Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό το θέμα το χω!Από 280-300 είναι οι τιμές εδώ.Φαντάζομαι στην Αθήνα θα είναι πιο φτηνά λογω ανταγωνισμού.Εξαρταται όμως και το επίπεδο του σχολείου.Οι Δημόσιοι είνα ανάλογα την φορολογική.Ξεκινάνε από 80 και φτάνει μέχρει 180.

α, ευχαριστω!

να υποθεσω τα 300 ειναι χωρις το σχολικο, ε?

για θυμισε μου που εισαι? (αλτσχαιμερ) βαλτο βρε κ στο προφιλ...

για τωρα λεμε για ιδιωτικο κ απο του χρονου αν βρουμε κ κανενα βισμα θα παμε δημοσιο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Εδώ είμαι και γω!!!!!!!!Γειά!!!!!!!!Αλέκα,μπήκα Φειςκαι σε είδα και σένα και τα την Ομορφάκια!!Ρε όταν σου λεω εγώ οτι πρέπει να κάνουμε και τρίτο εσύ ανατριχίάζεις!Τυχαίο είναι οτι εδω μέσα είναι και ΑΔΥΝΑΤΕΣ και κούκλες????Ποιά είνα η Ειρήνη από τον Λαγκαδά για να την δώ?????Επιτρέπεται να μου πείς???
στειλτε καλυτερα πμ με τα ονοματα σας, για να βρεθειτε και στ φεισ. Εμενα δε με νοιαζει να υπαρχει στο φορυμ το ονομα μου για αυτο το εγραψα.

Και μένα δεν με νοιάζει για το όνομα αφού έχω βάλει και από που είμαι, άλλωστε ο Λαγκαδάς είναι μικρός και δεν έχουμε και πολλές Ειρήνες!!!! :D:D:D

Είμαι η ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΚΑΛΟΥΔΗ ψάξε με έτσι και θα με βρεις!!!! :):):) Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή θα πέσω και σε Λαγκαδιανή γιατί όπου και να πας Λαγκαδιανό θα βρεις :lol::lol::lol:

Αυτό το θέμα το χω!Από 280-300 είναι οι τιμές εδώ.Φαντάζομαι στην Αθήνα θα είναι πιο φτηνά λογω ανταγωνισμού.Εξαρταται όμως και το επίπεδο του σχολείου.Οι Δημόσιοι είνα ανάλογα την φορολογική.Ξεκινάνε από 80 και φτάνει μέχρει 180.

α, ευχαριστω!

να υποθεσω τα 300 ειναι χωρις το σχολικο, ε?

για θυμισε μου που εισαι? (αλτσχαιμερ) βαλτο βρε κ στο προφιλ...

για τωρα λεμε για ιδιωτικο κ απο του χρονου αν βρουμε κ κανενα βισμα θα παμε δημοσιο...

Από Ξάνθη.Εννοείται χωρίς το σχολικό!Αν θέλεις την ταπεινή μου γνώμη καλύτερα να πάρεις γυναίκα.Είναι παρα πολύ μικρό και τα λεφτά είναι σχεδόν ίδια.

Διαφημίσεις

Και μένα δεν με νοιάζει για το όνομα αφού έχω βάλει και από που είμαι, άλλωστε ο Λαγκαδάς είναι μικρός και δεν έχουμε και πολλές Ειρήνες!!!! :D :D :D

Είμαι η ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΚΑΛΟΥΔΗ ψάξε με έτσι και θα με βρεις!!!! :) :) :) Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή θα πέσω και σε Λαγκαδιανή γιατί όπου και να πας Λαγκαδιανό θα βρεις :lol: :lol: :lol:

Πάω!!!!!

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις!

