Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε τι ήθελα και γράφτηκα????????Καλά δεν σας διάβαζα τόσους μήνες χωρίς να βλέπω??????Μιλούσε η Αλέκα,την πέστευα και γω!!!Εμφανιζεται η Ειρήνη με 3 παιδιά,λές από μέσα σου"Αχ,η καημένη,με 3 εγκυμοσύνες πώς να είναι?????"Που να το φανταστώ ρε οτι οι μάνες με 3 παιδιά είναι ΕΤΣΙ!!!!!!!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ KOYKLA MOΥ!!!Για μα μην μιλήσω για όλες τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Εντάξει ρε κορίτσια φτάνει..... Σιγά μια απλή συνηθισμένη μαμά είμαι απλά εκεί είμαι λίγο παραπάνω βαμένη.... Θα σας βάλω μια φώτο άλλη λίγο πριν μείνω έγκυος πάλι βέβαια μόνο μούρη και θα σας κόψω τον βήχα!!!! Σε λίγο στο album μου........

Επεξεργάστηκαν by eirinilagadas

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά καλέ αφού σας είχα σχολιάσει κιόλας το ξέχασες? Και γιατί σε ρώτησα στο pm για την καντίνα? Ε? αφού τον είδε ο άντρας μου τον Παυλίτο και μου λέει αν και μωρό τον ξέρω.

Δεν ξερω τι φημη ειχε γιατι ηταν και λιγο καβγατζης αλλα στα χερια μου εστρωσε...:tongue::tongue:Αν ηθελε ας εκανε και αλλιως...:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

τι θα γινει ρε κοπελιες??? με τις ομορφιες μας εδω περα??? θα φτυνομαστε ολο το βραδυ??? ολες κουκλες ειμαστε...φταιμε κυριε προεδρε????

αντε... θα σας πω τα κατορθωματα του νικηφ. απο την πολυ αγαπη του με τον μπεμπη.

χτες το βραδυ εκανα τον μπεμπακο μπανιο στο μπανακι του, κ ερχεται το καμαρι μου με το κουβαδακι του, το γεμιζει απο τον νιπτηρα κρυο-γαργαρο νερακι, κ το ριχνει πανω στο μωρο ξαφνικα!!! τρελλαθηκε το μωρο! εμεινε καγκελο...σηκωσε τα χερακια του σα τους υπνοβατες! του ριχνω ενα χ@σιματακι...

σημερα παλι, παμε να φυγουμε κ εχω τον μπεμπη με τη φορμα εξοδου πανω στον καναπε, γιατι εφτιαχνα τη τσαντα μου πανω στο μπουφε. κλειδια-κινητο... κ ακουω τον νικηφ. να λεει... εεεελλλααα μπεεεμππηηηη μουουου.... κ τον σηκωσε! ορθιος...αγκαλια... του φωναζω, θα σε σκοτωσω νικηφορε, η κιμι πρεπει να με ακουσε, κ οπως τρεχω να του παρω το μωρο, ριχνω κατω το πηλινο το ρεσω, 1000 κομματια εγινε, χυθηκαν κ τα λαδια μπροστα στη πορτα, αντε να τα μαζευω τα σπασμενα...

μετα δεν του μιλαγα, κ ειχε μαραζωσει... γιατι μαμα δεν μου μιλας? δεν θα το ξανακανω... μαμα μιλα μου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Από την ώρα που γέννησα λέω σε όλους οτι θα κάνω 3ο για να κάνω το γιο.Τώα θα λέω για να γίνω έτσι και θα δείχνω την Ειρήνη και την Ομορφάκια,και την Αννουλα 79,και την Ευη,και την ΔΑλιδα και όλο το φορουμ!!!!!!!!!!!!!1

αχαχχαχαχαχαχ μου αρεσει που επιβεβαιωνουμε η μια την αλλη...αυτο ειναι που λενε αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!! :)

Ομορφακι μου δεν εχω παραπονο ειναι καλο παιδι ο Παυλος δεν εχω να φοβαμαι για γκομενες ξενυχτια και τετοια αλλα μερικες φορες μου ερχεται να τον πνιξω οταν ειναι αναισθητος...αν και απο ο,τι εχω καταλαβει ειναι αντρικο χαρακτηριστικο απο τα τοσα που εχω διαβασει...

νομιζω οτι το εχουμε κυκλωσει το θεμα... το ονομα φταιει!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι φημη ειχε γιατι ηταν και λιγο καβγατζης αλλα στα χερια μου εστρωσε...:tongue::tongue:Αν ηθελε ας εκανε και αλλιως...:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

Τι μας λες ? Ποιος άντρας δεν είναι καυγατζής? Μια χαρά πρέπει να ήταν γιατί ο Βασίλης δεν έκανε αρνητικό σχόλιο :cool::cool::cool:

εχω μια πολυθρονα να το βαλω εκει αμα ειναι,πιανει ε?θα τον ακουω δηλαδη?
ναι θα ακους καλα.

να ρωτησω κ κατι ασχετο τις δευτερο-τριτο μανουλες?

ποσο περιπου παιρνουν οι βρεφονηπιακοι? να εχω μια ιδεα...

