Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalispera koritsakia mou.na mas zisoun ta morakia olon mas.kai esy marlen me to kalo.sorry pou grafo etsi alla kati epathe bromopc kai de pairnei ellinika.emeia kala eimaste thilazoume apokleistika pros to paron.o megalos sxetika kala to phre.2 meres mou kratise moutra,tora olo filaei to moro kai me mena sxetika mia xara.tha doume.aa bebaia thelei na thilasei to podi mou to xeri mou k th koilia tou mpampa alllaaa kata ta alla kala.klaiei moro pao na armexto

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α ρε κιμι στο αρμεγμα και εσυ:D

βρε κοριτσια ξερει καμια σας ποσο εχει το almiron 1?ο φαρμακοποιος την πρωτη φορα μου το εδωσε 26,60 και σημερα 16,60 και προσπαθω να καταλαβω πια ειναι η σωστη τιμη.α ειναι η μεγαλη συκευασια.

fCS8p3.png

Γωγουλα μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!να ζου ζησει το αστερακι σου!!!!!!Αντε εγινες κα εσυ μανουλιτσα !!!!!!!

να μας ζησουν τα μωρακια μας .Να ειναι γερα και δυνατα!!!!και εμεις να ειμαστε καλα να τα χαιρομαστε!!!!!!

iMLpp3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ!!!

ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΛΕΝΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΝΕΑ!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Κ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ??ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΜΑΜ ΚΑΚΑ Κ ΝΑΝΙ!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!Κ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ Κ ΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ:ΟΛΟ ΧΑΔΑΚΙΑ Κ ΦΡΟΝΤΙΔΑ!!ΑΑ Κ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΣΑΖ Κ ΕΙΔΙΚΑ Η ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ!!

ΜΑΡΛΕΝ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

ΑΣΠΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΝΑΙ ΝΑΙ!!ΑΝ Κ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ Κ ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕ Κ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ!

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!

ΥΓ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ???

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάαααααρες ήρθα!!!!!!!!!!!!! σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, μου λέιψατε πάρα πολύ και ναι... και εγώ σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους. Λοιπόν, ξεκινάω... τετάρτη πρωί ετοιμάστηκα, ζυγιστηκα, μετρηθηκα με μεζούρα και ξεκινησα:rolleyes:. Πάμε μαιευτηριο λίγο καθυστερημενοι, κάνω τα προκαταρτκτικά (ξυρισμα, κλισμα :-() και πάω για επισκληρίδιο. Έκανα δεκαπέντε προσευχες και 27 τάμματα γιατί είχα χεστει από το φόβο μου. Στον Αγγελάκο σκεφτόμουν να ειναι μονο αυτος καλά. Τώρα οι απιτησεις μου μεγάλωσαν από τον Θεούλη και ζήταγα να ειναι το μωράκι μου γερό, το Αγγελάκι μου να περάσει ήρεμε το τετρααήμερο, να την σκαπουλάρω και εγώ! Ο καλός θεός τα έκανε δεκτά όλα!!;) Για αυτό και εγώ Τον ευχαριστώ και Τον υμνώ!

Η επισκληρίδιος ήταν πιο βαριά από την προηγούμενη φορά και σε μια φάση ένιωσα δυσφορία αλλά πέρασε πολύ γρηγορα. και ξαφινικά ακουω ένα μαγικό κλάμα...περιτό να σας πω ότι έκλαιγα επί κανα πενταλεπτο που μονο τον άκουγα και δεν τον είχα δει!!!!! Στον Άγγελο δεν είχα κλάψει, είχα σαστίσει!!!Επίσης την πρωτη φορά τον έβλεπα εξ αρχής τώρα μου τον έφεραν αφού τον καθάρισαν!!!

Τελειωσαμε, πήγαμε ανάνηψη,μετά στους δικούς μου και μετά στο δωμάτιο.

Μου έφεραν το μωράκι μου , βυζάκι δεν έφαγε ακόμη -όπως περιμενα- αλλά τρωει πολύ γαλατάκι. Σήμερα δεν άντεξα και ζητησα να φύγω και αφού ολα ήταν καλά με άφησαν. Ήρθα σπιτάκι μου και δε μπορώ να σας εκφράσω την ευτυχία που νιώθω. Το Αγγελάκι μου έχει τρελαθει από τη χαρά του με τον αδερφό του, τρέχει να μου φέρει πάνες και να με βοηθήσει, και μετά μου λέει μαμα΄πολύ αγαπάω το μωρακι μου!!!! Αυτά σε γενικές γραμμές πάω να διαβ΄σω τα μηνυματά σας και επανέρχομαι!!!

