Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τίιιιιιιιιιιιι να πρωτοθυμηθώ??"Και πώς είμαι έτσι????Και που με βλέπουν παλιοί γνωστοί στο δρόμο και με κοιτάνε με λύπηση",και ....και....και....Με τέτοιο πρόσωπο χρυσή μου όσα κιλά και να βάλεις,πάλι κούκλα είσαι!!!!

αα!...νομιζα ελεγα κατι για την ειρηνη. Για εμενα αληθεια λεω παντως

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:D :D :D :D :D :D :D :D

Την έβαλα την φωτο μου.....

Ειρήνη,ειλικρινά ΤΕΛΟΣ!!!!!Φτάνουν τόσα χτυπήματα σε μια μέρα!Αυτή είναι η χάλια φωτο???????Αυτή την φωτογραφία έβαλες για παρηγοριάαααααααα?Πιο όμορφη είσαι άβαφτηκαι δείχνεις και πιο μικρη!!!!!

αντε... αρχισαμε οι αγορομανες...

ενω οταν το ξεδιπλωνει μαριανθη, ειναι φιδι... ασε ξερω...

παιδια οχι να το παινευτω αλλα θα περασουν πολυ καλα οι γυναικες που θα πεσουν στα χερια του:cool::cool:...αχχ τι λεω η τρελη η μανα για το αγορακι μου!!!:lol::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

παιδια οχι να το παινευτω αλλα θα περασουν πολυ καλα οι γυναικες που θα πεσουν στα χερια του:cool::cool:...αχχ τι λεω η τρελη η μανα για το αγορακι μου!!!:lol::lol:

τα κλασσικα... δεν πρωτοτυπεις καθολου!!!

αντε.. παω να καπνισω τωρα!!!!

δεν μας χ@ζεις μαρη???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Ειρήνη,ειλικρινά ΤΕΛΟΣ!!!!!Φτάνουν τόσα χτυπήματα σε μια μέρα!Αυτή είναι η χάλια φωτο???????Αυτή την φωτογραφία έβαλες για παρηγοριάαααααααα?Πιο όμορφη είσαι άβαφτηκαι δείχνεις και πιο μικρη!!!!!

Θα ερθω και θα συμφωνησω απολυτα...;)

waWmp3.png

9LyAp3.png

τα κλασσικα... δεν πρωτοτυπεις καθολου!!!

αντε.. παω να καπνισω τωρα!!!!

δεν μας χ@ζεις μαρη???

χαχαχαχαχχα!!!!Αληθεια εχεις σκεφτει πως θα αντιμετωπιζεις τις γκομενες του Νικηφορου??

Δεν ειπα κοπελες και ειπα γκομενες για να σε φρικαρω ακομα παραπανω :ΡΡΡ

waWmp3.png

9LyAp3.png

εισαι και μακρυα ρε γμτ.....

Ναι ρε γμτ αλλά όταν κατέβω Αθήνα στην ξαδέρφη μου εεεεεεεεεε ? Τότε τι λες.....

τι θα γινει ρε κοπελιες??? με τις ομορφιες μας εδω περα??? θα φτυνομαστε ολο το βραδυ??? ολες κουκλες ειμαστε...φταιμε κυριε προεδρε????

αντε... θα σας πω τα κατορθωματα του νικηφ. απο την πολυ αγαπη του με τον μπεμπη.

χτες το βραδυ εκανα τον μπεμπακο μπανιο στο μπανακι του, κ ερχεται το καμαρι μου με το κουβαδακι του, το γεμιζει απο τον νιπτηρα κρυο-γαργαρο νερακι, κ το ριχνει πανω στο μωρο ξαφνικα!!! τρελλαθηκε το μωρο! εμεινε καγκελο...σηκωσε τα χερακια του σα τους υπνοβατες! του ριχνω ενα χ@σιματακι...

σημερα παλι, παμε να φυγουμε κ εχω τον μπεμπη με τη φορμα εξοδου πανω στον καναπε, γιατι εφτιαχνα τη τσαντα μου πανω στο μπουφε. κλειδια-κινητο... κ ακουω τον νικηφ. να λεει... εεεελλλααα μπεεεμππηηηη μουουου.... κ τον σηκωσε! ορθιος...αγκαλια... του φωναζω, θα σε σκοτωσω νικηφορε, η κιμι πρεπει να με ακουσε, κ οπως τρεχω να του παρω το μωρο, ριχνω κατω το πηλινο το ρεσω, 1000 κομματια εγινε, χυθηκαν κ τα λαδια μπροστα στη πορτα, αντε να τα μαζευω τα σπασμενα...

