Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.tangle.com/view_video?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513

δειτε αυτο το video!εγω ακομα κλαιω!συμειωνω οτι ο πατερας ειναι καρδιακος!τετοιοι γονεις πρεπει να μαστε!θυσια για τα παιδια μας,και αυτο εγινε επειδη του το ζητησε το παιδι του...

ΑΙ μαρη Ασπα και βαφτηκα για να παω και γυμναστικη...και εγω παραπονεθηκα που ξυπναει νυχτα...:cry::cry::cry:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Rianna-Ζυγος - ωροσκόπος (νομιζω) Λεων

Αλέκα- Ζυγος - ωροσκόπος Ζυγος

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

tzia-Δίδυμος ωροσκόπος αιγόκαιρως

gioulies - Τοξότης με ωροσκόπο ζυγό

ΕΥΗ Γ-Κριος με ταυρο!

jtse - Ζυγός με ωροσκόπο Κριό

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

theano 1980-Δίδυμος με ωροσκόπο σκορπιό

annoula79-Σκορπιός

mary77-ιχθεις - ωροσκοπος ζυγος

omorfakia-Ιχθεις με ωροσκόπο παρθένο

kimi-Αιγοκαρως με οροσκοπο Παρθενο(μαλλον)

μαρλεν- Ταύρος (μάλλον καρκινο)

aspa - τοξοτης - ωροσκοπο αιγοκερω

ευανθια - λεων - ωροσκοπο παρθενο

ΜΑΡΙΑΝΤΗΙ611 - Σκορπιος με ωροσκοπο Ιχθυ

manoulita- ζυγος με ωροσκοπο δε θυμαμαι αν&μου το χουν πει 40 φορες

:P:p:p

Καλημέρα..... Δεν διάβασα τπτ ακόμη δεν ξέρω τα νέα σας. Το βράδυ μάλλον θα κάνω τη μελέτη μου. Μπήκα κατευθείαν στην τελευταία σελίδα είδα τη λίστα με βάζω μέσα και πάω να μαγειρέψω!!! See you later κοριτσάρες.......

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

ΕΥΗ Γ-Κριος με ταυρο!

eleni1-Παρθενος

chicken-Παρθενος

annoula79-Σκορπιός

manoulita- ζυγος με ωροσκοπο δε θυμαμαι αν&μου το χουν πει 40 φορες Eirinilagadas – κριός – με ωροσκόπο σκορπιό (μια κόρη κριό και μια κόρη σκορπιό)

Δεν ξέρω γιατί μου βγάζει έτσι τη λίστα ούτε φατσούλες έχω........ Σόρρυ που σας χαλάω τις μορφοποιήσεις αλλά κάτι πρέπει να αλλάξω. Θα το βρω εν καιρό λόγω έλλειψης χρόνου...... Σμαααααααααααατς!!!!!

Επεξεργάστηκαν by eirinilagadas

Ομορφακι αν μιλας για εμενα σε πληροφορω οτι για να εδραιωθει η γαλουχια τις πρωτες 4ο μερες ημουν τουλαχιστον 14 ωρες την ημερα καθισμενη στον καναπε με το βυζι απεξω και τον μπεμπη κολλημενο σαν μαγνητακι επανω μου...εχει υπαρξει φορα που θηλαζα απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 11 το βραδυ χεζοταν τον αλλαζα, ρευοταν και μετα παλι απο την αρχη...μακαρι να ετρεχε ετσι το γαλα αλλα δεν παιζει...απλα με λυπηθηκε ο Θεος και εδραιωθηκε ο θηλασμος και τωρα ειμαστε στο τριωρο!!!!Βεβαια το πηρα αποφαση...στους εξι μηνες θα αποθηλασω και θα γυρισω στην δουλεια...θα μπορουσα και τοτε να θηλασω αλλα πρεπει να σκεφτω και λιγο τον εαυτο μου...εχω καταντησει να αισθανομαι μονο μανα και καθολου γυναικα, θελω να ξεαγχωθω γενικοτερα και να μην ειμαι συνεχεια με το ρολοι στο χερι...

waWmp3.png

9LyAp3.png

τρελό σουξέ ο μπακαλιάρος σήμερα! Και εγώ αφού τον μύρισα πρώτα στα κακά της πήγα πήρα ψαράκι για σούπα!!!!

Έχει ωραία μέρα έξω σήμερα-βγήκα για ένα καφεδάκι

Εχει αναζωογονητικό κρύο

byXKp2.png

Διαφημίσεις

.........................Βεβαια το πηρα αποφαση...στους εξι μηνες θα αποθηλασω και θα γυρισω στην δουλεια...θα μπορουσα και τοτε να θηλασω αλλα πρεπει να σκεφτω και λιγο τον εαυτο μου...εχω καταντησει να αισθανομαι μονο μανα και καθολου γυναικα, θελω να ξεαγχωθω γενικοτερα και να μην ειμαι συνεχεια με το ρολοι στο χερι...

