Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζια και εμενα για καμμια εβδομαδα μου ξυπνουσε συνεχεια την νυχτα...εντωμεταξυ ενω μεχρι πριν 2 βδομαδες θηλαζα και απο τα δυο στηθη σε καθε γευμα γιατι δεν χορταινε μονο με το ενα μετα απο ενα 4ημερο που γιναμε αυτοκολλητοι λογω φασης αναπτυξης μετα απο τοσο θηλασμο κατεβασα παρα πολυ και στα δυο στηθη και απο τοτε θηλαζει απο το ενα σε καθε γευμα γυρω στα 5-10 λεπτα το πολυ και ανα τριωρο (εκτος απο την νυχτα). Επειδη με παραξενεψε που αραιωσε ετσι αποτομα τον ταισα δυο φορες πανω στο διωρο και μου τα εκανε ολα ροιδο...μιλαμε εμετους παντου τα καλυμματα χτες τα εβαλα αφου τα επλυνα 2 φορες!!!Προφανως χορταινει...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

όσο δεν κανουν τα μωρουλια πυρετο ό,τι και να εχουν δεν ειναι τιποτα. Όχι ότι ο πυρετος σημαινει κατι κακο αναγκαστικα αλλα μια ταλαιπωρια την εχει. Ανθρωπακια ειναι και αυτα...ποτε ειναι καλα ποτε κατι εχουν ...τι να κανουμε??

ρε αλεκακι κοιτουσα το ζωδιο σου...καλα ρε ζυγος με ωροσκοπο ζυγο???? Τετοια ισορροπια???Τετοια τετραγωνη λογικη??? :lol::lol::lol: Μπορω να πω οτι σε αντιπροσωπευει πληρως!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

κοιτα...ο Ζυγος δεν ειναι λογικο ζωδιο. Λογικοι ειναι οι Αιγοκεροι (κιμι? χαχα) και οι Παρθενοι (Ελενη?? ξανα χαχα). Ο Ζυγος ειναι ζωδιο του αερα, ψιλοτρελος δλδ. Αλλα προσπαθει να εχει ισορροπια στη ζωη του, και εκει που σκεφτεται μλκ, τσουπ, ψαχνει και τη λογικη μερια.

Γενικα λατρευω την ισορροπια σε όλα. Δε μπορω να ζησω αλλιως. Θελω απο όλα στη ζωη μου!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κοπελούδες.

Εγώ ξύπνησα ψιλοχάλια σήμερα (πονόλαιμος, κρυάδες κλπ). Μάλλον θα με επισκεφτεί κανένα κρυωματάκι.

Σήμερα λέω να κάνω ψαρόσουπα. Δεν έχω ξανακάνει γιατί δεν τα πάω καλά με τα ψάρια (μόνο τα τρώω) αλλά έφερε ο Μιχάλης κάτι μπακαλιάρους και λόγω καιρού λέω να κάνω σουπίτσα που τρελαίνεται η Ζέτα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα.

χαχαχαχαχχαχα!!!!!!Εγω αν κοιμηθω 3 ωρες σερι ειμαι αλλος ανθρωπος...ζτες ο μικρος εφαγε στις 21:30 και ξυπνησε στις 05:20... καταλαβενετε οτι απλα ελιωσα αλλα ξυπνησα κατα τις 4 και με ετρωγε το αγχος ποτε θα ξυπνησει το μωρο και γιατι κοιμαται τοσο...:rolleyes::rolleyes:

Ειδες τι καλο μωράκι που έχεις,ακουσε χθες που ανησυχούσες για τον υπνο οταν θα πας στην δουλειά και αρχισε να κοιμάτε..;)

ναι ναι τα βλεπω....εγω θελω ενα τετραμηνο ακομη για να μπω στα ρουχα μου. Και όχι τετραμηνο σκετο, πεινα, ταπεινωση (στο κολυμβητηριο βγαινω με μαγιο και σκουφο. Με νιωθετε?)....