Αν θέλετε να μάθετε για συναισθήματα δεν έχω λόγια!!!!! Μονάχα ένα θα σας πω. πριν γνωρίσω το Νικο νομιζα πως οι άνθρωποι γεννηθηκαν για να ειναι μόνοι, πριν κάνουμε τον Άγγελο νόμιζα πως δεν υπάρχει θεός, τώρα που καναμε και το μωράκι μας είμαι σίγουρα ότι τωρα πια εγώ Του χρωστάω γιατί Εκείνος μου έχει δώσει την απόλυτη ευτυχία!

Πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας κ πάλι!!!

γωγώ να σου ζήσει να τη χαίρεστε κ να την καμαρώσετε οπως επιθυμείτε!!!!

αλέκα καλώς ήρθες!!! καλά αν κ εσύ λεχώνα με πρόλαβες!!! πριν λιγο ξύπνησα κ είδα το μηνυμά σου αλλά όπως βλέπω άργησα!!!!

δε με χωράει ο τόπος ρε κορίτσια!!!

κ πρέπει να ειμαι κ πολύ ώρα ξαπλα!!! κ η τηλεόραση έχει όλο βλακείες!!!!

δεν παραπονιέμαι άλλο!!! πάω ξάνά πίσω στη ρουτίνα μου!

σας φιλώ!

όποιες μπάινετε γραψτε καμιά βλακειούλα για μας τις αγέννητες!!!!! ή μόνη μου έχω μείνιε πια;;;;;:confused:

170301c7zifsub1b.gif

Λοιπόν κοριτσάρες η μικρή της Γωγούλας είναι μια κούκλα, στά αλήεθεια. και η Γωγούλα είναι μια χαρά, και αυτη και ο Στάθης της ειναι τρισευτυχσιμένοι.

Εγώ φυσικά και ήμουν οι πιο όμορφη σε όλο το μαιευτηριο... χάρη, στυλ και φινέτσα!! Αφού όλοι με ρώταγαν διστακτικά αν ο Νίκος είναι άντρας μου... είναι ομορφούλης ο αχαίρευτος!!! Ποιός ξέρει.. θα νομίζουν ότι είμαι πολύ πλούσια!!!

Μαίρη, 12 τελικά είναι τα κιλά που έχασα με τη γέννα! Πριν από λίγο ζυγίστηκα! χαχα...22 κιλά που μου έχουν μεινει, από πού είναι Ωεό???

Δεν πτοούμαι θα τα χάσω.

Δεν θηλάζω, προς το παρον δεν λεχω γάλα. Θα δω αν θα το κόψω έτσι και αλλιώς. Αλλα ο μικρός τρώει μια χαρά το αλμιρόν του!!! πριν από λίγο ήπιε 80 ml. από πού πηρε αυτο το παιδί? Δεν μπορώ να καταλάβω!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΩΓΟΥΛΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!!

καλησπερα στα υπολοιπα κοριτσακια!!Γεννημενα και αγεννητα!!!αχ ξυπνησε ο μπεμπης!!επιστρεφω σε λιγακι!!!!!η σε πολυυυυυυυυυυυυ!!θα δειξει!!!

ego ksero...phrame ena kouti na yparxei.27 kai kati psila.16 pou les einai lathos.an sta dwsei 16 pare k gia mena.16 kanoyn ta almiron2 kai 3..

αρα εκανε λαθος:cool:χμ.....πω θα γινει να παρω και το αλλο κουτι που εχει και γραφει την ιδια τιμη?????πρεπει να στειλω καποιον αλλον.....:D

fCS8p3.png

βλεπω κι αλλα γεννητουρια ε???

γωγουλινι να σου ζησει ο κοριτσαρος!!!με το καλο να γυρισετε κι εσεις σπιτακι σας!!!!

αλεκα βλεπω κατευθειαν στο πισι!!!!!μια χαρα σε βρισκω με τα κιλα αντε κ καλη αρχη με τη διαιτα!!να δω κι εγω ποτε θα αρχισω...πως την ειπαμε?σελοφιν???κι απο ποτε απο τα σαραντα και μετα???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Επιτελους τα καταφερα να μπω στο νεο Forum. Αλλαξα βέβαια όνομα κατά το "Όχι Γιαννης - Γιαννάκης" αλλα΄η ουσία είναι ότι μπορώ επιτελους να ευχηθώ σε όλες τις πρόσφατες μανούλες

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ !!!!!

Εμεις σήμερα κλείνουμε 1 μήνα, ναι !!!! εχουμε τα πρωτα μας γεννεθλιάκια!! Πότε περασε ο καιρός ούτε που το κατάλαβα, έτσι δεν θα το κσταλάβετε κι εσείς. Σε ένα χρόνο θα συζητάμε για γεννέθλια, τουρτες και θα ανταλλάζουμε συνταγές και ιδέες για παιδικά πάρτυ!!!!!!

Ευχομαι τα καλύτερα για όλες τις μανούλες και τα μωράκια και ...τα καλύτερα έρχονται!!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...