μετα δεν του μιλαγα, κ ειχε μαραζωσει... γιατι μαμα δεν μου μιλας? δεν θα το ξανακανω... μαμα μιλα μου...

Και ο Νικηφόρος μωρό είναι τι να κάνει ο καημένος να του δείξει του μπεμπάκου πόσο τον αγαπάει......

AXAXAXAXAXAXXAXA!!!!!!!Πλακα πλακα κοιτα να τον προσεχεις και να μην τον αφηνεις μονο του καθολου,...λοιπον ακουστε σκηνικο...παει ο Παυλος χτες να κανει μπανιο τον μικρο στην μπανιερα μας στο καθισματακι του...του βαζει πρωτα την πετσετα πανω στο καθισματακι για να μην κρυωσει το μωρο, του ανοιγει απο μακρυα και το αεροθερμο να ζεσταινεται και ετσι οπως ανοιγει την βρυση δεν τρεχει απο το τηλεφωνο αλλα απο την βρυση βρυση νερο κρυο ακουμπαει το ποδι του μπεμπη τον παγωνει βαζει τις φωνες το μωρο παω να δω τι εγινε και του μπεμπουλη το πουλακι ειχε συρρικνωθει τοσο απο το κρυο που με πιασανε κατι γελια που δεν μπορουσα να σταματησω!!!!!Μολις του εφτιαξε το νερο επανηλθε στα φυσιολογικα!!!!:lol::lol::lol:

Γελούσες ? Το μωρό το ρώτησες ? Το καημένο.....

Εμένα πάλι δεν μου αρέσω καθόλου εκεί.......

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαριάνθη, πώς είναι ακριβώς ο τίτλος του βιβλίου της Πατσούρου;

Κορίτσια όταν λέτε φακιώνετε, εννοείτε απλά να το τυλίγετε με την πάνα ή να το σφίγγετε σαν σαρμαδάκι;;Γιατί εγώ της βάζω την πάνα χαλαρά, έτσι για ντεκόρ!!!

Πάω να δω φώτος!!!Πού είναι η Κίμι που έσκασε με τα κιλά;;;

ειρηνη και συ σαν την αλεκα εισαι μου φαινεται!!ολο κομπλιμεντα θελετε να ακουτε!!! καλα ολες οι του νοεμβριου την εχουμε τη χολιγουντιανη αυρα τελικα!!:tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαριάνθη, πώς είναι ακριβώς ο τίτλος του βιβλίου της Πατσούρου;

Κορίτσια όταν λέτε φακιώνετε, εννοείτε απλά να το τυλίγετε με την πάνα ή να το σφίγγετε σαν σαρμαδάκι;;Γιατί εγώ της βάζω την πάνα χαλαρά, έτσι για ντεκόρ!!!

Πάω να δω φώτος!!!Πού είναι η Κίμι που έσκασε με τα κιλά;;;

Θηλασμος μια υπεροχη σχεση ετσι λεγεται το βιβλιο...Εγω εννοω φασκιωμα κανονικοτατο...αλλες φορες τα βγαζει τα χερακια του κατα την διαρκεια της νυχτας αλλες ειναι τοσο λιωμα που ουτε καν προσπαθει...εγω δεν μπορω να κανω αλλιως..βαζει τα χερια του στο προσωπο, γδερνεται, τιναζεται και τελικα ξυπναει γι αυτο τον φασκιωνω...

waWmp3.png

9LyAp3.png

χαχαχαχαχχα!!!!Αληθεια εχεις σκεφτει πως θα αντιμετωπιζεις τις γκομενες του Νικηφορου??

