Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εκανα μπανιο, εβαλα κ ενα πλυντηριο...κ ακομα κοιμαται.

μου φαινεται πως ειχε δικιο καποια που ειχε πει οτι ο φρεσκος αερας τα κανει να κοιμουνται πιο πολυ, γιατι σημερα με τις δουλειες κ τα παραθυρα ανοικτα σχεδον συνεχεια αεριστηκε καλα το σπιτι. αμα ειναι ετσι θα το καθιερωσω!

Δεν είσαι μόνη με φάγανε μερικές φαρμακόγλωσσες (χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι) ονόματα δεν λέμε και ενώ η μικρή κοιμόταν πατάει μια τσιρίδα...........

κ μενα οπου να ναι θα την πατησει την τσιριδα του γιατι δεν εχει κανει κ κακα καθολου σημερα κ θα πειναει...

ασε που κ εγω οταν λεω να κοιμηθω λιγο ενα μεσημερακι ποτε μα ποτε δεν με αφηνει...

χαζο εισαι ρε??? Τι περιεργα?? στειλε και το σιδερο και θα δεις ποσο καλυτερα θα νιωσεις την αλλη εβδομαδα!;)

λες ε? να μη τα κλαιω τα 40 δηλαδη? αληθεια δε μου ειπες ειναι πολλα? εσενα ποση ωρα καθεται κ ποσα της δινεις?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ομορφακι αν μιλας για εμενα σε πληροφορω οτι για να εδραιωθει η γαλουχια τις πρωτες 4ο μερες ημουν τουλαχιστον 14 ωρες την ημερα καθισμενη στον καναπε με το βυζι απεξω και τον μπεμπη κολλημενο σαν μαγνητακι επανω μου...εχει υπαρξει φορα που θηλαζα απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 11 το βραδυ χεζοταν τον αλλαζα, ρευοταν και μετα παλι απο την αρχη...μακαρι να ετρεχε ετσι το γαλα αλλα δεν παιζει...απλα με λυπηθηκε ο Θεος και εδραιωθηκε ο θηλασμος και τωρα ειμαστε στο τριωρο!!!!Βεβαια το πηρα αποφαση...στους εξι μηνες θα αποθηλασω και θα γυρισω στην δουλεια...θα μπορουσα και τοτε να θηλασω αλλα πρεπει να σκεφτω και λιγο τον εαυτο μου...εχω καταντησει να αισθανομαι μονο μανα και καθολου γυναικα, θελω να ξεαγχωθω γενικοτερα και να μην ειμαι συνεχεια με το ρολοι στο χερι...

ποια αλλη???? ξερεις καμμια απο θηλασμο να εχει ΤΕΤΟΙΟ προγραμμα το μωρο της???

μη μου απαντησεις... τα ξερω!;)

βρωμιτσεςςςς!!!!!

κοιμαται τοση ωρα ο μικρος κ αντι να κοιμηθω κ εγω καθομαι κ κανω τη μελετη μου!!!!

μπραβο μαριανθη!!!

:lol::lol::lol:

πεθαινω!!!!!!!

μια χαρα θα μας ερθει του αγιου βαλεντινου!!!

προσοχη, ε? ειδατε τι εγινε περυσι!!!!

κ δεν χαιρεσαι? παντως να ξερεις οτι τα μωρακια ειναι πιο ορεξατα το πρωι για παιχνιδια κ λογακια γιατι ειναι ξεκουραστα.

αυτο κοιταζα κ εγω. εσυ ομως βρηκες κ την αγγελικη.

Μια αλλα Λεων!!!

τρομερη εικονα ευτυχιας!!!!! με συγκινησες!!!!!

κ τωρα τα νεα μου...

σημερα ηρθε η καινουρια καθαριστρια για πρωτη φορα εκατσε απο τις 9 εως τις 2 κ εκανε μπαλκονια, παντζουρια, τζαμια, ξεσκονισμα σκουπισμα σφουγγαρισμα κ της εδωσα 40. καλα ειναι?μηπως ειναι πολλα? ειπα να της δινω τοσα καθε φορα για να μην ψαχνομαι με τις ωρες...εντωμεταξυ ενιωσα πολυ περιεργα που καποια αλλη μου εκανε το σπιτι....για πειτε βρε κοριτσια...απο βδομαδα θα τη χωσω κ για σιδερο...

παντως ημουνα λιγοτερο αγχωμενη, ασχοληθηκα κ με το παιδι πιο πολυ, εκανα κ μια κολοκυθοπιτα αλμυρη ( με δικο μου φυλλο)...κ πανω απ'ολα δε νιωθω εξουθενωμενη οπως καθε σαββατο που τρεχω να τα προλαβω ολα...αλλα κ παλι νιωθω καπως...ισως ειναι επειδη δεν το εχω ξανακανει. θα συνηθισω...

ο μικρος εχει πολυ πλακα...κοιμαται κ μαλλον ονειρευεται οτι τρωει γιατι κανει τα χειλακια του σαν να θηλαζει...:lol::lol::lol:

τωρα σκεφτομαι να παω για μπανακι ή θα ξυπνησει? κοιμαται απο τις 2.

