Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα πες μου ποτε τα προλαβες ολα αυτα με 2 παιδια και εγω με 1 ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω!!!!!!!!!!

1)Εγώ δεν θηλάζω!

2) Η ανιψιά μου η μεγάλη είναι 9 και απασχολούσε την Έφη!

3)Από το πρωί δεν κάνω τίποτα άλλο.Μόνο μαγειρεύω!

4) Το μωρό,έχουμε πεί,πως είναι αρνί!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

1)Εγώ δεν θηλάζω!

2) Η ανιψιά μου η μεγάλη είναι 9 και απασχολούσε την Έφη!

3)Από το πρωί δεν κάνω τίποτα άλλο.Μόνο μαγειρεύω!

4) Το μωρό,έχουμε πεί,πως είναι αρνί!!!!!!!!!!

Τυχερήηηηη!!!!!

Μαριάνθη, κι εγώ αφήνω το παιδί να με καθοδηγεί!! Όσο πάει!! Δεν ακούω κανέναν!!!

Κάθε βράδυ, είμαι ευχαριστημένη που θήλασα άλλη μια μέρα!!!

να 'μαι κ παλι!!!

μεφη, εβαλα κ εγω μια μηλοπιτα στο φουρνο...οπου να 'ναι βγαινει...

κ μενα μου αρεσει πολυ να μαγειρευω...ευτυχως εκατσε φρονιμος ο μικρος στο ριλαξ (το εχω βαλει πανω στο τραπεζι) κ με παρακολουθουσε στην κουζινα...

μηπως να κανω δουλειες καλυτερα αντι να μαγειρευω?

qC91p2.pngaQK1p2.png

ζηλεψα κ εγω...αφου κοιμοτα η ζουζουνα μου λοιπον εφτιαξα ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ!!!!!!!!!!!!

εβαλα τα υλικα στον αρτοπαρασκευαστη να γινονται ετοιμασα την γεμιση κ τσουπ ηρθα

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

να 'μαι κ παλι!!!

μεφη, εβαλα κ εγω μια μηλοπιτα στο φουρνο...οπου να 'ναι βγαινει...

κ μενα μου αρεσει πολυ να μαγειρευω...ευτυχως εκατσε φρονιμος ο μικρος στο ριλαξ (το εχω βαλει πανω στο τραπεζι) κ με παρακολουθουσε στην κουζινα...

μηπως να κανω δουλειες καλυτερα αντι να μαγειρευω?

Να τον δένεις μην σου πέσει πρόσεχε!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κουμπάρα, εμένα δε κοιμάται στο κρεβάτι ολη μέρα ούτε 5 λεπτά, γι΄αυτό δεν κάνω γλυκά (όχι ότι δεν ξέρω)!!!!Χιχχιχι!!!!! Άντε στείλε κανένα γλυκό, γιατί ξέρω πολύ καλά να τα τσακίζω!!!!!!!!

Κουμπάρα, εμένα δε κοιμάται στο κρεβάτι ολη μέρα ούτε 5 λεπτά, γι΄αυτό δεν κάνω γλυκά (όχι ότι δεν ξέρω)!!!!Χιχχιχι!!!!! Άντε στείλε κανένα γλυκό, γιατί ξέρω πολύ καλά να τα τσακίζω!!!!!!!!

κρεββατι τι ειναι αυτο?εγω ολη την ημερα στο σαλονι στον καναπε!!!!!!!!!

αυτο ελεγα στον Γιωργο ,πηραμε λικνο,πηραμε το καινουργιο μοντελο ριλαξ μπας και.....αλλα που.τουλαχιστον να χωραγα εγω μεσα σε ολα αυτα μπας κ εκανα αποσβεση..

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

κρεββατι τι ειναι αυτο?εγω ολη την ημερα στο σαλονι στον καναπε!!!!!!!!!