ναι.. το εχω.. εκεινη την ωρα δεν ξερω τι θα κανω! προς το παρον, σκεφτομαι να τις αντιμετωπιζω φυσιολογικα. Αν μου φερει κανενα μπαζο απο χαρακτηρα εννοω παντα, γιατι στη φατσα ας ειναι κ χαλια, αλλα αν ειναι κολοπαιδι, λεω οτι θα ειμαι καλη κ ευγενικη, αλλα οταν φευγει θα κατεβαζω ρολλα. να με βλεπει ομως ο νικηφ. οτι τελος.-καταλαβες...

Δεν ειπα κοπελες και ειπα γκομενες για να σε φρικαρω ακομα παραπανω :ΡΡΡ

Ναι ρε γμτ αλλά όταν κατέβω Αθήνα στην ξαδέρφη μου εεεεεεεεεε ? Τότε τι λες.....

ΠΟΟΤΤΕΕΕ????

Και ο Νικηφόρος μωρό είναι τι να κάνει ο καημένος να του δείξει του μπεμπάκου πόσο τον αγαπάει......

Γελούσες ? Το μωρό το ρώτησες ? Το καημένο.....

Εμένα πάλι δεν μου αρέσω καθόλου εκεί.......

ειρηνη και συ σαν την αλεκα εισαι μου φαινεται!!ολο κομπλιμεντα θελετε να ακουτε!!! καλα ολες οι του νοεμβριου την εχουμε τη χολιγουντιανη αυρα τελικα!!:tongue::tongue::tongue:

εεεεεεεεεε????????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Θηλασμος μια υπεροχη σχεση ετσι λεγεται το βιβλιο...Εγω εννοω φασκιωμα κανονικοτατο...αλλες φορες τα βγαζει τα χερακια του κατα την διαρκεια της νυχτας αλλες ειναι τοσο λιωμα που ουτε καν προσπαθει...εγω δεν μπορω να κανω αλλιως..βαζει τα χερια του στο προσωπο, γδερνεται, τιναζεται και τελικα ξυπναει γι αυτο τον φασκιωνω...

ιιιιιιιιιιιι............

οταν ημουν μωρο, η μανα μου με φασκιωνε, ακουγε κ τις γιαγιαδες κ τις γειτονισσες, κ καποιες απο τις γειτονισσες δεν ειχαν καν παιδια!

ερχεται η παιδιατρος σπιτι, με βλεπει σ'αυτη τη κατασταση...

βαζει χερι στη μανα μου. τι κανεις εδω περα??? θες εσυ να εισαι ετσι???? να θες να κουνηθεις κ να μη μπορεις?

κ εμενα γδερνεται. scarface τον λεμε οταν τα κανει ολα χαλια στη φατσα του... αλλα κ αυτο γινεται.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ιιιιιιιιιιιι............

οταν ημουν μωρο, η μανα μου με φασκιωνε, ακουγε κ τις γιαγιαδες κ τις γειτονισσες, κ καποιες απο τις γειτονισσες δεν ειχαν καν παιδια!

ερχεται η παιδιατρος σπιτι, με βλεπει σ'αυτη τη κατασταση...

βαζει χερι στη μανα μου. τι κανεις εδω περα??? θες εσυ να εισαι ετσι???? να θες να κουνηθεις κ να μη μπορεις?

κ εμενα γδερνεται. scarface τον λεμε οταν τα κανει ολα χαλια στη φατσα του... αλλα κ αυτο γινεται.

Ρε συ ο μικρος δεν παραπονιεται...ασε που το εχει συνδυασει με μαμ και νανι και μου ανοιγει το στομα του την ωρα που τον φασκιωνω λες και μου λεει "αντε ακομα? πεινασα..."

waWmp3.png

9LyAp3.png

γκανει γκρυο-ο-ο-ο!!!

θεανω, δεν φυσσας λιγο να ερθει το χιονι να τελειωνουμε???

εγω παρηγγειλα παντως! περιμενω τη πιτσα κ τη μπυρα...

λοιπον...ΠΡΟΤΕΙΝΩ... οταν συναντηθουμε, με το καλο, να μη παρουμε παιδια μαζι. να κλεισουμε καμμια αιθουσα δεξιωσεων, απο θεμα ατομων, κ να παμε κατα τις 9 το πρωι, κ να φυγουμε το βραδακι να τα κανουμε μπανιο να κοιμηθουμε κιολας... θα κλ@σουμε στο γελιο... δλδ...τετοια συνεννοηση, ουτε σε αλλο καφε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...