ειναι καλα τα λεφτα ευανθια. εγω δινω 35ευρω, 8.30-1.30 χωρις σιδερο ομως... απολαυσε το κοριτσακι!!!:lol:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εδώ είμαι και γω!!!!!!!!Γειά!!!!!!!!Αλέκα,μπήκα Φειςκαι σε είδα και σένα και τα την Ομορφάκια!!Ρε όταν σου λεω εγώ οτι πρέπει να κάνουμε και τρίτο εσύ ανατριχίάζεις!Τυχαίο είναι οτι εδω μέσα είναι και ΑΔΥΝΑΤΕΣ και κούκλες????Ποιά είνα η Ειρήνη από τον Λαγκαδά για να την δώ?????Επιτρέπεται να μου πείς???

στειλτε καλυτερα πμ με τα ονοματα σας, για να βρεθειτε και στ φεισ. Εμενα δε με νοιαζει να υπαρχει στο φορυμ το ονομα μου για αυτο το εγραψα.

λες ε? να μη τα κλαιω τα 40 δηλαδη? αληθεια δε μου ειπες ειναι πολλα? εσενα ποση ωρα καθεται κ ποσα της δινεις?

εγω δινω 50, 9 με 3 και κανει τα παντα. Ειναι πολυ καλη. Λες και εχω κανει όλο το σπιτι γενικο, και σιδερο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΑΓΓΕΛΙΚΗ να ξερεις το πολυ χαμομηλι φερνει διαρροια..καλυτερα δωστης μαραθο.

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και γω!!!!!!!!Γειά!!!!!!!!Αλέκα,μπήκα Φειςκαι σε είδα και σένα και τα την Ομορφάκια!!Ρε όταν σου λεω εγώ οτι πρέπει να κάνουμε και τρίτο εσύ ανατριχίάζεις!Τυχαίο είναι οτι εδω μέσα είναι και ΑΔΥΝΑΤΕΣ και κούκλες????Ποιά είνα η Ειρήνη από τον Λαγκαδά για να την δώ?????Επιτρέπεται να μου πείς???

ειμαι η κλασσικη ελληνιδα μανα! η σκεψη μου ειναι απλη...γιατι να παχυνω? για να λεω οτι "3 παιδια εκανα" ως απαντηση? ασε που δεν μπορω το θεαμα μου! η φαση ειναι να μπορεις να τρεξεις, να παιξεις, να κατσεις κατω μαζι τους... οταν βιαζομαστε με τον νικηφ. ή τη χριστ. για το σουπερ μαρκετ, τους λεω, για να δουμε ποιος θα νικησει, κ αρχιζουμε κ τρεχουμε. ακομα τα περναω...δοξα τω θεω!!! κ αυτα ξεκαρδιζονται στα γελια!!:-P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ειναι καλα τα λεφτα ευανθια. εγω δινω 35ευρω, 8.30-1.30 χωρις σιδερο ομως... απολαυσε το κοριτσακι!!!:lol:

εγω δινω 50, 9 με 3 και κανει τα παντα. Ειναι πολυ καλη. Λες και εχω κανει όλο το σπιτι γενικο, και σιδερο

ευχαριστω κοριτσακια!!!!

να μωρε, δεν εχω μαθει ετσι. κ τωρα που μας μενει κ κατι γι'αυτη τη πολυτελεια μου φαινεται περιεργο... θα συνηθισω...οσο για το σιδερο δεν της εχω πει τιποτα ακομα αλλα αν δω οτι τελειωνει τις αλλες δουλειες γρηγορα θα της το χωσω κ αυτο.

παντως μου ανοιγετε τα ματια σε πολλα θεματα...

μεχρι τωρα τσιναγε κ ο αντρας μου κ τελικα τον επεισα λεγοντας του οτι εκτος οτι δεν θα προλαβαινω κ με τη δουλεια κ το παιδι ετσι θα εχω πιο πολυ χρονο για εμας:wink: κ για να του μαγειρευω τα φαγητακια που του αρεσουν...:-) τι να κανω...να μη νομιζει οτι το κανω απο τεμπελια

qC91p2.pngaQK1p2.png

ανωμαλααααραααα μου!!!!!!

δες με, μαρη... στο φεις... φρεσκια φρεσκια, της ωρας! (ουτε της μιας ωρας!)

