Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!βλεπω για γλυκα μιλατε και ειμαι σε διαιτα....μη με κολαζεται!!!!

εγω σημερα το μεσημερι κοιμηθηκα αγκαλια με τον μπεμπη.

αλλα απο το βραδυ θα παει στο κρεβατακι του!!!

λοιπον για πειτε συμβουλες!θυμαμαι μου ειχατε πει να βαζω την κουβερτα κατω απο τις μασχαλες.

τον βαζω ψηλα?εκει που ειναι η παντα?

μπορω να του βαλω το σφηνακι να ειναι στο πλαι?

την ενδοεπικοινωνια που ν ατην βαλω?μεσα στο κρεβατακι?

Μαιρουλα μην αγχωνεσαι...δεν χρησιμοποιουμε μαξιλαρι, παπλωματακι και υπνοσακο (δεν αναπνεει το δερμα του μωρου, δεν ειναι επικυνδινος αλλα ανθυγιεινος), το σεντονακι και η κουβερτουλα να μην ειναι μεχρι πανω πανω, οχι στο σφηνακι λεει ο δικος μου ο γιατρος μια πετσετουλα τυλιγμενη να στηριζει την πλατουλα του στα πλαγεια και αν θελει αυτος θα γυρισει ανασκελα χμμμ τι αλλο ελαφρυα φορμακια και θερμοκρασια δωματιου 22 βαθμους!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριανθη γιατι το ξυπνας το παιδι να φαει?

Δεν κανει να τον ταραζεις...αστο μονο του να ξυπνησει.

επισης τα μωρακια που τρεονται σωστα ειναι ηρεμα και κοιμονται αρκετα.

iMLpp3.png

κι εμεναααααα ιχθεις με διδυμους (μαλλον)

ελενη τα 2 μας ειμαστε ε???

1.ψαρακι ειμαι και εγω!

2.οταν θα πας να ψωνισεις φορμακια,αν πας στο ελληνικο μαδερ,παρε μαζι σου ενα απο αυτα που εχεις και μετρα τα,για να δεις ποιο σου κανει.

εχει και το m&s μερικα αλλα δεν εχει μεγαλη ποικιλια....εγω βρηκα τωρα τα καλοκαιρινα,ομως μονο για τον μπεμπη....

fCS8p3.png

κοριτσια εσεις τα φασκιωνετε τα μωρα σας για να κοιμηθουν???Γιατι εμενα σε λιγο δεν θα χωραει στη φασκια...ααα και καπου λεγατε για νουμερα...εγω απο mothercare που του φωνησα τα φορμακια με τα κουμπακια μπροστα για μεσα στο σπιτι του τα πηρα 6-9 για να τα φορεσει μεχρι Μαιο...ειναι λεπτα και πιστευω θα τα βγαλουν τα λεφτα τους!!!Βεβαια του φοραω και διπλη πανα αφου εχουμε σφιχτα ισχιαα..

δοκιμασε η μαμα μου να το κανει οταν ηταν 5 ημερων.ηταν η πρωτη κ η τελευται φορα που το επιχειρησαμε

iMLpp3.png

Μαιρουλα μην αγχωνεσαι...δεν χρησιμοποιουμε μαξιλαρι, παπλωματακι και υπνοσακο (δεν αναπνεει το δερμα του μωρου, δεν ειναι επικυνδινος αλλα ανθυγιεινος), το σεντονακι και η κουβερτουλα να μην ειναι μεχρι πανω πανω, οχι στο σφηνακι λεει ο δικος μου ο γιατρος μια πετσετουλα τυλιγμενη να στηριζει την πλατουλα του στα πλαγεια και αν θελει αυτος θα γυρισει ανασκελα χμμμ τι αλλο ελαφρυα φορμακια και θερμοκρασια δωματιου 22 βαθμους!!

καλα κοιτα το σφηνακι το εχω και εγω μονο το μισο:lol: αυτο που ειναι πισω απο τη πλατη.αυτο δηλαδη να το βαλω.οκ

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλα κοιτα το σφηνακι το εχω και εγω μονο το μισο:lol: αυτο που ειναι πισω απο τη πλατη.αυτο δηλαδη να το βαλω.οκ

Πιστευω οτι με αυτο δεν εχεις θεμα...

Θεανω κανει 6 γευματα την μερα και αν δεν τον ξυονησω μπορει να μην φαει και καθολου το σκασμενο...αυτα ειναι καινουργια κολπα.:confused::confused:

waWmp3.png

9LyAp3.png

μαριανθουλα εγω τα παιδακια μου δεν τα φασκιωσα. Μαιρη μου την ενδοεπικοινωνια βαλ'την ενα μετρο απο την κουνια για καλο και για κακο. Εγω το μπεμπεκο τον σκεπαζω μεχρι την πλατουλα κοντα στο σβερκο. Μπρουμυτα τον κοιμιζω.

