Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ιριδα τοσο ειναι ο μπεμπης σε υψος αλλα σε βαρος ειναι 4760.και υπολογιζω οτι σε λιγες μερες δεν θα του κανουν τα πιτζαμακια,τα εσωρουχα ειναι καλα ακομα.αλλα ειναι το 0-3 απο το μαδερ,σιγουρα ρε συ φορας το 3-6?στο σπιτι μεσα τους φοραω συνεχεια τα βελουτε και τα πιτζαμακια στον υπνο πλεων.

οχι αυτο το σαιτ δεν εχει τετοια ρουχα.

Μαιρη,πόσο γεννήθηκαν τα διδυμάκια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α οχι το μαλλι παντα μου αρεζε και μου αρεσει ακομα,αμα δω καποιον με ωραιο μαλλι,παντα χαζευω λιγο:lol:

ε τοτε ηταν στην μοδα αυτο καρεδακι:lol::lol:

κ εμενα μ'αρεσει το μακρυ αλλα ωραιο κ απαλο στους αντρες. οχι κατι γεροντοτζιβες, καραφλοχαιταδες κ τετοια...

συμφωνω τουλαχιστον σ'αυτο!

σαν του Κοτσιρα στα νιατα του, πχ.

ειδες που ο Κοτσιρας θα παρουσιασει ενα μουσικοριαλιτι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κοριτσαρες μου καλησπερα...μια κοπελα απο το φορουμ προτεινε ενα βιβλιο το οποιο και πηρα και διαβαζω και μπορω να πω οτι λεει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα τα οποια εχουν προκυψει μεσα απο μελετες χρονων και ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενα...με αφορμη το ποστ της Θεανως θα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας γιατι η γνωση ειναι δυναμη και μεις ως μανουλες θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας...ιδου..

"μπορει ενα μωρο να χειριστει ή να ελεγξει το γονιο του μεσω του κλαματος?"

Οι γονεις αναρωτιουνται αν τα μωρα τους χρησιμοποιουν το κλαμα για να τους χειριστουν ειδικα οταν ακουνε σχολια απο φιλους ή οικογενεια οπως <Απλα ασε το να κλαψει, αν υποχωρησεις τωρα αργοτερα θα υποφερεις> τωρα ομως γνωριζουμε οτι η εντυπωση αυτη ειναι νευροβιολογικα λανθασμενη. Για να ελεγξει εναν ενηλικα το μωρο πρεπει να διαθετει ξεκαθαρη σκεψη και για να συμβει αυτο, το γλουταμινικο οξυ, μια χημικη ουσια του εγκεφαλου, πρεπει να δουλευει σωστα στους εμπροσθιους λοβους του. Το γλουταμινικο συστημα δεν ειναι ομως ακομα σωστα εγκατεστημενο στον εγκεφαλο του μωρου.Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι ικανο να σκεφτεται πολυ το οτιδηποτε ποσο μαλλον να χειριστει τους γονεις του."

Σημεια κλειδια

1. Οι γονεις μπορουν να εκπαιδευτουν να δρουν με τροπο αντιθετο απο την ανακουφιση και ενα παιδι μπορει να εκπαιδευτει αντιθετα απο το ενστικτο του...η επιστημη ομως τωρα δειχνει το κοστος...
  2. Το παρατεταμενο κλαμα χωρις ανακουφιση μπορει να προκαλεσει αντιθετα αποτελεσματα στα συστηματα σωματος και εγκεφαλου οδηγωντας σε ευπαθεια για καταθλιψη και αλλες ασθενειες αργοτερα
  3. Αφηνοντας ενα παιδι να κλαιει σημαινει οτι το παιδι βιωνει την εγκαταλειψη ακριβως την στιγμη που χρειαζεται βοηθεια.
  4. Σκεφτειτε σοβαρα τους αποχωρισμους στην αρχη της ζωης του. Οταν ειναι απαραιτητο οι γονεις πρεπει να αφηνουν το μωρο τους με εναν δοτικο, γλυκο, τρυφερο, συναισθαματικα συνειδητοποιημενο ενηλικα.

Αυτο το ποστ το εβαλα για να απαντατε σε θρασυτατους που θα σας πουν οτι καλομαθατε το παιδι σας ή θα επιχειρησουν να επεμβουν στον τροπο ανατροφης που εσεις επιλεγετε να ακολουθησετε..ελπιζω να μην σας κουρασα!!!:wink:

το εχω πει επανειλλημενα!!!!!!!!!!εισαι ο ανθρωπος μου!!!!!!!!!!αυτο απαντησα και γω λοιπον οταν μου ειπαν οτι την εχω κακομαθει!!!!!

παρεπιπτωντος ποιος ειναι ο τιτλος του βιβλιου?

Μαριάνθη, τί ωράρια είναι αυτά;;; Τυχερή είσαι! Εγώ δεν ξέρω τί θέλω το βράδυ, απ΄τη μία δεν θέλω να τουμπανιάσω, αλλά από την άλλη δεν θέλω και να ξυπνήσει, γιατί ποιος ξέρει μετά τί ώρα θα τον ξαναπάρει!!

Ωραίο το απόσπασμα που έβαλες για το κλάμα του μωρού, κι εγώ δεν την αφήνω να κλαίει, αλλά έτσι ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω!!!!

Κορίτσια, την έβαλα να κοιμηθεί μπρούμυτα, γιατί ανάσκελα ξυπνάει με το που την αφήνω στο κρεβάτι!

Μαίρη, ευτυχώς δεν ήταν ο ίδιος!!! Χιχιχι!

κουμπαρα εγω προτιμω να τουμπανιασω παρα να την ξυπνησω..........

οσο για το μπρουμητα δεν φοβασαι ρε συ?

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

κ εμενα μ'αρεσει το μακρυ αλλα ωραιο κ απαλο στους αντρες. οχι κατι γεροντοτζιβες, καραφλοχαιταδες κ τετοια...

συμφωνω τουλαχιστον σ'αυτο!

σαν του Κοτσιρα στα νιατα του, πχ.

ειδες που ο Κοτσιρας θα παρουσιασει ενα μουσικοριαλιτι?

γελαω σαν τρελη και θελει ο αντρας μου με το ζορι να μαθει τον λογω:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

γελαω σαν τρελη και θελει ο αντρας μου με το ζορι να μαθει τον λογω:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θελω να του μιλησω...

δεν ξερει τι τον περιμενει...

επιμενω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...