αχχχ...ξεχασα να βαλω ενα ματοχαντρο, να μη ματιαξετε!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ειμαι η κλασσικη ελληνιδα μανα! η σκεψη μου ειναι απλη...γιατι να παχυνω? για να λεω οτι "3 παιδια εκανα" ως απαντηση? ασε που δεν μπορω το θεαμα μου! η φαση ειναι να μπορεις να τρεξεις, να παιξεις, να κατσεις κατω μαζι τους... οταν βιαζομαστε με τον νικηφ. ή τη χριστ. για το σουπερ μαρκετ, τους λεω, για να δουμε ποιος θα νικησει, κ αρχιζουμε κ τρεχουμε. ακομα τα περναω...δοξα τω θεω!!! κ αυτα ξεκαρδιζονται στα γελια!!:-P

Ναι,φτιάξε με και συ τώρα!!!!!!!!Που είσαι η κλασσική ελληνίδα μάνα!!!Το καταλαβαίνω,όμως,να μην μπορείς να παχύνεις με 3 παιδιά και δουλειά(αν θυμάμαι καλά).Σκεψου και μένα που εδω και 5 χρόνια είμαι κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι με χίλλια προβλήματα και ξεσπάω στο ψυγείο και συνέχεια μαγειρύω!!Άρα εγώ δικαιούμε αυτό τον τίτλο!Εσύ είσαι η κλασσική Αμερικανίδα μανα και στα κιλά και στον αριθμό των παιδιών!!!

Τώρα πέρα από την πλάκα,μπράβο κούκλα μου!!!

Ναι,φτιάξε με και συ τώρα!!!!!!!!Που είσαι η κλασσική ελληνίδα μάνα!!!Το καταλαβαίνω,όμως,να μην μπορείς να παχύνεις με 3 παιδιά και δουλειά(αν θυμάμαι καλά).Σκεψου και μένα που εδω και 5 χρόνια είμαι κλεισμένη μέσα σε ένα σπίτι με χίλλια προβλήματα και ξεσπάω στο ψυγείο και συνέχεια μαγειρύω!!Άρα εγώ δικαιούμε αυτό τον τίτλο!Εσύ είσαι η κλασσική Αμερικανίδα μανα και στα κιλά και στον αριθμό των παιδιών!!!

Τώρα πέρα από την πλάκα,μπράβο κούκλα μου!!!

μα εγω δεν ξερω να μαγειρευω... ετσι σωθηκα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

μα εγω δεν ξερω να μαγειρευω... ετσι σωθηκα!

Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση!!Σήμερα έχω τις ανιψιές μου δώ και έφτιαξα-

πρωινό-τηγανιτά πιτάκια(λαλαγκίτες)

μεσημεριανό-παστίτσιο

απογευματινό-αλμυρό κέικ και καρυδόπιτα.

Εντάξει,μου αρέσει να μαγειρεύω γιατί έτσι ηρεμώ αλλά μετά κολλάει η ζυγαριά και τσατίζομαι!!!!!!!!

Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση!!Σήμερα έχω τις ανιψιές μου δώ και έφτιαξα-

πρωινό-τηγανιτά πιτάκια(λαλαγκίτες)

μεσημεριανό-παστίτσιο

απογευματινό-αλμυρό κέικ και καρυδόπιτα.

Εντάξει,μου αρέσει να μαγειρεύω γιατί έτσι ηρεμώ αλλά μετά κολλάει η ζυγαριά και τσατίζομαι!!!!!!!!

καλα πες μου ποτε τα προλαβες ολα αυτα με 2 παιδια και εγω με 1 ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

Θεανω εχω τοσο πολυ αγχος που δεν ξερω αν θα αντεξω ψυχολογικα για μετα τους 7 μηνες...η μονη μου εννοια ειναι αν θα εχω γαλα, και ποσο εφαγε το μωρο, και αν αργησει και δεν εχω γαλα τι κανω κτλ κτλ...να του πεις του παιδιατρου να κοψει τις μλκ...δεν υπαρχει χρονικο οριο που να κανει καλο ο θηλασμος...ο ιδανικος αποθηλασμος ειναι οταν το ιδιο το παιδι δεν θα θελει πια να θηλασει...ακουω κατι τρελα του στυλ δεν εχει να προσφερει τπτ το γαλα της μαμας μετα τους 6 μηνες...και τα χωνω κανονικα...λεω ναι δεν εχει το γαλα της μανας και εχει τογαλα της αγελαδας μη χεσω!!!τεσπα μακαρι να ημουν πιο χαλαρη, ερχεται και καλοκαιρι και με φανταζεσαι με το βυζι εξω στην παραλια ή σε μια βραδυνη βολτα σε μια καφετερια???Θελω να χαρω Θεανω και οπως ειπε και η Αλεκα και τα δικα τους μωρα τους γελανε και τους χαιδευουν...κανενα δεσιμο δεν προκειται να χαθει...ολα ειναι στις δικες μας ανασφαλειες, ουτως η αλλως καποια στιγμη ο θηλασμος σταματα ουτε ειναι αυτος που κανει τις μανες καλες...

Σε καταλαβαινω απολυτα !!!Τις ιδιες ανησυχιες εχω και γω!!!!!μην ξεχνας ομως οτι το καλοκαιρι τα παιδακια μας θα εχουν μεγαλωσει αρκετα για να ειναι συνεχεια κολλημενα στο β%^&% μας!!!!!!

Αγχωνεσαι χωρις λογο παντως στο ξαναλεω!!!!!τα παιδακια μας θα μας οδηγησουν,οπως θελουν αυτα!!!!!!!Αστο να τρεξει μονο του!!!!!!η πορεια θα δειξει!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...