αυτο ελεγα στον Γιωργο ,πηραμε λικνο,πηραμε το καινουργιο μοντελο ριλαξ μπας και.....αλλα που.τουλαχιστον να χωραγα εγω μεσα σε ολα αυτα μπας κ εκανα αποσβεση..

Χαχαχα!! Καλά, κάθεται και κοιμάται στον καναπέ;;; Αααα, εσείς είστε τυχεροί!!!;) Καλέ, κράτα τα για το δεύτερο, μπορεί να του αρέσουν!!!:wink:

Αυτο το παιδι θα με τρελανει δεν την γλιτωνω...κοιμοταν απο τις 12:00 μεχρι τις 02:00 , ξυπνησε εφαγε ξαναεπεσε στις 15΅30 τον σηκωσα να φαει 17:40 κοιμησμενο και κοιμηθηκε μεχρι τις 18:30 ξυπνησε τον εκανα μπανιο του εκανα ενα μισαωρο μασαζ περιποιημενο και τωρα στο ριλαξ ξανακοιμηθηκε!!!!!!!Και θα κοιμηθει κανονικα και το βραδυ, ξερω οτι με βριζετε οσες παιδευεστε αλλα μηπως εχει τπτ το παιδι μου???Μηπως ειναι λιθαργικο??? :( Και σε λιγο θα ξυπνησει να φαει για βραδυ και θα ξαναπεσει...απο την μια χαιρομαι απο την αλλη ομως λεω μηπως τοση χαρα μου βγει ξινη. Γιατι αν ειναι να μου βγει ξινη και εχει τπτ καλυτερα να χορευει ολη μερα και ολη νυχτα.

Και εγω μαγειρευω και γλυκα φτιαχνω αλλα τωρα με την διαιτα δεν επιχειρω να φτιαξω τπτ γιατι ειμαι τοσο λιχουδω που ο,τι φτιαχνω καταληγει στο στομαχι μου...σε τεραστιες ποσοτητες οχι απλα να δοκιμασω...ετσι το ψυγειο ειναι γεματο γαλα και φρουτα. Η μονη μου παρασπονδεια με την αδεια της διαιτολογου ειναι μια ποτηρα γεματη γαλα το βραδυ με cautonic ετσι για να παρω την γλυκαδα...

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλησπερα κοριτσια!!βλεπω για γλυκα μιλατε και ειμαι σε διαιτα....μη με κολαζεται!!!!

εγω σημερα το μεσημερι κοιμηθηκα αγκαλια με τον μπεμπη.

αλλα απο το βραδυ θα παει στο κρεβατακι του!!!

λοιπον για πειτε συμβουλες!θυμαμαι μου ειχατε πει να βαζω την κουβερτα κατω απο τις μασχαλες.

τον βαζω ψηλα?εκει που ειναι η παντα?

μπορω να του βαλω το σφηνακι να ειναι στο πλαι?

την ενδοεπικοινωνια που ν ατην βαλω?μεσα στο κρεβατακι?

fCS8p3.png

Έχω βάλει 3 φορές το ζώδιό μου στη λίστα και όλο με γράφετε... Δεν το ξαναβάζω :-ppppppppppppppppp

κι εμεναααααα ιχθεις με διδυμους (μαλλον)

ελενη τα 2 μας ειμαστε ε???

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κοριτσια εσεις τα φασκιωνετε τα μωρα σας για να κοιμηθουν???Γιατι εμενα σε λιγο δεν θα χωραει στη φασκια...ααα και καπου λεγατε για νουμερα...εγω απο mothercare που του φωνησα τα φορμακια με τα κουμπακια μπροστα για μεσα στο σπιτι του τα πηρα 6-9 για να τα φορεσει μεχρι Μαιο...ειναι λεπτα και πιστευω θα τα βγαλουν τα λεφτα τους!!!Βεβαια του φοραω και διπλη πανα αφου εχουμε σφιχτα ισχιαα..

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...