μαρη εγω ειμαι η χαρα του γκομενου! Τους αφηνω λασκα να κανουν ό,τι θελουν. Για αυτο το κερατο πηγε συννεφο....Αλλα δε θελω γκρινιες και σκοτουρες!!!! Κανω και εγω ό,τι θελω ετσι? Αλλα εγω ειμαι ηθικο στοιχειο. Το πολυ πολυ να φαω μια τουρτιτσα παραπανω!

:rolleyes::rolleyes::):D:lol:

ta κακάκια της σήμερα μυρίζανε μια απροσδιοριστη μυρωδιά-λίγο μπακαλιάρο μου θύμιζε. Τι μπορεί να σημαίνει ρε κορίτσια?

Σκορδαλιά η σκέτο? :lol::lol:

Καλημέρα κοπελούδες.

Εγώ ξύπνησα ψιλοχάλια σήμερα (πονόλαιμος, κρυάδες κλπ). Μάλλον θα με επισκεφτεί κανένα κρυωματάκι.

Σήμερα λέω να κάνω ψαρόσουπα. Δεν έχω ξανακάνει γιατί δεν τα πάω καλά με τα ψάρια (μόνο τα τρώω) αλλά έφερε ο Μιχάλης κάτι μπακαλιάρους και λόγω καιρού λέω να κάνω σουπίτσα που τρελαίνεται η Ζέτα.

Τις τζιάς τους μπακαλιάρους?:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημερα κοριτσακια!τι κανετε????εγω ξεσκιστηκα χθες να μαγειρεψω και να κραταω κ το παιδι ταυτοχρονα!πικρα!!!οι φιλοι μας εφυγα 1 κα εκατσα κ διαβασα οοοοολαοσα γραψατε γιατι μενω πισω μετα......

καλημερα κοριτσια!!εγω φευγω σε λιγο παω για ψωνια στο καρφουρ.

εδω χιονισε το βραδυ,το ψιλοελιωσε και τωρα παλι ριχνει αλλα πολυ ελαφρυ.

:rolleyes::rolleyes: τι ωραία....αν χιονισει και εδω κοντα θα παω τον Γιαννακη να παιξει!!

sos με πονεσε ο λαιμος μου να μιλαεω στον μικρο....μα καλα τι πολυλογας θα γινει????δεν το κλεινει το στομα με το τιποτα!!!..

Παρε strepsils.....και εμεις υποφερουμε απο πολυλογία και τις εχω μονιμα στο ντουλάπι!!

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααα

ιριδα τοσο ειναι ο μπεμπης σε υψος αλλα σε βαρος ειναι 4760.και υπολογιζω οτι σε λιγες μερες δεν θα του κανουν τα πιτζαμακια,τα εσωρουχα ειναι καλα ακομα.αλλα ειναι το 0-3 απο το μαδερ,σιγουρα ρε συ φορας το 3-6?στο σπιτι μεσα τους φοραω συνεχεια τα βελουτε και τα πιτζαμακια στον υπνο πλεων.

οχι αυτο το σαιτ δεν εχει τετοια ρουχα.

βρε πλακα κανεις? δε ξερω τι της φοραω????? χαχαχα τα χω μαζεψει ηδη στο παταρι τα 0-3 τουλαχιστον 15 μερες... αφου ποναγα οταν την εβλεπα να τεντωνεται, τοσο πολυ ακουμπαγε το ποδαρακι της....

το εσωτερικο 0-3 της ψιλοκανει αλλα επειδη τη ζοριζω για να της το βαλω τα μαζεψα κι αυτα και της βαζω μεσα εξω 3-6

:lol::lol::lol:

εγω παντως θα το ξαναπω. 6100 ο μπεμπης, 64 ποντους, 0-3 φοραμε. Απο τα ελληνικα μοδερκερ.