το εχω μεγαλο αγχος,αλλα δεν γινοταν αλλο,καμια μερα θα τον εβρισκα πανω στο κρεβατι μας:lol:

Ετοιμασου για νυχτερινα δρομολόγια......βαλε και καμμια πολυθρονα για να καθεσαι γιατι προβλεπω να την βγαζεις εκει πολλές βραδιές..:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ειρηνη ο αντρας μου ειναι Λαγκαδιανος...την εχω τιμησει την πολη σας πολλακις... ;) Για την ακριβεια Χρυσαυγιτης... :Ρ

Τρωμε με μανια τα χερια μας...με μανια ομως...αφου αν δεν ακουγα τις γουλιες οταν τον ταιζα θα ελεγα οτι πειναει...αληθεια γιατι τρωνε τα χερακια τους???Για εξερευνηση η για ανακουφιση απο τα ουλα τους??

waWmp3.png

9LyAp3.png

Και σε εμας 300 με 400 ειναι και οι δημοσιοι παιδικοι απο 60 εως 120(εγω δινω 90 χωρις να πηγαινει.....:()

Ειρηνη ο αντρας μου ειναι Λαγκαδιανος...την εχω τιμησει την πολη σας πολλακις... ;) Για την ακριβεια Χρυσαυγιτης... :Ρ

Το ήξερα είδες το είπα δεν το είπα? Για στείλε με pm λεπτομέρειες περιμένει και ο άντρας μου να μάθει. Εννοάται πως όταν ξαναέρθεις θα πιούμε καφέ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τρωμε με μανια τα χερια μας...με μανια ομως...αφου αν δεν ακουγα τις γουλιες οταν τον ταιζα θα ελεγα οτι πειναει...αληθεια γιατι τρωνε τα χερακια τους???Για εξερευνηση η για ανακουφιση απο τα ουλα τους??

Και για τα δύο!!! Και εμεις ειχαμε πριν μια εβδομαδα μετα του περασε και τωρα παλι απο χθες τα ξανατρωει με μανια και ειναι ολο σαλια ''φούσκες''.

Και σε εμας 300 με 400 ειναι και οι δημοσιοι παιδικοι απο 60 εως 120(εγω δινω 90 χωρις να πηγαινει.....:()

σε ιδιωτ. που ειχα ρωτησει τον Σεπτεμβριο η τιμη ηταν 320 με σχολικο, χωρις σχολικο στο αφηνε 300!! στον δημοσιο, εξαρταται τον Δημο παντα, εμεις στον Βυρωνα, πληρωνουμε Τροφεια, 10 ευρω ο νικηφ. επειδη ειχε γραφτει πριν 2χρ. κ πηγε ενα μηνα μονο, κ 20 ευρω η χριστ. επειδη ειναι νεα μαθητρια... η συμβαση λεει, οτι αν ενα παιδι παει μονο 5 ημερ. του μηνα, δεν πληρωνουν οι γονεις του, κ αν εχουν πληρωσει ηδη αλλα το παιδι αρρωστησε τα χρηματα μεταφερονται στον επομενο μηνα.(αυτο εγινε τον Δεκεμβριο που δεν τα στειλαμε καθολου απο τις 7/12 κ μετα στο σχολειο).

κ οντως αυτο που λεει η Ελενη. αναλογα με τη φορολ. δηλωση. Εμεις δειχνουμε μικρη δηλωση...

μαιρη, την ενδοεπικοινωνια του τη βαζω εξω απο το δωματιο του φαντασου κ τον ακουω. οχι ομως οταν κοιμαται, γιατι κλαιει πια δυνατα κ δεν χρειαζεται... του τη βαζω οταν παω στο μπαλκονι, κ τοτε σαν να ψιλοξυπναει..κανει αυτα τα αχμ..γκου...κτλ... οτι καταλαβες τωρα... λεω μηπως τον πιανει η κεραια?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και εμενα κανει σαλια φουσκες και κανει και πρρρρρ με τα σαλια του!!!Πλακα εχει...γκρινιαζει μαλλον θελει υπνο, τον βαζω και ερχομαι!

Αν εχουν πολλά σαλια δεν πονανε πολυ τα δοντάκια τους!!!!

Στον Γιαννη καθε 10 λεπτα αλλαζα σαλιαρα γιατι εκτως των άλλων τις μάσαγε κιόλας....:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...