Ομορφακια με φωναξες???:cool::cool::cool: Ο αντρας σου ειναι τυχερος που σε εχει και δεν λεω για την εμφανιση μονο...Μου αρεσει το ωραιο (το εχετε καταλαβει) αλλα όχι το απλως ωραιο...Χρειαζεται και κατι να σε εξιταρει, με νιωθετε ετσι?

Ειναι τυχερος γιατι εισαι καλη μανα, καλη συζυγος, και αυτο το χαμογελο δε μπορει παρα να δειχνει πόσο καλος ανθρωπος εισαι.

Χεστηκα που εισαι αδυνατη μαρη, που να σου καει το βιντεο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαριανθουλα εγω τα παιδακια μου δεν τα φασκιωσα. Μαιρη μου την ενδοεπικοινωνια βαλ'την ενα μετρο απο την κουνια για καλο και για κακο. Εγω το μπεμπεκο τον σκεπαζω μεχρι την πλατουλα κοντα στο σβερκο. Μπρουμυτα τον κοιμιζω.

Ομορφακια με φωναξες???:cool::cool::cool: Ο αντρας σου ειναι τυχερος που σε εχει και δεν λεω για την εμφανιση μονο...Μου αρεσει το ωραιο (το εχετε καταλαβει) αλλα όχι το απλως ωραιο...Χρειαζεται και κατι να σε εξιταρει, με νιωθετε ετσι?

Ειναι τυχερος γιατι εισαι καλη μανα, καλη συζυγος, και αυτο το χαμογελο δε μπορει παρα να δειχνει πόσο καλος ανθρωπος εισαι.

Χεστηκα που εισαι αδυνατη μαρη, που να σου καει το βιντεο.

αχ που να την βαλω 1 μετρο μακρια?δεν εχει κατι να την ακουμπησω..γμτ:mad:τον βαζει ψιλα στο κρεβατι?στο υψος της παντας?

και πως θα μεινει σκεπασμενος?????

ξεχασα το κυριωτερο!!!!να το κανω να εχει ανακλησει?????

fCS8p3.png

μαιρη καλυτερα 2 μετρα μακρια...και αν εχει ζορι με τις αναγωγες βαλε κατω απο το στρωμα κατι να ειναι σε ανακλιση,,

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αχ που να την βαλω 1 μετρο μακρια?δεν εχει κατι να την ακουμπησω..γμτ:mad:τον βαζει ψιλα στο κρεβατι?στο υψος της παντας?

και πως θα μεινει σκεπασμενος?????

ξεχασα το κυριωτερο!!!!να το κανω να εχει ανακλησει?????

εγω στον αγγελο το εβαζα πανω σε ενα σκαμπο, κοντα στην κουνια (απο εξω απο την κουνια εννοειτσαι). Στο μπενμπη το βαζω πανω στη ντουλαπιτσα του. Τι εννοεις 'ανακλησει'?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αλεκα ανακλιση να ειναι το κεφαλακι ελαφρως πιο πανω απο το στερνο και τα ποδια..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

α...ειναι και τα γεραματα...

221882cb0gkyh7q4.gif

φασκια του εβαζα μεχρι να 40ησει.

κ στο κρεβατακι κ στην καλαθουνα εχω βαλει απο κατω βιβλια για να εχει λιγη κλιση στο κεφαλακι του.

το σφηνακι το βαζω κ εγω οπως η μαιρη.ακομα δεν τον εχω βαλει τη νυχτα να κοιμηθει μονος του μονο κατι μεσημερια, αλλα σκεφτομαι να αρχισω κ εγω σε λιγο.

να ρωτησω κ κατι ασχετο τις δευτερο-τριτο μανουλες?

ποσο περιπου παιρνουν οι βρεφονηπιακοι? να εχω μια ιδεα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

φασκια του εβαζα μεχρι να 40ησει.

κ στο κρεβατακι κ στην καλαθουνα εχω βαλει απο κατω βιβλια για να εχει λιγη κλιση στο κεφαλακι του.

το σφηνακι το βαζω κ εγω οπως η μαιρη.ακομα δεν τον εχω βαλει τη νυχτα να κοιμηθει μονος του μονο κατι μεσημερια, αλλα σκεφτομαι να αρχισω κ εγω σε λιγο.

να ρωτησω κ κατι ασχετο τις δευτερο-τριτο μανουλες?

ποσο περιπου παιρνουν οι βρεφονηπιακοι? να εχω μια ιδεα...[/QUOTE]

Αυτό το θέμα το χω!Από 280-300 είναι οι τιμές εδώ.Φαντάζομαι στην Αθήνα θα είναι πιο φτηνά λογω ανταγωνισμού.Εξαρταται όμως και το επίπεδο του σχολείου.Οι Δημόσιοι είνα ανάλογα την φορολογική.Ξεκινάνε από 80 και φτάνει μέχρει 180.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...