Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις απο τα σαλια εχει απογινει το χαλι μας..θελει να ειναι μονιμα ορθιος...αφου σκαρφαλωνει στην κοιλια μου!!Θελει να ειναι ορθιος στα ποδια του...και οταν ειναι ανασκελα κανει να σηκωθει οπως οταν κανουμε κοιλιακους...κοριτσια δεν υπερβαλω θα με χαζεψει αυτο το παιδι!!!!Η μανα μου λεει να μην τον σηκωνω ορθιο αλλα αυτος θελει παρα πολυ...στερεωνει και το κεφαλι του και κοιταει γυρω γυρω...καθεται ετσι καμμια δεκαρια δευτερολεπτα και μετα γονατιζει..τι να κανω???

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλα μαρη δεν ξερεις τον θρυλικο Λαγκαδα που ειναι και η γεννετηρα του Ρεμου αλλα των Αναστεναριδων...???Φτου σου :ΡΡΡ Εγω ευτυχως ειχα το κρεβατι στο δωματιο του μπεμπουλη και κοιμομουν μαζι του...τωρα εχω χαλαρωσει και ειμαι πολυ πιο ησυχη παω μονο αν ακουσω βηξιμο ή κλαμα.

το μονο που ξερω για τον Ρεμο ειναι οτι τα ειχε με τη Ζετα! κ πολυ στεναχωριοταν η μαμα μου, που δεν το επαιρνε το κοριτσι κ το κοροιδευε τοσα χρονια ο χοντρομπαλας!!! δεν ειχε δικα της προβληματα..ξερεις, κ ασχολιοταν με το Ζετακι.

αλλα τωρα θα της πω οτι δεν ειναι ολοι οι Λαγκαδινοι λαμογια... Ξερω καποιον που τη παντρευτηκε τη κοπελα του.;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εμεις απο τα σαλια εχει απογινει το χαλι μας..θελει να ειναι μονιμα ορθιος...αφου σκαρφαλωνει στην κοιλια μου!!Θελει να ειναι ορθιος στα ποδια του...και οταν ειναι ανασκελα κανει να σηκωθει οπως οταν κανουμε κοιλιακους...κοριτσια δεν υπερβαλω θα με χαζεψει αυτο το παιδι!!!!Η μανα μου λεει να μην τον σηκωνω ορθιο αλλα αυτος θελει παρα πολυ...στερεωνει και το κεφαλι του και κοιταει γυρω γυρω...καθεται ετσι καμμια δεκαρια δευτερολεπτα και μετα γονατιζει..τι να κανω???

κ εμενα το ιδιο κανει... καμαρωνει!

ασε ρε μαριανθη...ας το παιδι... ο ανηψιος μου 7 μηνων, κ ουτε στον κολο του δεν ειχε κατσει!!! μπουνταλας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και τι πειραζει?και εμενα το κανει ο μπεμπουλης αυτο και μ'αρεσει:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

το μονο που ξερω για τον Ρεμο ειναι οτι τα ειχε με τη Ζετα! κ πολυ στεναχωριοταν η μαμα μου, που δεν το επαιρνε το κοριτσι κ το κοροιδευε τοσα χρονια ο χοντρομπαλας!!! δεν ειχε δικα της προβληματα..ξερεις, κ ασχολιοταν με το Ζετακι.

αλλα τωρα θα της πω οτι δεν ειναι ολοι οι Λαγκαδινοι λαμογια... Ξερω καποιον που τη παντρευτηκε τη κοπελα του.;)

Ελα omorfakia 2 και ο δικός μου με παντρεύτηκε και μου έκανε και 3 υπέροχα δώρα :lol::lol::lol:

Ελα omorfakia 2 και ο δικός μου με παντρεύτηκε και μου έκανε και 3 υπέροχα δώρα :lol: :lol: :lol:

παντως, εχουν ωραιο γουστο οι Λαγκαδινοι, κ για τις 2 σας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Και μυαλο...ηξεραν τι επαιρναν :ΡΡΡΡΡ:cool::cool::cool:

εννοειται μαριανθη μου!!! τιποτα τυχαιες???

Ειρηνη, ξερω ποσο σημαντικο να ειναι κ καλα παιδια!!! Μεγαλη ανακουφιση, κ κυλαει πιο ευκολα η οικογενειακη ζωη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ρε τι ήθελα και γράφτηκα????????Καλά δεν σας διάβαζα τόσους μήνες χωρίς να βλέπω??????Μιλούσε η Αλέκα,την πέστευα και γω!!!Εμφανιζεται η Ειρήνη με 3 παιδιά,λές από μέσα σου"Αχ,η καημένη,με 3 εγκυμοσύνες πώς να είναι?????"Που να το φανταστώ ρε οτι οι μάνες με 3 παιδιά είναι ΕΤΣΙ!!!!!!!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ KOYKLA MOΥ!!!Για μα μην μιλήσω για όλες τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ειρηνη μας εχες δει εμας??πες να μας δεις στα αλμπουμ!!!Να δεις και τον Παυλο.

Καλά καλέ αφού σας είχα σχολιάσει κιόλας το ξέχασες? Και γιατί σε ρώτησα στο pm για την καντίνα? Ε? αφού τον είδε ο άντρας μου τον Παυλίτο και μου λέει αν και μωρό τον ξέρω.

αχαχχαχαχαχαχ μου αρεσει που επιβεβαιωνουμε η μια την αλλη...αυτο ειναι που λενε αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!! :)

Ομορφακι μου δεν εχω παραπονο ειναι καλο παιδι ο Παυλος δεν εχω να φοβαμαι για γκομενες ξενυχτια και τετοια αλλα μερικες φορες μου ερχεται να τον πνιξω οταν ειναι αναισθητος...αν και απο ο,τι εχω καταλαβει ειναι αντρικο χαρακτηριστικο απο τα τοσα που εχω διαβασει...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...