μην τον αφηνεις μονο του καθολου,...λοιπον ακουστε σκηνικο...παει ο Παυλος χτες να κανει μπανιο τον μικρο στην μπανιερα μας στο καθισματακι του...του βαζει πρωτα την πετσετα πανω στο καθισματακι για να μην κρυωσει το μωρο, του ανοιγει απο μακρυα και το αεροθερμο να ζεσταινεται και ετσι οπως ανοιγει την βρυση δεν τρεχει απο το τηλεφωνο αλλα απο την βρυση βρυση νερο κρυο ακουμπαει το ποδι του μπεμπη τον παγωνει βαζει τις φωνες το μωρο παω να δω τι εγινε και του μπεμπουλη το πουλακι ειχε συρρικνωθει τοσο απο το κρυο που με πιασανε κατι γελια που δεν μπορουσα να σταματησω!!!!!Μολις του εφτιαξε το νερο επανηλθε στα φυσιολογικα!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: κοπελιες απο τα γελια θα ξυπνησω τον μικρο!!!!!!!!

μπα σε καλο σας!!!!

αντε κλεινω τωρα γιατι θα παμε κ για δευτερη αιτηση...(να παρουμε ενα δικηγορο να μας ερθει φτηνα!:wink:)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε εχει πως δεν εχει? την κορη της που ξημεροβραδυαζεται στο ιντερνετ!!!!:lol:

μη της το θυμιζεις! κ εχω να πατησω 2 μερες, κ τους εχω λειψει... μα μου σπασανε τα νευρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αντε... αρχισαμε οι αγορομανες...

ενω οταν το ξεδιπλωνει μαριανθη, ειναι φιδι... ασε ξερω...

ασε ρε... εγω δε θα μιλησω ποτε για αυτο το θεμα. Γιατι μια φορα ειχα δει ενα αγορακι ενος περιπου και σκιαχτηκα...οπότε οι δικοι μου δεν θα θεωρηθουν ποτε 'σκιαχτικοι'. Αλλα μπροστα στο αγορακι αυτο, πιστεψτε με ουτε και οι δικοι σας! Μαριανθη I am sorry

λοιπον...ΠΡΟΤΕΙΝΩ... οταν συναντηθουμε, με το καλο, να μη παρουμε παιδια μαζι. να κλεισουμε καμμια αιθουσα δεξιωσεων, απο θεμα ατομων, κ να παμε κατα τις 9 το πρωι, κ να φυγουμε το βραδακι να τα κανουμε μπανιο να κοιμηθουμε κιολας... θα κλ@σουμε στο γελιο... δλδ...τετοια συνεννοηση, ουτε σε αλλο καφε!

ναι εγω ειμαι μεσα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ασε ρε... εγω δε θα μιλησω ποτε για αυτο το θεμα. Γιατι μια φορα ειχα δει ενα αγορακι ενος περιπου και σκιαχτηκα...οπότε οι δικοι μου δεν θα θεωρηθουν ποτε 'σκιαχτικοι'. Αλλα μπροστα στο αγορακι αυτο, πιστεψτε με ουτε και οι δικοι σας! Μαριανθη I am sorry

ναι εγω ειμαι μεσα...

δεν εχω μεγαλη ιδεα για τη λουλου του. θελω να ειναι φυσιολογικος. για να περνανε καλα ολοι...

κ εγω...εννοειται... τα αλλα κοριτσια δεν απαντανε... μονη μου γραφω, δεν πειραζει..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μπα όλες θα ερθουν....ο μικρουλης με εσκασε απο τη γκρινια εδω και ενα διωρο...τωρα δειχνει να ξεραθηκε αλλα τον φοβαμαι.. ετσι εκανε και πριν και τσουπ...παλι ξυπνησε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εχει κανει καμμια στολισμο με αυτα τα στρογγυλα δεντρα που ειναι μια τουφα πρασιναδα πανω πανω??? ξερει κανεις ποσο κοστιζουν? μα να μην εχουμε μια ανθοπωλισσα εδω μεσα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μπα όλες θα ερθουν....ο μικρουλης με εσκασε απο τη γκρινια εδω και ενα διωρο...τωρα δειχνει να ξεραθηκε αλλα τον φοβαμαι.. ετσι εκανε και πριν και τσουπ...παλι ξυπνησε.

κ εμενα σημερα ο μικρουλης δυσκολευοταν. αλλα εσυ μπορει να εισαι δρ, ομως η λαικη σοφια λεει να το ξεματιασω. κ φυσικα ηταν ματιασμενος απο μια ξανθια κολογρια που τον πηγα σημερα στο μαγαζι κ το ματι της για να τον δει, ξεπερασε κ τον καταρρακτη που την εμποδιζε λιγο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δε θελω να τα βαλω με τη λαικη σοφια αλλα δεν τον ειδε κανεις...μπορει να τον ματιασα εγω!!:rolleyes: Δεν ξερω και να ξεματιαζω...

221882cb0gkyh7q4.gif

μαιρη... για τη βαφτιση σου!!! απο την αγαπημενη μας!!!http://www.ninewest.com/Hambert/4303674,default,pd.html?cgid=1044&itemNum=77&variantSizeClass=&variantColor=DPMDPPO

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αλεκα ειπαμε ρε συ δεν εχουμε και ανακοντα...ασε που δικιο εχει η ομορφακια...να περνανε ολοι καλα... ;) Αρμεχτηκα μηπως και μου ξυπνησει παλι κατα τις 5 και παω να ξαπλαρω...σημερα ειναι το τελευταιο νυχτερινο του Παυλου...απο αυριο το βραδυ σπιτακι...τσιγαρο εγω δεν κανω οποτε πλενω ντοντακια και βουτια στο κρεβατι!!!Σας φιλω τσουπριτσες μου...ελπιζω καποτε να τα πουμε οοολες μαζι απο κοντα και να μην μεινουν ολα αυτα στα λογια!!!Σας φιλωωωω ματσ μουτσ

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

καληνυχτασ Μαριναθη....

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκα ειπαμε ρε συ δεν εχουμε και ανακοντα...ασε που δικιο εχει η ομορφακια...να περνανε ολοι καλα... ;) Αρμεχτηκα μηπως και μου ξυπνησει παλι κατα τις 5 και παω να ξαπλαρω...σημερα ειναι το τελευταιο νυχτερινο του Παυλου...απο αυριο το βραδυ σπιτακι...τσιγαρο εγω δεν κανω οποτε πλενω ντοντακια και βουτια στο κρεβατι!!!Σας φιλω τσουπριτσες μου...ελπιζω καποτε να τα πουμε οοολες μαζι απο κοντα και να μην μεινουν ολα αυτα στα λογια!!!Σας φιλωωωω ματσ μουτσ

καληνυχτα κοριτσακι... κ οταν τελειωσουν τα νυχτερινα του Παυλου, ξερεις.. .εχεις κ αλλα νυχτερινα, πες του;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:lol::lol::lol::lol: εγω πρεπει να κοιμηθω καμια εβδομαδα για να συνελθω...

221882cb0gkyh7q4.gif

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.......... απλά είμαι και στο φεις του γιου μου και του φτιάχνω τη φάρμα...... :evil::evil::evil: Καλη σου νύχτα Μαριάνθη..... Αλέκααααα δεν μιλάς τι κάνεις homework?:wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...