στην περιοχη σου 300 με 350 οι ιδιωτικοι. Ντανταδες =500

Ρε τι ήθελα και γράφτηκα????????Καλά δεν σας διάβαζα τόσους μήνες χωρίς να βλέπω??????Μιλούσε η Αλέκα,την πέστευα και γω!!!Εμφανιζεται η Ειρήνη με 3 παιδιά,λές από μέσα σου"Αχ,η καημένη,με 3 εγκυμοσύνες πώς να είναι?????"Που να το φανταστώ ρε οτι οι μάνες με 3 παιδιά είναι ΕΤΣΙ!!!!!!!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ KOYKLA MOΥ!!!Για μα μην μιλήσω για όλες τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Θυμισε μου τι ελεγα και πιστευες...:)

Πειναω ρε βρωμιτσες....μου'ρχεται να φαω όλο το ψυγειο. Δεν κοιμαται και ο μικρος να κανω κανα τσιγαρακι να μου περασει. Το μεγαλο τον κοιμισα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Από την ώρα που γέννησα λέω σε όλους οτι θα κάνω 3ο για να κάνω το γιο.Τώα θα λέω για να γίνω έτσι και θα δείχνω την Ειρήνη και την Ομορφάκια,και την Αννουλα 79,και την Ευη,και την ΔΑλιδα και όλο το φορουμ!!!!!!!!!!!!!1

:D:D:D:D:D:D:D:D

Την έβαλα την φωτο μου.....

κ εγω πειναω... χτυπαω κατι κουλουρακια της μανας μου.

λετε να παραγγειλουμε καμμια πιτσα??? απο σουβλακια ειμαι πληρης αυτες τις μερες, καθοτι κ φοβερη μαγειρισσα...

να παρω κ μπυρεεεςςς???? pleaseee...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κ εγω πειναω... χτυπαω κατι κουλουρακια της μανας μου.

λετε να παραγγειλουμε καμμια πιτσα??? απο σουβλακια ειμαι πληρης αυτες τις μερες, καθοτι κ φοβερη μαγειρισσα...

να παρω κ μπυρεεεςςς???? pleaseee...

Γιεεεεεεεεεςςςςςςςςςς να έρθω pleaseee... Να πάρω και τα δικά μου ομορφάκια και να γίνει της τρελλής :lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by eirinilagadas

ναι θα ακους καλα.

στην περιοχη σου 300 με 350 οι ιδιωτικοι. Ντανταδες =500

Θυμισε μου τι ελεγα και πιστευες...:)

Πειναω ρε βρωμιτσες....μου'ρχεται να φαω όλο το ψυγειο. Δεν κοιμαται και ο μικρος να κανω κανα τσιγαρακι να μου περασει. Το μεγαλο τον κοιμισα...

Τίιιιιιιιιιιιι να πρωτοθυμηθώ??"Και πώς είμαι έτσι????Και που με βλέπουν παλιοί γνωστοί στο δρόμο και με κοιτάνε με λύπηση",και ....και....και....Με τέτοιο πρόσωπο χρυσή μου όσα κιλά και να βάλεις,πάλι κούκλα είσαι!!!!

εισαι και μακρυα ρε γμτ.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι θα γινει ρε κοπελιες??? με τις ομορφιες μας εδω περα??? θα φτυνομαστε ολο το βραδυ??? ολες κουκλες ειμαστε...φταιμε κυριε προεδρε????

αντε... θα σας πω τα κατορθωματα του νικηφ. απο την πολυ αγαπη του με τον μπεμπη.

χτες το βραδυ εκανα τον μπεμπακο μπανιο στο μπανακι του, κ ερχεται το καμαρι μου με το κουβαδακι του, το γεμιζει απο τον νιπτηρα κρυο-γαργαρο νερακι, κ το ριχνει πανω στο μωρο ξαφνικα!!! τρελλαθηκε το μωρο! εμεινε καγκελο...σηκωσε τα χερακια του σα τους υπνοβατες! του ριχνω ενα χ@σιματακι...

σημερα παλι, παμε να φυγουμε κ εχω τον μπεμπη με τη φορμα εξοδου πανω στον καναπε, γιατι εφτιαχνα τη τσαντα μου πανω στο μπουφε. κλειδια-κινητο... κ ακουω τον νικηφ. να λεει... εεεελλλααα μπεεεμππηηηη μουουου.... κ τον σηκωσε! ορθιος...αγκαλια... του φωναζω, θα σε σκοτωσω νικηφορε, η κιμι πρεπει να με ακουσε, κ οπως τρεχω να του παρω το μωρο, ριχνω κατω το πηλινο το ρεσω, 1000 κομματια εγινε, χυθηκαν κ τα λαδια μπροστα στη πορτα, αντε να τα μαζευω τα σπασμενα...

μετα δεν του μιλαγα, κ ειχε μαραζωσει... γιατι μαμα δεν μου μιλας? δεν θα το ξανακανω... μαμα μιλα μου...

AXAXAXAXAXAXXAXA!!!!!!!Πλακα πλακα κοιτα να τον προσεχεις και να μην τον αφηνεις μονο του καθολου,...λοιπον ακουστε σκηνικο...παει ο Παυλος χτες να κανει μπανιο τον μικρο στην μπανιερα μας στο καθισματακι του...του βαζει πρωτα την πετσετα πανω στο καθισματακι για να μην κρυωσει το μωρο, του ανοιγει απο μακρυα και το αεροθερμο να ζεσταινεται και ετσι οπως ανοιγει την βρυση δεν τρεχει απο το τηλεφωνο αλλα απο την βρυση βρυση νερο κρυο ακουμπαει το ποδι του μπεμπη τον παγωνει βαζει τις φωνες το μωρο παω να δω τι εγινε και του μπεμπουλη το πουλακι ειχε συρρικνωθει τοσο απο το κρυο που με πιασανε κατι γελια που δεν μπορουσα να σταματησω!!!!!Μολις του εφτιαξε το νερο επανηλθε στα φυσιολογικα!!!!:lol::lol::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...