τοτε στανταρ εχουν διαφορα τα ελληνικα απο τα αγγλικα γιατι εμενα ειναι 5 κιλα και 57 ποντους και δεν της κανει το 3-6 το αγγλικο,

αρα τι νουμερο ελληνικο να της παρω τωρα που "εκλεισε" η αγγλια οεο???????????? θα παρω 6-9 και αν της ειναι τεραστιο θα παρω και 3-6 σωστα???????

ουφ δε μου φτανει ο πονος μου με τα δικα μου τα ρουχα που ουτε για πλακα δε μου μπαινουν (ακους αλεκαααααααααα) ενταξει τα μπλουζακια μου κανουν καποια......... αλλα τα κατω!!!!!!! με τπτ!!!!!!!!!!!!!!!! εχω και του μωρου τα ρουχα! αχ θα τον φαληρισω τον ερημο το νικοοοοοοοοοοο

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

εγω κατι lisopaine που ξεμειναν απο τοτε με την φαρυγγιτιδα!θα τισ χτυπησω...μιλαει γελαει και κουνιεται ολοκληρω...μα καλα δεν κουραζεται???ουτε καφε δεν εχω προλαβει να κανω με την παρτη του!καθε μερα τα ιδια!!!!

Σκορδαλιά η σκέτο? :lol::lol:

Τις τζιάς τους μπακαλιάρους?:lol:

:lol::lol::lol::lol:
οι φιλοι μας εφυγα 1 κα εκατσα κ διαβασα οοοοολαοσα γραψατε γιατι μενω πισω μετα......
α μπραβο γιατι θα σε εξετασουμε μετα.

τοτε στανταρ εχουν διαφορα τα ελληνικα απο τα αγγλικα γιατι εμενα ειναι 5 κιλα και 57 ποντους και δεν της κανει το 3-6 το αγγλικο,

αρα τι νουμερο ελληνικο να της παρω τωρα που "εκλεισε" η αγγλια οεο???????????? θα παρω 6-9 και αν της ειναι τεραστιο θα παρω και 3-6 σωστα???????

ουφ δε μου φτανει ο πονος μου με τα δικα μου τα ρουχα που ουτε για πλακα δε μου μπαινουν (ακους αλεκαααααααααα) ενταξει τα μπλουζακια μου κανουν καποια......... αλλα τα κατω!!!!!!! με τπτ!!!!!!!!!!!!!!!! εχω και του μωρου τα ρουχα! αχ θα τον φαληρισω τον ερημο το νικοοοοοοοοοοο

μεσα απο τα φορμακια των μωρων λενε κιλα. Το 0-3 λεει 6.5 κιλα, και όντως παρ΄όλο που ο δικος μου ειναι ψηλος, για εκει τον κοβω να τα φοραει. Το 3-6 λεει 8.5 κιλα και τα εχω παρει και του δικου μου ειναι τεραστια. Νομιζω αυτα να παρεις. Και του Μητσακι το μπεμπε που ειναι και αυτο μεγαλο, τα ιδια φοραει.

Εγω Ιριδακι μου με κολαν ειμαι ακομη και μπλουζοφορεματα...Τουλαζιτσον 3μηνες θελω ακομη για να μπω στα ρουχα μου..μη σου πω 4

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγω Ιριδακι μου με κολαν ειμαι ακομη και μπλουζοφορεματα...Τουλαζιτσον 3μηνες θελω ακομη για να μπω στα ρουχα μου..μη σου πω 4

εγω πιστευω οτι με τον τροπο που κινουμαι στο θεμα της διαιτας αν θα εχω μπει στα ρουχα μου θα ναι μια μερα πριν το γαμο....:tongue::tongue::tongue:

http://www.tangle.com/view_video?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513

δειτε αυτο το video!εγω ακομα κλαιω!συμειωνω οτι ο πατερας ειναι καρδιακος!τετοιοι γονεις πρεπει να μαστε!θυσια για τα παιδια μας,και αυτο εγινε επειδη του το ζητησε το παιδι του...

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...