Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν εχουν πολλά σαλια δεν πονανε πολυ τα δοντάκια τους!!!!

Στον Γιαννη καθε 10 λεπτα αλλαζα σαλιαρα γιατι εκτως των άλλων τις μάσαγε κιόλας....:confused:

ανακουφιστικα τωρα που το ειπες αυτο!!!τον λυπαμαι τον καημενο...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρη, την ενδοεπικοινωνια του τη βαζω εξω απο το δωματιο του φαντασου κ τον ακουω. οχι ομως οταν κοιμαται, γιατι κλαιει πια δυνατα κ δεν χρειαζεται... του τη βαζω οταν παω στο μπαλκονι, κ τοτε σαν να ψιλοξυπναει..κανει αυτα τα αχμ..γκου...κτλ... οτι καταλαβες τωρα... λεω μηπως τον πιανει η κεραια?

ειναι τοσο δυνατη ε?αντε να δουμε...θα σας πω εντυπωσεις αυριο:lol:

fCS8p3.png

Ειρηνη εισαι θεα!!! Μου φαινεται για να αδυνατισουμε σ'αυτο το φορουμ, πρεπει να κανουμε απο 3 κ πανω...

Sorry, αλλα ο Λαγκαδας που πεφτει ρε παιδια??? Ειμαι κ η κορη του Μαγγελανου, εχουμε πει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γιατι????

Γιατι με το παραμικρο ηχο θα τρεχεις να δεις τι κάνει και θα σε φανε οι δρόμοι....;)

ανακουφιστικα τωρα που το ειπες αυτο!!!τον λυπαμαι τον καημενο...

Ναι να παρακαλάς να εχει σάλια :-)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

κ μενα σαλια φουσκες!!!!!!

κ μεχρι τωρα 3 σαλιαρες!!!!!!

Απο τον αλλο μηνα που θα πιανουν πραγματα θα τις τρωει κιόλας...εκει να δεις σάλιο ....κουβάδες :lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ειρηνη εισαι θεα!!! Μου φαινεται για να αδυνατισουμε σ'αυτο το φορουμ, πρεπει να κανουμε απο 3 κ πανω...

Sorry, αλλα ο Λαγκαδας που πεφτει ρε παιδια??? Ειμαι κ η κορη του Μαγγελανου, εχουμε πει...

εξω απο την θεσ/νικη στο δρομο προς καβαλα

fCS8p3.png

Οχι ρε παιδιά αυτή η φωτο είναι π.μ (προ μπέμπας) εποχή. Θα βγάλω και καμμιά μ.μ (μετά μπέμπας) εποχή να με δείτε να τρομάξετε....... Ο Λαγκαδάς είναι βόρεια περίπου 15 χιλιόμετρα απο τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχεις ακούσει για τα λουτρά μας?

Γιατι με το παραμικρο ηχο θα τρεχεις να δεις τι κάνει και θα σε φανε οι δρόμοι....;)

Ναι να παρακαλάς να εχει σάλια :-)

α οκ:D

Απο τον αλλο μηνα που θα πιανουν πραγματα θα τις τρωει κιόλας...εκει να δεις σάλιο ....κουβάδες :lol:

ποτε ξεκιναν να πιανουν οταν κλεισουν τον 3ο ή τον 4ο?

fCS8p3.png

εξω απο την θεσ/νικη στο δρομο προς καβαλα

Με πρόλαβες!!!!!

mefh οκ μπορείς να με δεις τώρα αλλά μην μασάς είπαμε π.μ και τωωωωωωωωωρα η αλέκααααα. Μετά από μελέτη των φωτογραφιών σου θα σου πω ότι σου είπα και στο φεις. Σου αφαιρώ το δικαίωμα να μιλάς..... Ρε συ τέτοια κούκλα τέτοια θεα και μετά απο εγκυμοσύνη που λογικό είναι να πρηστείς και να πάρεις κιλά κάθεσαι και λες π@π@ριές. Αι πνίξου κακούργα που θες και το καλοκαίρι να είσαι όμορφη λες και τώρα δεν βλέπεσαι. Δεν μπορώ να σε βρισω άλλο αλλά αν με προκαλέσεις θα ακούσεις και άλλα να το ξέρεις.....

Επεξεργάστηκαν by eirinilagadas

Διαφημίσεις

καλα μαρη δεν ξερεις τον θρυλικο Λαγκαδα που ειναι και η γεννετηρα του Ρεμου αλλα των Αναστεναριδων...???Φτου σου :ΡΡΡ Εγω ευτυχως ειχα το κρεβατι στο δωματιο του μπεμπουλη και κοιμομουν μαζι του...τωρα εχω χαλαρωσει και ειμαι πολυ πιο ησυχη παω μονο αν ακουσω βηξιμο ή κλαμα.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Οχι ρε παιδιά αυτή η φωτο είναι π.μ (προ μπέμπας) εποχή. Θα βγάλω και καμμιά μ.μ (μετά μπέμπας) εποχή να με δείτε να τρομάξετε....... Ο Λαγκαδάς είναι βόρεια περίπου 15 χιλιόμετρα απο τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχεις ακούσει για τα λουτρά μας?

ελα ρε ειρηνη... αφου κρατηθηκες στα 2 παιδια, κ ησουν ετσι στη φωτο, δεν εχεις γινει κ αλλος ανθρωπος!

τελικα η καθεμια μας εχει τον δικο της τυπο! γιαυτο καναμε κ τοσο ωραια παιδια...φτου μας.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...