Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τον μπαγκς μπανυ σε τετοια κουβερτα ειχα στονΧρηστακο.πολυ καλη ποιοτητα

ναι την παρασκευη που ειχα κατεβει για ψωνια πηρα και τις πικε,μ'αρεσαν δεν ειναι χαζολεπτες.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέεερααααα! Όλα καλα; Εμένα μου πάτησε χθες ένα μισάωρο γοερό κλάμμα που σκιάχτηκα... Τι ήταν δεν ξέρω... Καμιά ιδέα; Πυρετό δεν έχει, κρυωμένη δεν είναι, κολικούς έχει να κάνει από 30 ημερών. Μετά από μισή ώρα πέρα δώθε κοιμήθηκε. Λέτε να νύσταζε;;; Η δικιά μου δεν πολυκλαίει, μόνο όταν πεινάει πολύ ή όταν νυστάζει πολύ. Αλλά δεν ηρεμούσε ρε κορίτσια. Τι ειν΄τούτο;;;;

ta κακάκια της σήμερα μυρίζανε μια απροσδιοριστη μυρωδιά-λίγο μπακαλιάρο μου θύμιζε. Τι μπορεί να σημαίνει ρε κορίτσια?

είσαι σίγουρη ή μήπως είσαι μπουκωμένη;;;; Μπακαλιάρο;;;; Πώς μυρίζει ο μπακαλιάρος;;;

καλημερα κοριτσακια μου...

ta κακάκια της σήμερα μυρίζανε μια απροσδιοριστη μυρωδιά-λίγο μπακαλιάρο μου θύμιζε. Τι μπορεί να σημαίνει ρε κορίτσια?
Τζια μου δε νομιζω να ειναι τιποτα. Ισως ειχε πολλα αερια...
Καλημέεερααααα! Όλα καλα; Εμένα μου πάτησε χθες ένα μισάωρο γοερό κλάμμα που σκιάχτηκα... Τι ήταν δεν ξέρω... Καμιά ιδέα; Πυρετό δεν έχει, κρυωμένη δεν είναι, κολικούς έχει να κάνει από 30 ημερών. Μετά από μισή ώρα πέρα δώθε κοιμήθηκε. Λέτε να νύσταζε;;; Η δικιά μου δεν πολυκλαίει, μόνο όταν πεινάει πολύ ή όταν νυστάζει πολύ. Αλλά δεν ηρεμούσε ρε κορίτσια. Τι ειν΄τούτο;;;;

τα κανουν αυτα μωρε, μπορει να νυσταζε η να πειναγε και να ειχε εκνευριστει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...Τζια μου δε νομιζω να ειναι τιποτα. Ισως ειχε πολλα αερια...

τα κανουν αυτα μωρε, μπορει να νυσταζε η να πειναγε και να ειχε εκνευριστει.

Να σαι καλά ρε Αλέκα!!! Πού να ξέρω κι εγώ;;; Μιλάμε ποοοολύ κλάαμα! Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Βέβαια γκρίνιαζε για κανένα μισάωρο πριν, είχε κάνει build-up! Μάλλον νύσταζε και τσαντίστηκε....

Καλημερααααα!!!

Σημερα ειχαμε παλι τα ιδια...κοιμηθηκε στις 21:30 και ξυπνησε στις 05:00...τι να πω ας γινει οτι ειναι γραφτο..κιμι σε νιωθω εισαι απο τις ατυχες που οι μαραθωνιοι θηλασμοι συνεχιζονται και μετα τον σαραντισμο, κανε ο,τι θα σωσει την ψυχικη σου υγεια!!!!

Κοτοπουλακι μου μιλαμε για παρατεταμενο κλαμα και οχι για λιγη γκρινιτσα...μην υπερβαλουμε κι ολας ;)

Θεανω ο τιτλος του βιβλιου ειναι "Η ανατροφη του παιδιου βημα-βημα" Margot Sunderland εκδοσεις ισορροπον...

Παλι οργιασατε σκατουλες εχτες!!!!!

Αγγελικουλα μπορει να ειχε "υπερφορτιστει" και να μην μπορουσε να χαλαρωσει για να κοιμηθει ή μπορει αυτο που ειπε η Αλεκα...να ηθελε να κανει πριτσ και να μην μπορουσε...σφιγγοταν κι ολας?

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μπα! Δε σφιγγόταν. Νομίζω πως ήθελε να κοιμηθεί και δεν μπορούσε. Για overload μου έκανε. Μάλλον αρχίζει να είναι πιο "ξύπνια" και δυσκολεύεται στον ύπνο. Μου το ξανάκανε λίγο σήμερα το πρωί, την πήρα αγκαλιά και έκλαιγε. Της έδωσα λίγο γάλα και κοιμήθηκε. Θα ξαναδώσω πιπίλα να δω αν βοηθάει. Μάλλον για αλλαγές ύπνου μου κάνει...

είσαι σίγουρη ή μήπως είσαι μπουκωμένη;;;; Μπακαλιάρο;;;; Πώς μυρίζει ο μπακαλιάρος;;;

Μύριζε ρε παιδί μου σαν μαγειρεμένο ψάρι, ευτυχώς η επόμενη κένωση είχε κανονική μυρωδιά. Μάλλον θα ήταν από πολλά αέρια όπως λέει και η ντοκ.

Φοβάμαι μήπως μου κρύωσε γιατί ενώ είχε στρώσει από μόνη της ένα προγραμματάκι και ξυπνούσε μια φορά μέσα στη νύχτα (το βυζί μου βέβαια τουμπανιαζόταν) προχθες μου ξύπνησε 2 και χθες 3 φορες. Είναι γενικότερα ανησυχούλα....

byXKp2.png

όσο δεν κανουν τα μωρουλια πυρετο ό,τι και να εχουν δεν ειναι τιποτα. Όχι ότι ο πυρετος σημαινει κατι κακο αναγκαστικα αλλα μια ταλαιπωρια την εχει. Ανθρωπακια ειναι και αυτα...ποτε ειναι καλα ποτε κατι εχουν ...τι να κανουμε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...