Μαριάνθη δε έχεις σκεφτεί να συνεχίζεις να θηλάζεις έστω πρωί βράδυ, αφού τότε θα μπουν οι τροφές? Και εμένα ο στόχος μου είναι το εξάμηνο, αν και τον άλλο μήνα πάω γραφείο. Ο παιδίατρος όμως μου είπε 9 μήνες. Αν τα καταφέρω θα το κάνω. Πιστεύω πως αν μπουν οι στερεες τροφες θα είναι πιο εύκολο

byXKp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!

οποια θελει και της αρεσει το χιονι κ ο παγμενος αερας πολυ προθυμα την φιλοξενω!!!!!!!!

εχουμε -7 και χιονι?μεχρι το γονατο!!!!!!

τα καντα ειναι καλυμμενα ,ολα ειναι καταλευκα!!!!!και εγω εχω αγκαλιτσα τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

Μαριανθη απο αυτα που διαβαζω εχω την αισθηση οτι σε κουρασε ο θηλασμος!!!!!!!!

Αν θες μπορω να σου πω το προγραμμα ο θεος να τοκανει προγραμμα η μικρη μου!!!!!!!!!!!!

βεβαια ο καθενας εχει διαφορετικες αντοχες,κ ψυχικες κ σωματικες.......

μεγαλα λογια δεν θα πω αλλα πιστευω να καταφερω να την θηλασω μεχρι το 7μηνο που θα εισαγουμε τις στερεες τροφες!!!!!!!!!

Αν αποθηλασω νομιζω πως θα χαλασω αυτο το δεσιμο που εχουμε!Οταν με κοιταει με τα ματακια της οταν την θηλαζω ξαναγεννιεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα δεν ειπα ε? ειμαι γαιδουρα

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

καλημερα και σε σας κοριτσια!

ειρηνη ειμαστε τα μοναδικα κριαρακια στο καφε!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Κουμπάρα, τρελό χιόνι ε;;;;

Κάτι με ρώτησες χθες και δεν το θυμάμαι και δεν σου απάντησα!! Σόρρυ!!!

Ποιός κάνει δουλειές τώρα, ε;;;;;;; Ξεκινάω τώρα, γιατί μετά τι 4 δεν κοιμήθηκα, και από τις 7.30 μέχρι τις 12 το κράτησε ο άντρας μου για να κοιμηθώ!!!

Διαφημίσεις

mefh - Υδροχοος

dalida - Διδυμος

ΕΥΗ Γ-Κριος με ωροσκοπο Ταυρο

eleni1-Παρθενος με ωροσκόπο Σκορπιό

chicken-Παρθενος

annoula79-Σκορπιός

manoulita- ζυγος με ωροσκοπο δε θυμαμαι αν&μου το χουν πει 40 φορες

aggeliki76 - Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο

Eirinilagadas κριός – με ωροσκόπο σκορπιό (μια κόρη κριό και μια κόρη σκορπιό)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Α, ρε Αλέκα! Να 'σαι καλα!

Κορίτσια, η Σαββίνα είναι μες στη γκρίνια όλη μέρα. Όλο νυστάζει κι όλο κοιμάται μισαωράκι μισαωράκι. Τι να της συμβαίνει ρε γμτ! Είναι και μικρή και δεν μπορεί να μου πει... Ούτε αγκαλιά, ούτε ρηλάξ, ούτε παιχνίδι. Όλο γκρίνια μέχρι να κοιμηθεί...

Α, ρε Αλέκα! Να 'σαι καλα!

Κορίτσια, η Σαββίνα είναι μες στη γκρίνια όλη μέρα. Όλο νυστάζει κι όλο κοιμάται μισαωράκι μισαωράκι. Τι να της συμβαίνει ρε γμτ! Είναι και μικρή και δεν μπορεί να μου πει... Ούτε αγκαλιά, ούτε ρηλάξ, ούτε παιχνίδι. Όλο γκρίνια μέχρι να κοιμηθεί...

πολυ πιθανο ναναι τιποτα κοιλοπονακια αγγελικη μου..:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

πολυ πιθανο ναναι τιποτα κοιλοπονακια αγγελικη μου..:(

Την έχω σε χαμομήλι από το πρωί προληπτικά... Ή αυτό είναι ή δόντια ή χάλασε ο ύπνος της και τσαντίζεται. Άντε να δούμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...